simurganka01
Daimi Üye
Dün kabus gibi bir gecenin ardından çok şükür biraz toparladım, soran merak eden tüm canlara teşekkürler
Dün bi mide yanması, ateş, ter... Oh beee rahatladım elhamdulillah biraz. Herkeslere GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIN 
Dün kabus gibi bir gecenin ardından çok şükür biraz toparladım, soran merak eden tüm canlara teşekkürlerDün bi mide yanması, ateş, ter... Oh beee rahatladım elhamdulillah biraz. Herkeslere GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIN
senin kilodunu indirdiğin zaman taşan etlerin mi var şekerim? ben henüz yok öyle fırlayan etlerim. kilot sıkınca fırlamışlardı dün o kadaaaa
ohhhh maşallah en azından içinde kalmadı
Dün kabus gibi bir gecenin ardından çok şükür biraz toparladım, soran merak eden tüm canlara teşekkürlerDün bi mide yanması, ateş, ter... Oh beee rahatladım elhamdulillah biraz. Herkeslere GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIN
e birazcık içimde kaldı :kahkaha: :kahkaha:
geçmiş olsun canımm
Ocak annelerinden birinin bebeği 5 günlük olmuş bile maşallahAyyy Ocak bi gelse Allah'ım bi gelse.
yazarken tereddüt etmiştim belki yanlış anlar diye.. pardon..
ay başıma gelen kız bu nasıl yanma bee. anammm gavısgonum da evde kaldı yaaaaaaaa off
geçmiş olsun simurcum mide yanmam var felaket ağzımı açınca boğazımdan alev çıkcak derecede su içiyorum yemek borumdan giderken yanıyo sanırım yemek borum tahriş olmuş artık:acep:Dün kabus gibi bir gecenin ardından çok şükür biraz toparladım, soran merak eden tüm canlara teşekkürlerDün bi mide yanması, ateş, ter... Oh beee rahatladım elhamdulillah biraz. Herkeslere GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIN
sana diycek bişi bulamıyorum ayıpçısın kızım sne birazcık içimde kaldı :kahkaha: :kahkaha:
geçmiş olsun canımm
ay başıma gelen kız bu nasıl yanma bee. anammm gavısgonum da evde kaldı yaaaaaaaa off
geçmiş olsun. ateş harici diğer 2si bende de var. hede şiddetli.
kız yok yanlış falan anlamadım. sen yanlış anladığımı sanmışsın.
ne dedım ben? öyle bişi anladın sen.
Bu saat oldu beni hiç sormadınız. Size küsüm.
Dün de biber dolmalarıyla kavga ettim diye beni garipseyen eşime küstüm.
Hem biber dolmalarını hem de eşimi protesto ettim yemedim dolmaları.
Sizi de protesto ediyorum. Sabahtan beri aşşadan bakıyorum öyle, hiç bi sen de katıl aramıza, sen niye ordan boynu bükük bakıyon niye gelmiyon, yok kardeşim.
Duyarsızsınız anam siz. Hepinize kılım ve de küsüm.
ben sabah rennie içtim ama yok artık şişeyi dikcem kafama
Benim de yanıyor Gökçem ya
Bu saat oldu beni hiç sormadınız. Size küsüm.
Dün de biber dolmalarıyla kavga ettim diye beni garipseyen eşime küstüm.
Hem biber dolmalarını hem de eşimi protesto ettim yemedim dolmaları.
Sizi de protesto ediyorum. Sabahtan beri aşşadan bakıyorum öyle, hiç bi sen de katıl aramıza, sen niye ordan boynu bükük bakıyon niye gelmiyon, yok kardeşim.
Duyarsızsınız anam siz. Hepinize kılım ve de küsüm.
tamam o zaman..seni severim kırmak istemem..