2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Devlete de götürmüyor, gitmesine arıza çıkarıyordu bildiğim kadarıyla.
Kızı başından beri her doktor zamanı stres ettiler.
Ailesi de çok karışıyor eşinin.Doktor konusunda eşinin katı fikirli olmasının en büyük sebebi annesi, kardeşi galiba.
Benim yorumum.

babuşum eşi sigortalı çalışan değil sigortası olmadığı için özel devlet çokta farketmiyor ama sonuçta bu kız hamile gidecek doktora nereli bu çocucuğun ailesi merak ettim hayatta en sinir olduğum şey karı koca arasına girmeye çalışan görümce kaynana kayın kim varsa artık bırakın ya karı koca halletsinler dertlerini kaldıki artık ne bilim böle erkeklerde kalmadı bu kuzucum çok şanssız eşi iyi çocuk ama çabuk etkileniyo çevreden sanırım birde yaşları küçük olduğunun verdiği bir cahillik bir çocuklukta varr allah sabır versin yelizime büyütecek önce büyük bebeği sonra küçüğünü ama giden hep ondan gitcek

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
her kadının eşi aynı şekilde düşünüyodur buna eminim benim eşimde istemiyo fakat eşimden ziyade bi lafı vardır çaresiz birşeyin olur aa şurda iyi bir hekim var erkek ama o bilir onu iyilerştiri gibi bişi derse eyvallah sonuçta hepsi kadın doğumcu yani kadın varken neden erkek olsunki kuzum der hep o istese benim ayaklarım gitmez ki zaten töbeler olsunn müyendis erkek diyince ayaklarım titiriyo

o dediğin doğru.. en iyisi erkekse tabiki de dinde ayıp yok.. amma doğumda kadın erkek aynı işi görüyor..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
her kadının eşi aynı şekilde düşünüyodur buna eminim benim eşimde istemiyo fakat eşimden ziyade bi lafı vardır çaresiz birşeyin olur aa şurda iyi bir hekim var erkek ama o bilir onu iyilerştiri gibi bişi derse eyvallah sonuçta hepsi kadın doğumcu yani kadın varken neden erkek olsunki kuzum der hep o istese benim ayaklarım gitmez ki zaten töbeler olsunn müyendis erkek diyince ayaklarım titiriyo

Yok benimkisi aynı şekilde düşünmüyor, doktordan kıskanma ya da rahatsız olma gibi bir durumu söz konusu değil çok şükür.

eklenti ekle dioum hata oluştu dio yaa:sinifsinif:

Resmin boyutu büyük olabilir, paintte küçültebilirsin.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yok benimkisi aynı şekilde düşünmüyor, doktordan kıskanma ya da rahatsız olma gibi bir durumu söz konusu değil çok şükür.

Resmin boyutu büyük olabilir, paintte küçültebilirsin.

zuzum aferin ona o zaman eşin geniş görüşlü biri demek her erkek aynı değildir yinede dinimizde doktora mahrem yok elbet bu bilinen bişi fakat dediğim gibi eskiden kadın doğumcular fazla yaygın değildi şimdi var seçme şansımızda var neden seçmeyeyim ki ama dimi araştırıp bulmak lasım

Tepki
56
Ne kaynatıyorsunuz bakalım kızlar?
Kahvaltımı yaptım ütümüde bitirdim birde sizlere bakayım dedim..
Birazdan biraz yatarım sonrada Pazara gitcez oğluşumla..-rgulu

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
zuzum aferin ona o zaman eşin geniş görüşlü biri demek her erkek aynı değildir yinede dinimizde doktora mahrem yok elbet bu bilinen bişi fakat dediğim gibi eskiden kadın doğumcular fazla yaygın değildi şimdi var seçme şansımızda var neden seçmeyeyim ki ama dimi araştırıp bulmak lasım

benimde eşimin öyle takıntıları yok ben hep erkek doktorlara gittim şimdiki doktorumda erkek kadın doktorlara karşı antipatim var birkaç kötü anısı olan arkadaşlarımdan ötürü sanırım

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
eşin normalde kıskanç mı azo:eek:ky:

Kıskanmasını gerektirecek bir durum olduğunda kıskançtır.Misal mini etekle işe gelmemi istemez, ama yanımda o varsa dışarıda gezmeye gidilmişse o zaman eteğime karışmaz..Yerine göre yerinde tepkiler verir.Ama ben onun rahatsız olacağı konuları bildiğimden onları yapmam, gereksiz kıskançlığa da gerek kalmamış olur böylece.

Doğru her erkek aynı değil, zaten beni erkek doktora göndermeyen biriyle de ben yapamazdım işte Allah biliyor da veriyor :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Devlete de götürmüyor, gitmesine arıza çıkarıyordu bildiğim kadarıyla.
Kızı başından beri her doktor zamanı stres ettiler.
Ailesi de çok karışıyor eşinin.Doktor konusunda eşinin katı fikirli olmasının en büyük sebebi annesi, kardeşi galiba.
Benim yorumum.

üzüldüm ama bu zamanda böyle işler olsun

selam hatunlarrr napisinizz:D dün yine alışwerişin dibine wurdumm:D 5,6 parça şey aldım 500 lira para werdimm ama içime sindi...dün de kardeşimle lohusa tacı yapımına başladık::D walla seri üretime geçicemm ...daha süslenmemiş kaba taslak halini eklioum.. yaa ekleyemed,m yaa biri yardım etsinn:(

güle güle kullan aldıklarını canım

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selam hatunlarrr napisinizz:D dün yine alışwerişin dibine wurdumm:D 5,6 parça şey aldım 500 lira para werdimm ama içime sindi...dün de kardeşimle lohusa tacı yapımına başladık::D walla seri üretime geçicemm ...daha süslenmemiş kaba taslak halini eklioum.. yaa ekleyemed,m yaa biri yardım etsinn:(

sanada selam demet güle güle kullanın aldıklarınızı bende 2 tane hazır aldım lohusa tacımı

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Öyle takılıyoz limonum, ekşim :D
Benim de şu işten ayrılcağım gün bi gelse de kafama göre takılsam ya...

azo nasıl yapacam bunu kız ben beceremem şimdi küçültmeyii

Canım resmi paintte aç, kes işaretine bas, sonra resimde sağ tıkla boyut değiştirden küçült boyutu..50-50 küçült mesela.Göstermeden de anlatamam ki şimdi ayrıntılı..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
kızlar benim satım 1 mayıs ultrason 5 mayıs bu demek oluyor ki ben de ocak annesi olabilirim.. bi bakayım doğuran var mı orda..
gerçi olsaydı Hayatım söylerdi..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
nerelerdesin sen kız hiç uğramıyosun

benimde eşimin öyle takıntıları yok ben hep erkek doktorlara gittim şimdiki doktorumda erkek kadın doktorlara karşı antipatim var birkaç kötü anısı olan arkadaşlarımdan ötürü sanırım

iyi bişi bu tabii sen hanginde rahat edeceksen canımcım
Kıskanmasını gerektirecek bir durum olduğunda kıskançtır.Misal mini etekle işe gelmemi istemez, ama yanımda o varsa dışarıda gezmeye gidilmişse o zaman eteğime karışmaz..Yerine göre yerinde tepkiler verir.Ama ben onun rahatsız olacağı konuları bildiğimden onları yapmam, gereksiz kıskançlığa da gerek kalmamış olur böylece.

Doğru her erkek aynı değil, zaten beni erkek doktora göndermeyen biriyle de ben yapamazdım işte Allah biliyor da veriyor :D

benim eşim fena kıskançtır fakat yanımdaysa hiçbişeye karışmaz göğüs çatalı bacaklar diz hizasında kapalıysa bişi demez. bikini filanda rahatlıkla giyerim aslında oldukça dindar bir ailesi vardır kendide öle ama bana pek müdehale etmez çünkü kızdırcak şekilde giyinmem dediğin gibi ama doktor vs konusunda bu yargısı böle kadın doktorlar olmasaydı gönderirdim çare olmadığı için ama seçenek varken karımın orasını burasını işi olarak görse görmesini istemem diyor kanımca haklıda lakin aynı şekilde ben düşünüyorum bir bayan doktor herüfümün orasını muayene etse o kadın doktoru ne yaparım bilemiyorum :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Sen ne zaman bırakıyorsun ki cnm?
Bu arada azom sen yediklerine dikkat ediyordun en son..Son durum nedir acaba merak ettim..

kikikkikiki :D Ben mi :D Evet bi ara dikkat ettim ve yürüdüm, o hafta bayram ettim zaten 3 haftada 1 kilo almıştım :D Şimdi yine saldım Cuma da kontrolüm var bakalım merak ediyorum ve tırsıyorum kaç kilo aldım diye :D Şu ana kadar toplam 15 kiloyu buldum canım :D
İşten 26 Aralıkta ayrılcam, pek birşey kalmadı aslında.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
nerelerdesin sen kız hiç uğramıyosun

iyi bişi bu tabii sen hanginde rahat edeceksen canımcım

benim eşim fena kıskançtır fakat yanımdaysa hiçbişeye karışmaz göğüs çatalı bacaklar diz hizasında kapalıysa bişi demez. bikini filanda rahatlıkla giyerim aslında oldukça dindar bir ailesi vardır kendide öle ama bana pek müdehale etmez çünkü kızdırcak şekilde giyinmem dediğin gibi ama doktor vs konusunda bu yargısı böle kadın doktorlar olmasaydı gönderirdim çare olmadığı için ama seçenek varken karımın orasını burasını işi olarak görse görmesini istemem diyor kanımca haklıda lakin aynı şekilde ben düşünüyorum bir bayan doktor herüfümün orasını muayene etse o kadın doktoru ne yaparım bilemiyorum :D

benim eşim de çok kıskanç da itiraf edemiyor.. arada sınıyorum kendimce test gibi.. garibim her seferinde basarıyla geçiyor testi.
misal geçen gecenin köründe nerden aklıma geldiyse guarejma diye futbolcu var yüzünü hiç görmedim.. kalktım kuarejma zenci mi falan dedim.. ne o rüyanda mı gördün dediayıp bişeyler mi gördün falan.. 2 gün sorunca yakısıklı mı hangi takımda oynuyor faln diye neyse adamda bi tepki sonra sustumm.. baktım netten yagusukluymus kerata..nerden aklıma geldi acep:)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Valla kadın yaşlı ise sorun etmem eşimin kadına muayene olmasını :D
Bi de doktor bi tek çatı genişliği için kontrol ediyor, ikidebir orana burana bakmıyor ki, çatı muayenesi de 2 sn. sürüyormuş zaten..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar