2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
doğumdan sonra dansöz oynatıyolar mı bi kere ondan haber ver? sonracıgıma bebek şekerleri falan hastaneden mi? 1 senelik bez masrafı???

Yok sana çok iyi bakıyorlar, sen kendini süper hissedip dansöz gibin oynaya oynaya çıkıyon :D Dur doğuram da anlatırım sana ben söz :D Gerçi sen benden önce de doğurabilirsin yavrum :p

ni demek şekerim.. senin fiyat özel hastaneye göre gayet iyi bence..
Canım benim özeli istemem doğum fobimin olması hala aklıma pek getirmemeye çalışıyorum.. en sağlıklısı normal doğum o zaman epidural olsun istedim.. o yüzden de bayılacam o kadar parayı.

Ben de sırf epidural için özele gittim özelde doğurcam..Epiduralsizi gözüm yese kadın doğuma giderim direk..

dediğin gibi o kadar para ver bide sancımı çeken yok.. personel çekse sancımı mesela..

dİMİ SÜPER OLURDU :d

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Peki epiduralli mi?

evet, epiduralli, standart hepsi aynı.

özelde yaparsan dogumunu ne sekilde yaparsan yap istedigin doktorun giriyo doguma, ama devlet hastanesindeysen orda bi doktorun olsa bile o gun ancak nobetci doktor oysa giriyomus doguma degilse hangi kadın dogum doktoru nobetciyse varsa o gun o giriyomus..sen tutturamıyon yani illa benimki olsun diye..ha sezeryan olcak olursan doktorun sana zaten orda oldugu gune randevu verir o gun gider dogurursun..ben boyle biliyom :eek:ys:

benim özel ama gece hft sonu falan olursa nöbetçi dr giriyor, sezeryan olup da randevulu olursa kendi dr un.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
zamanında benim anacığımın eline bir peçete vermiş ebe demişki her sancı geldiğinde sakın bağırma bağıranı burda kimse sevmez bunu ısır demiş benim güzel anam ne denirse yapmış her sancısı geldiğinde ısırmış o peçeteyi sadece gözünden yaş akmış bir kaç damla sonra beni doğurmuşş..şimdi absürt fiyatlar dönüyor resmen sömürüyorlar bizi güya süper hizmet kalite diyee tamam evet ozamanla şimdiki zaman kıyaslanmaz ama içimizde kalmayacak ya şu bebeler çıkacaklar allahın izniylee

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Doğur kız annem gelir sana bakmaya, ama benden önce yada sonra doğur doğumda bana gelcek :nanik::nanik:
Sema hastanesiydi doğru...Ben de bi ara oraya mı gitsem diyodum da,doktor ararken sonra kendi doktorumu buldum...

walla söz veremem sen kızımı ikna et.. canı ne zaman isterse o zaman çıkacak matmazel..
pek de farkı yokmuş senin akıbetinin.. parası aynı doktor mantığı aynı.. semaya da gelsen sonun ben olacaktı:ajan::ajan:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
evet, epiduralli, standart hepsi aynı.

benim özel ama gece hft sonu falan olursa nöbetçi dr giriyor, sezeryan olup da randevulu olursa kendi dr un.

olabilir..bende kafama bu takıldıgı icin sormustum kendi doktoruma her sekilde siz gircekseniz oyle dogururum ozelde dedim zaten simdi ozelden gidiom muayene icin her ay o kadarını yapsın bari niye gidiyom o zaman ben..bu doktorlara gıcık oluyom ha artık hersey kendi hesaplarına gore hiiiic bizi dusunen yok :sok:sok

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
benim hastanenin en güsel tarafı epiduralda yapsan normali sezoş fiyatı alıyolar fiyatlar süper hastane aşırı kalabalık değil ve doktor normal sezaryan ayrımı yapmadan istediğin saatte istediğin gün doğumuna geliyor en sevdiğim tarafı bu yoksa bende gitmezdim beni doktorumdan başkası doğurtsa neden gideyim kii hiç gerek yok

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
benim hastanenin en güsel tarafı epiduralda yapsan normali sezoş fiyatı alıyolar fiyatlar süper hastane aşırı kalabalık değil ve doktor normal sezaryan ayrımı yapmadan istediğin saatte istediğin gün doğumuna geliyor en sevdiğim tarafı bu yoksa bende gitmezdim beni doktorumdan başkası doğurtsa neden gideyim kii hiç gerek yok

Aynen...Bizim Mükoda yılbaşı gecesi bile doğumdaymış, ondan içim rahat diye gidiyorum.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ayyyy kötü olmuş dün vardı tüketmiş alışveriş canavarları:D:D

malisif

alla alla benim de odam özel olacak. tv'ım var buzdolabım var banyom var...

bana başka şeylerle gel azom... başka:?

benim ablam 2 yıl önce özel sağlık sigortası ve hastanede tanıdık olmasına rağmen 5000 liraya doğurdu epidural normal

kızz hayatım sen bi araştır bak çapada bilmediğin şeyleri diyim sana doğum fiyatları ucuz ama gecelik fiyat biçiyolar ekstra onuda sokuşturuyolar bilgin olsun aman dikkat et altay bey hele ekstra bişi çıkartmayın başıma dee

hayır yaaa orda bi ton insan doğum yaptı etrafımda bişey sokuşturmuyolar size sokuşturdular heralde :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
zamanında benim anacığımın eline bir peçete vermiş ebe demişki her sancı geldiğinde sakın bağırma bağıranı burda kimse sevmez bunu ısır demiş benim güzel anam ne denirse yapmış her sancısı geldiğinde ısırmış o peçeteyi sadece gözünden yaş akmış bir kaç damla sonra beni doğurmuşş..şimdi absürt fiyatlar dönüyor resmen sömürüyorlar bizi güya süper hizmet kalite diyee tamam evet ozamanla şimdiki zaman kıyaslanmaz ama içimizde kalmayacak ya şu bebeler çıkacaklar allahın izniylee

ağzın bal yesin yok bacım biz yeni nesil şanslıyız sanki analarımız hiç kadın olmamış onların hiç canı yokmuş nereye götürürlerse orada doğuruyolarmış annem beni doğururken ebe annemi bir azarlamış ne utanıyon beee aç şu bacaklarını dellendirme adamı çarparım ağzına bitane demiş kızım diyo 2 gün hastanede kaldım korkumdan utangaçlığımdan saat başı doktor değişti gelen giden afedersin parmak muayenesi yaptı gitti ilk çocuğumsun kapı açık dışarki insanlar bile görüyo rezillikmiş yaşadığım bide canlı canlı doğramışlr kadını resmen (esnaf hastanesi ) kadın şimdi o hastanenin önünden bile geçemiyo korkudan

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Nasıl yani ya? Zonguldak'ta kadın doğum o kadar ilerledi mi kız :D
Valla ondan hariç başka bir esprisi yok anacım maalisiff :D

ne sandıydın? bi havalar bi havalar.

ben sana soyliyim mi baska sey :D arkadasım yapmıstı ozelde dogum bebek dogunca lohusa serbeti yapıp termosa koyup getirmisler gelenlerine ikram etsinler diye :cokkomik:
bu kadar yani baska extrası oldugnuu bilmiyom

ay lohusa şerbeti ne be? ben evden kavonoza koyar getırıırım yani.

Bi de personelin tavrı biraz farklıdır.
Devlette doğum yapan bi arkadaşım ebelerin, hemşirenin filan biraz kaba ve sert olduklarını söylemişti.

kız yok. hamileliğimin ilk aylarında sureklı hastanede yattım ben. hepsi bal badem valla.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ağzın bal yesin yok bacım biz yeni nesil şanslıyız sanki analarımız hiç kadın olmamış onların hiç canı yokmuş nereye götürürlerse orada doğuruyolarmış annem beni doğururken ebe annemi bir azarlamış ne utanıyon beee aç şu bacaklarını dellendirme adamı çarparım ağzına bitane demiş kızım diyo 2 gün hastanede kaldım korkumdan utangaçlığımdan saat başı doktor değişti gelen giden afedersin parmak muayenesi yaptı gitti ilk çocuğumsun kapı açık dışarki insanlar bile görüyo rezillikmiş yaşadığım bide canlı canlı doğramışlr kadını resmen (esnaf hastanesi ) kadın şimdi o hastanenin önünden bile geçemiyo korkudan

evet gerçektende zor şartlar zorlu doğumlar yaşanmışlar zamanında..ben kalbimi bozmayacam niyetimide öyle rabbim hayırla kurtarsın seni beni cümlemizi inşallahh tuğbişim gözde büyüttükçr korkularda artıyor

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Aynen...Bizim Mükoda yılbaşı gecesi bile doğumdaymış, ondan içim rahat diye gidiyorum.
aferin mükoya gözüme girdi fiyatıda iyi yapıyomuş süperr azomm allah tez zamanda kurtarsın bacım
malisif

benim ablam 2 yıl önce özel sağlık sigortası ve hastanede tanıdık olmasına rağmen 5000 liraya doğurdu epidural normal

hayır yaaa orda bi ton insan doğum yaptı etrafımda bişey sokuşturmuyolar size sokuşturdular heralde :D

kız 2 arkadaşım yeni doğurdu altayda biri hatta iş yeri çalışanlarımızdan birinin eşi sezoş olmuş esktra gecelik oda parasıda alıyolar haberin ola ben diyim sen bilin o fiyat sadece bebeği alırlankene bana sokan olmadı çünküm çabuk kaçtım zeynep gargamelinden aman ne suratsız karıydı beee fredinin kabusu gibi mine çıktı hastaneden tadı kalmadı oranın erkek doktor fobim olmasa altay iyi diyolar da cesaret edemiyorum korkumdan

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evet gerçektende zor şartlar zorlu doğumlar yaşanmışlar zamanında..ben kalbimi bozmayacam niyetimide öyle rabbim hayırla kurtarsın seni beni cümlemizi inşallahh tuğbişim gözde büyüttükçr korkularda artıyor

aynen güselim ama normal hastanelerdede kabalık kalmadı o kadar kızz yani eskisi gibi dğeil şartlar korkmamak en güseli dediğin gibi bebenin içerde kalcak hali yokya elbet birileri çıkartcak soğukkanlı olmamız şart

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
enaaaa kız benimde kadın doktor fobim varrr 1 defa gittim adıda gülcan satır'dı satır yanlız soyadı nasıl berbat:Dneyse kadın daha kızken alet sokmaya çalıştı kukuşuma:Dannem görmüş son anda gidiyordu yoksa bendeki ben:D:D:D
sonra çok korktum erkekler kadın ruhundan daha iyi anlıyormuş gibime geldi şimdiki doktoruma gebe kalmadan beri gidiyorum çocuk düşünüyoruz dedik ilk ay başlamıştık ozaman bile muayene ederken beni alet sokacağı zaman afedersin çok özür diler bir garip olurdu adam:)bende kadına gidemiyom tuğbişimmmmmm:):)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
aferin mükoya gözüme girdi fiyatıda iyi yapıyomuş süperr azomm allah tez zamanda kurtarsın bacım

kız 2 arkadaşım yeni doğurdu altayda biri hatta iş yeri çalışanlarımızdan birinin eşi sezoş olmuş esktra gecelik oda parasıda alıyolar haberin ola ben diyim sen bilin o fiyat sadece bebeği alırlankene bana sokan olmadı çünküm çabuk kaçtım zeynep gargamelinden aman ne suratsız karıydı beee fredinin kabusu gibi mine çıktı hastaneden tadı kalmadı oranın erkek doktor fobim olmasa altay iyi diyolar da cesaret edemiyorum korkumdan

zeynep çok suratsız evet
altay bey çok iyi dr herkes tavsiye ediyor yani
erkek dr fobin ne diye var

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
enaaaa kız benimde kadın doktor fobim varrr 1 defa gittim adıda gülcan satır'dı satır yanlız soyadı nasıl berbat:Dneyse kadın daha kızken alet sokmaya çalıştı kukuşuma:Dannem görmüş son anda gidiyordu yoksa bendeki ben:D:D:D
sonra çok korktum erkekler kadın ruhundan daha iyi anlıyormuş gibime geldi şimdiki doktoruma gebe kalmadan beri gidiyorum çocuk düşünüyoruz dedik ilk ay başlamıştık ozaman bile muayene ederken beni alet sokacağı zaman afedersin çok özür diler bir garip olurdu adam:)bende kadına gidemiyom tuğbişimmmmmm:):)

ben de kendi doktorumu tenzih ederek, onu istisna tutarak erkek doktorların kadın doktorlardan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

vahh kuzum harbiden fena yapmış o kadın doktor bende ameliyattan sonra böle korkar oldum heriflerden kocama bilem halen çekinirim kaldıki başka erkek aman yarabbim kabusss o anda intihar et daha ii yani şimdiye kadarda tek bir bayan muayene etti alttan gamzeye bile nasıl muayene olcam onu düşünüyorum umarım kalp krizinden gitmem :eek:ys: bildiğin tansiyonum yükseliyo utancımdan kasıyorum kendimi renkten renge giriyorum o halim içler acısı ama şimdiki doktorum o kadar sakinleten cinsten ki heralde yardımcı olacaktır bana

Tepki
56
yakın doğurcakmışız benimkide zeytinburnunda avrasya hospital

eeenaaaaa senle benim günlerimiz aynıymış ya leaderim ...

Ben de sırf epidural için özele gittim özelde doğurcam..Epiduralsizi gözüm yese kadın doğuma giderim direk..

canım zaten epidurale gerek kalmasa özel hastaneye gerek yok ki, gece doğursan öğleden sonra seni eve gönderiyorlar.. hiç kalmıyorsun bile hastanede..

ne sandıydın? bi havalar bi havalar.

ay lohusa şerbeti ne be? ben evden kavonoza koyar getırıırım yani.

kız yok. hamileliğimin ilk aylarında sureklı hastanede yattım ben. hepsi bal badem valla.

gökçecim ben geçen gün duydum bir tane özel hastanede doğum 12.000 bin miş... duyunca gözlerim çıkıcaktı yerinden valla.. :durbun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar