2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Allah canını almasın kız ne güldüm :D
E niye o kadar küçük bez verdiler ki?
Benim doktorum da ben giyinirken çıkıyor ben tek başıma giyiniyorum, o arkası yırtmaçlı bi eteği var yavru ağzı, onu giyiyorum, yırtmaç popoya denk geliyor.
Ama çatala çıkınca zaten etek sıyrılıyo bi manası kalmıyo eteğin filan.
Ben de bi kere heyecandan o eteğin yırtmacını öne getirip giymiştim de rezil olmuştum :D

offff kızz seninkide fanaymış önden yırtma haaa çok sexiiii:deli::deli:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Nolsun yuvarlanıp gidiyoruz iste. Kaldı 57 gun gun sayıyorum ben de :p

Oglusun nasıl bakiim kac kilo olmus en son gittiginde. Ben gidemedim doktora. Sanırım doguma kadar da gidemiycem. Sadece kilosunu merak ediyorum oglumun ben. Cunku varlıgını her dakika hissettiriyor karnımda :D

Ben beklenen doğum tarihinden 15 gün düşüp öyle sayıyorum bi de şafağı daha kısa geliyor :D Zaten 30 Ocak'a kadar duracağını sanmıyorum nedense..
Oğluş 1,780 olmuş canım..Maşallah onlara önceden hissedemediğimizden her hafta gitmek istiyorduk şimdi rahatız :D
Peki neden gitmicen çatı muayenesi felan yapmıcaklar mı?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hiç çatala çıkmadım ben. ehehhe

Ben çıktım bi kere :D
Kadın altını çıkar dedi, hepsini mi dedim "hepsini" dedi sert sert :D O dakka tırsmaya başladım zaten..
Sonra içeri bişi soktu buz gibi, tir tir titredim, eve gittim aklıma geldikçe kötü oldum, hiç hoş değildi :sinifsinif:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
bblau, aslı canlarım esimle sorunlar yasıyoruz. Artık esikisi gibi anlasamıyoruz. Zaten kaynanamlarlayım biliyosunuz. Kayınpederimle kavga ettim 1 haftadır konusmuyorum onunla da. Cok sıkıldım daraldım bunaldım anlayacagınız..

Azelyacım biliyorsun ki esim doktor konusunda sıkıntı yaratıyor bana. Gerci son zamanlarda goturur herhalde dogum yapmadan once. Ben gene elime para gectiginde gider gorurum oglumu doguma kadar. Catı muayenesini de sizden ogrenir ona gore gider yaptırırım zaten. İcimde hic heves kalmadı biliyo musun bir an once su 50 gun gecse de dogursam diye bakıyorum artık..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ben çıktım bi kere :D
Kadın altını çıkar dedi, hepsini mi dedim "hepsini" dedi sert sert :D O dakka tırsmaya başladım zaten..
Sonra içeri bişi soktu buz gibi, tir tir titredim, eve gittim aklıma geldikçe kötü oldum, hiç hoş değildi :sinifsinif:

tabi sıcak şeye alışkın azom ondandır irkilmiştir yavrucak:D:D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

günaydın nazom ben bunalım takılayım dedim bugün sen nasılsın

günaydın canumm..valla havadan benimde bunalım takılasım var ama maalesef o lüksüm yok :) cuma misafirim var.kalabalıkça hemde.bende bugun eksik alıcam carsı pazar yapcam yani canım.
Günaydın hoşgeldin dünürüm...İyiyiz sen nasılsın*

Hoşgeldin Yelizcim, nabersin ne var ne yok?
Bizler bildiğin gibiyiz ne olsun işte :D

acım benn dünürrr açç..hem canım bişey yemek istemiyor hemde karnım açç.

aslııı kukudan sorumlu bakan değilmiydin sen kuzum.yanii hemen getir konuyu oraya.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bblau, aslı canlarım esimle sorunlar yasıyoruz. Artık esikisi gibi anlasamıyoruz. Zaten kaynanamlarlayım biliyosunuz. Kayınpederimle kavga ettim 1 haftadır konusmuyorum onunla da. Cok sıkıldım daraldım bunaldım anlayacagınız..

Azelyacım biliyorsun ki esim doktor konusunda sıkıntı yaratıyor bana. Gerci son zamanlarda goturur herhalde dogum yapmadan once. Ben gene elime para gectiginde gider gorurum oglumu doguma kadar. Catı muayenesini de sizden ogrenir ona gore gider yaptırırım zaten. İcimde hic heves kalmadı biliyo musun bir an once su 50 gun gecse de dogursam diye bakıyorum artık..

kıyamam sana ben yaa hala sorunmu çıkartıyorlar kaynangil şurda ne kalmış azcık idare etsene gelinini ne olurki ne deyim canım yaaa hayırla kurtuluruz inşallah doğum yaparızda belki bebeğin iyi gelir sana

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yokk kız ilk seferde insan kendini kötü hissdiyor ama sonra alışıyon.bak sana son muayenemi anlatayımda azcık gül:D:D
şimdi doktorun yanındaki çok sevdiğim betül hemşire muayene odasına çağırdı beni soyunun aslı hanım altınızda hiç birşey kalmayacak her zamanki gibi dedi(herzamanki sanki haftada 1 kukuşumu betüle gösteri yapıyom ya)neyse tamam dedim ama siz burdamı duracaksınız çıkın siz dışarı dedim ben size bağırayım siz öyle gelin..tamam dedi çıktı bende kilitledim kapıyı psikoljime bak sanki içeri dalacaklar gibi:)sonra soyundum çıkardım ne var ne yoksa küçücük el kadar bir bezle ancak kukuşumu örttüm sonra kilidi açtım 1dk sonra betül hanım hazırım dedim anlamadıki zaar benim sadace kukuş örtük yürüyorum arka popo bomboş dışarda:):)çatala doğru yol alırken arkama bir baktımki betül ve erşad bey doktorum arkadalar bana bakıyorlar koşo koşa çatala gittim küt diye oturdum bir daha o hızla o çatala doğru koşarmıyım bilemiyorum:D:D:D
puhahahaah :hihi: koptum yeminle şimdi gülüyorum ama senin yerinde ben olaydın bırak bi daha o doktora gitmeyi o anda çatala değil pencereye koşar atardım aşağı kendimi aslım alışmam söz konusu değil sanırım yani illa bir erkek kukuma bakacaksa muayene edecekse mümkünse beni kökten bayıltsınlar baksınlar ama ben o adamı hiç mi hiç görmeyeyim
Katılıyorum...Kuaförde de aynı, kesinlikle erkek kuaförler daha işinin ehli oluyor.
erkek kuaförler saç yapıyo bacım kukuyla işleri yokki :D bende hep erkek kuaför tercih ederim ama olay farklı görüntü farklı ilgilendikleri yer farklı yani normal doktorlarımda erkektir genelde ama kadın doğum diyince orda bi duruyorumm yoksa psikoya bağlıycam kendimi yane
Selam hanımlar. Uzun zamandır yoktum.

Biraz sıkıntılar yasadım evdekilerle. Gerci cozduk de sayılmaz ama neyse..

Buraya pek girmeye fırsatım olmadı. Suan iyiyim cok sukur oglum da iyi.

Sizler nasılsınız bakalım?
bebişim ne oldu biraz paylaşsana yavru kuşş iyi olmanıza sevindim
Allah canını almasın kız ne güldüm :D
E niye o kadar küçük bez verdiler ki?
Benim doktorum da ben giyinirken çıkıyor ben tek başıma giyiniyorum, o arkası yırtmaçlı bi eteği var yavru ağzı, onu giyiyorum, yırtmaç popoya denk geliyor.
Ama çatala çıkınca zaten etek sıyrılıyo bi manası kalmıyo eteğin filan.
Ben de bi kere heyecandan o eteğin yırtmacını öne getirip giymiştim de rezil olmuştum :D
babuşş hatırlıyorum insan bilmeyince napsınn bende ilk muayenemde nur içeri gelcek ben çatala yattım ama elim perde gidi kukumun önünde yerlere yattı kadın gülmekten :D devlet hastanesinde bağırıp çağırmalarını beklerken 60 yaşında vardı kadın saçımı okşadı evladım çekinme kuzum ben sana bakmıycam utanma die die etti muayenesini
aman ne bileyim kızz inan elbezi kadardı verdikleri bez parçası zaten çatala gidince değiştirdi hemşire acaba yürürken tuzağa düşürmekmi amaçları bilemedimki:)ayol mal meydandaydı valla kukuyu görmelerine alıştıkta popo ağır geldi biraz:D:D:D

puhahaha birazda toto görsünler hep ora hep ora olacak şeymi?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın canumm..valla havadan benimde bunalım takılasım var ama maalesef o lüksüm yok :) cuma misafirim var.kalabalıkça hemde.bende bugun eksik alıcam carsı pazar yapcam yani canım.

acım benn dünürrr açç..hem canım bişey yemek istemiyor hemde karnım açç.

aslııı kukudan sorumlu bakan değilmiydin sen kuzum.yanii hemen getir konuyu oraya.

öyleydide nazom sonra bir gün akşam istifa ettim ben sebebini bilmiyom ama azo gaza getirdi beni göreve o getirdi o gazlada görevden ben ayrıldım:D:D:Dçok saçma ama böyle gelişti kuku olayı:D:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ben yemeğe gidiyom şekeler görüşürükkkk

Afiyet olsun balım.

Canım seni anlıyorum :( Allah yardımcın olsun, sen de dediğin gibi yaparsın artık madem izin vermiyor.Zaten az kaldı.Çatı muayenesi 37,38 de yapılıyor sanırım.

tabi sıcak şeye alışkın azom ondandır irkilmiştir yavrucak:D:D

Hahahahah :D Doğru didin kız :D

erkek kuaförler saç yapıyo bacım kukuyla işleri yokki :D bende hep erkek kuaför tercih ederim ama olay farklı görüntü farklı ilgilendikleri yer farklı yani normal doktorlarımda erkektir genelde ama kadın doğum diyince orda bi duruyorumm yoksa psikoya bağlıycam kendimi yane

Güzelim ikisinin benzerliği var demedim ki, erkekler yaptıkları işte daha nazik ve özenliler bunu demeye getirdim.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bak şimdi kuku muku dediniz aklıma getirdiniz.ben hep merak etmişimdir.bu jinekoloğ doktor amcalar yıllarca her gün aynı seyi gör gör bıkıyolarmıdır acaba.aslında demek istediğim eşlerinin kine organ gözüylemi kuku gözüylemi bakıyolardır acep:nanik: bi kuzenim var jinekolog ama ona soramam ki.evlensede karısına sorsam:sila::vecihi:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

sana kolay gelsin canım ben bundan sonra misafir kabul etmicem dün çok yoruldum gecede uyuyamadım ayaklarım çok fena şişdi eşimde artık ye iç dinlen evdende dışarı çıkma dedi acıdı halime

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar