Allah canını almasın kız ne güldüm
E niye o kadar küçük bez verdiler ki?
Benim doktorum da ben giyinirken çıkıyor ben tek başıma giyiniyorum, o arkası yırtmaçlı bi eteği var yavru ağzı, onu giyiyorum, yırtmaç popoya denk geliyor.
Ama çatala çıkınca zaten etek sıyrılıyo bi manası kalmıyo eteğin filan.
Ben de bi kere heyecandan o eteğin yırtmacını öne getirip giymiştim de rezil olmuştum
Nolsun yuvarlanıp gidiyoruz iste. Kaldı 57 gun gun sayıyorum ben de
Oglusun nasıl bakiim kac kilo olmus en son gittiginde. Ben gidemedim doktora. Sanırım doguma kadar da gidemiycem. Sadece kilosunu merak ediyorum oglumun ben. Cunku varlıgını her dakika hissettiriyor karnımda
Günaydın canım.
Temizlik deme aman bana. Bi misafir bi temizlik, ne kadar sinirim varsa tepeme çıkıyo duyunca
günaydın canımmm hoşgeldin
sizede günaydın akşam yemekli misafir vardı çok yoruldum ayaklarım şişmiş haklısın hiç çekilmiyo misafir ve temizlik
hiç çatala çıkmadım ben. ehehhe
Ben çıktım bi kere![]()
Kadın altını çıkar dedi, hepsini mi dedim "hepsini" dedi sert sertO dakka tırsmaya başladım zaten..
Sonra içeri bişi soktu buz gibi, tir tir titredim, eve gittim aklıma geldikçe kötü oldum, hiç hoş değildi :sinifsinif:
günaydın nazom ben bunalım takılayım dedim bugün sen nasılsın
Günaydın hoşgeldin dünürüm...İyiyiz sen nasılsın*
Hoşgeldin Yelizcim, nabersin ne var ne yok?
Bizler bildiğin gibiyiz ne olsun işte
bblau, aslı canlarım esimle sorunlar yasıyoruz. Artık esikisi gibi anlasamıyoruz. Zaten kaynanamlarlayım biliyosunuz. Kayınpederimle kavga ettim 1 haftadır konusmuyorum onunla da. Cok sıkıldım daraldım bunaldım anlayacagınız..
Azelyacım biliyorsun ki esim doktor konusunda sıkıntı yaratıyor bana. Gerci son zamanlarda goturur herhalde dogum yapmadan once. Ben gene elime para gectiginde gider gorurum oglumu doguma kadar. Catı muayenesini de sizden ogrenir ona gore gider yaptırırım zaten. İcimde hic heves kalmadı biliyo musun bir an once su 50 gun gecse de dogursam diye bakıyorum artık..
puyokk kız ilk seferde insan kendini kötü hissdiyor ama sonra alışıyon.bak sana son muayenemi anlatayımda azcık gül
şimdi doktorun yanındaki çok sevdiğim betül hemşire muayene odasına çağırdı beni soyunun aslı hanım altınızda hiç birşey kalmayacak her zamanki gibi dedi(herzamanki sanki haftada 1 kukuşumu betüle gösteri yapıyom ya)neyse tamam dedim ama siz burdamı duracaksınız çıkın siz dışarı dedim ben size bağırayım siz öyle gelin..tamam dedi çıktı bende kilitledim kapıyı psikoljime bak sanki içeri dalacaklar gibisonra soyundum çıkardım ne var ne yoksa küçücük el kadar bir bezle ancak kukuşumu örttüm sonra kilidi açtım 1dk sonra betül hanım hazırım dedim anlamadıki zaar benim sadace kukuş örtük yürüyorum arka popo bomboş dışarda
çatala doğru yol alırken arkama bir baktımki betül ve erşad bey doktorum arkadalar bana bakıyorlar koşo koşa çatala gittim küt diye oturdum bir daha o hızla o çatala doğru koşarmıyım bilemiyorum
haah erkek kuaförler saç yapıyo bacım kukuyla işleri yokkiKatılıyorum...Kuaförde de aynı, kesinlikle erkek kuaförler daha işinin ehli oluyor.
bebişim ne oldu biraz paylaşsana yavru kuşş iyi olmanıza sevindimSelam hanımlar. Uzun zamandır yoktum.
Biraz sıkıntılar yasadım evdekilerle. Gerci cozduk de sayılmaz ama neyse..
Buraya pek girmeye fırsatım olmadı. Suan iyiyim cok sukur oglum da iyi.
Sizler nasılsınız bakalım?
babuşş hatırlıyorum insan bilmeyince napsınn bende ilk muayenemde nur içeri gelcek ben çatala yattım ama elim perde gidi kukumun önünde yerlere yattı kadın gülmektenAllah canını almasın kız ne güldüm
E niye o kadar küçük bez verdiler ki?
Benim doktorum da ben giyinirken çıkıyor ben tek başıma giyiniyorum, o arkası yırtmaçlı bi eteği var yavru ağzı, onu giyiyorum, yırtmaç popoya denk geliyor.
Ama çatala çıkınca zaten etek sıyrılıyo bi manası kalmıyo eteğin filan.
Ben de bi kere heyecandan o eteğin yırtmacını öne getirip giymiştim de rezil olmuştum
aman ne bileyim kızz inan elbezi kadardı verdikleri bez parçası zaten çatala gidince değiştirdi hemşire acaba yürürken tuzağa düşürmekmi amaçları bilemedimkiayol mal meydandaydı valla kukuyu görmelerine alıştıkta popo ağır geldi biraz
ha birazda toto görsünler hep ora hep ora olacak şeymi?ben yemeğe gidiyom şekeler görüşürükkkk
günaydın canumm..valla havadan benimde bunalım takılasım var ama maalesef o lüksüm yokcuma misafirim var.kalabalıkça hemde.bende bugun eksik alıcam carsı pazar yapcam yani canım.
acım benn dünürrr açç..hem canım bişey yemek istemiyor hemde karnım açç.
aslııı kukudan sorumlu bakan değilmiydin sen kuzum.yanii hemen getir konuyu oraya.
ben yemeğe gidiyom şekeler görüşürükkkk
bblau, aslı canlarım esimle sorunlar yasıyoruz. Artık esikisi gibi anlasamıyoruz. Zaten kaynanamlarlayım biliyosunuz. Kayınpederimle kavga ettim 1 haftadır konusmuyorum onunla da. Cok sıkıldım daraldım bunaldım anlayacagınız..
Azelyacım biliyorsun ki esim doktor konusunda sıkıntı yaratıyor bana. Gerci son zamanlarda goturur herhalde dogum yapmadan once. Ben gene elime para gectiginde gider gorurum oglumu doguma kadar. Catı muayenesini de sizden ogrenir ona gore gider yaptırırım zaten. İcimde hic heves kalmadı biliyo musun bir an once su 50 gun gecse de dogursam diye bakıyorum artık..
tabi sıcak şeye alışkın azom ondandır irkilmiştir yavrucak
hah erkek kuaförler saç yapıyo bacım kukuyla işleri yokkibende hep erkek kuaför tercih ederim ama olay farklı görüntü farklı ilgilendikleri yer farklı yani normal doktorlarımda erkektir genelde ama kadın doğum diyince orda bi duruyorumm yoksa psikoya bağlıycam kendimi yane
günaydın canumm..valla havadan benimde bunalım takılasım var ama maalesef o lüksüm yokcuma misafirim var.kalabalıkça hemde.bende bugun eksik alıcam carsı pazar yapcam yani canım.