demetmania
Daimi Üye
eklenti ekle dioum hata oluştu dio yaa:sinifsinif:
Devlete de götürmüyor, gitmesine arıza çıkarıyordu bildiğim kadarıyla.
Kızı başından beri her doktor zamanı stres ettiler.
Ailesi de çok karışıyor eşinin.Doktor konusunda eşinin katı fikirli olmasının en büyük sebebi annesi, kardeşi galiba.
Benim yorumum.
her kadının eşi aynı şekilde düşünüyodur buna eminim benim eşimde istemiyo fakat eşimden ziyade bi lafı vardır çaresiz birşeyin olur aa şurda iyi bir hekim var erkek ama o bilir onu iyilerştiri gibi bişi derse eyvallah sonuçta hepsi kadın doğumcu yani kadın varken neden erkek olsunki kuzum der hep o istese benim ayaklarım gitmez ki zaten töbeler olsunn müyendis erkek diyince ayaklarım titiriyo
her kadının eşi aynı şekilde düşünüyodur buna eminim benim eşimde istemiyo fakat eşimden ziyade bi lafı vardır çaresiz birşeyin olur aa şurda iyi bir hekim var erkek ama o bilir onu iyilerştiri gibi bişi derse eyvallah sonuçta hepsi kadın doğumcu yani kadın varken neden erkek olsunki kuzum der hep o istese benim ayaklarım gitmez ki zaten töbeler olsunn müyendis erkek diyince ayaklarım titiriyo
eklenti ekle dioum hata oluştu dio yaa:sinifsinif:
Yok benimkisi aynı şekilde düşünmüyor, doktordan kıskanma ya da rahatsız olma gibi bir durumu söz konusu değil çok şükür.
Resmin boyutu büyük olabilir, paintte küçültebilirsin.
Yok benimkisi aynı şekilde düşünmüyor, doktordan kıskanma ya da rahatsız olma gibi bir durumu söz konusu değil çok şükür.
Resmin boyutu büyük olabilir, paintte küçültebilirsin.
zuzum aferin ona o zaman eşin geniş görüşlü biri demek her erkek aynı değildir yinede dinimizde doktora mahrem yok elbet bu bilinen bişi fakat dediğim gibi eskiden kadın doğumcular fazla yaygın değildi şimdi var seçme şansımızda var neden seçmeyeyim ki ama dimi araştırıp bulmak lasım
eşin normalde kıskanç mı azoky:
zuzum aferin ona o zaman eşin geniş görüşlü biri demek her erkek aynı değildir yinede dinimizde doktora mahrem yok elbet bu bilinen bişi fakat dediğim gibi eskiden kadın doğumcular fazla yaygın değildi şimdi var seçme şansımızda var neden seçmeyeyim ki ama dimi araştırıp bulmak lasım
Devlete de götürmüyor, gitmesine arıza çıkarıyordu bildiğim kadarıyla.
Kızı başından beri her doktor zamanı stres ettiler.
Ailesi de çok karışıyor eşinin.Doktor konusunda eşinin katı fikirli olmasının en büyük sebebi annesi, kardeşi galiba.
Benim yorumum.
selam hatunlarrr napisinizzdün yine alışwerişin dibine wurdumm
5,6 parça şey aldım 500 lira para werdimm ama içime sindi...dün de kardeşimle lohusa tacı yapımına başladık:
walla seri üretime geçicemm ...daha süslenmemiş kaba taslak halini eklioum.. yaa ekleyemed,m yaa biri yardım etsinn
selam hatunlarrr napisinizzdün yine alışwerişin dibine wurdumm
5,6 parça şey aldım 500 lira para werdimm ama içime sindi...dün de kardeşimle lohusa tacı yapımına başladık:
walla seri üretime geçicemm ...daha süslenmemiş kaba taslak halini eklioum.. yaa ekleyemed,m yaa biri yardım etsinn
Ne kaynatıyorsunuz bakalım kızlar?
Kahvaltımı yaptım ütümüde bitirdim birde sizlere bakayım dedim..
Birazdan biraz yatarım sonrada Pazara gitcez oğluşumla..-rgulu
azo nasıl yapacam bunu kız ben beceremem şimdi küçültmeyii
nerelerdesin sen kız hiç uğramıyosunNe kaynatıyorsunuz bakalım kızlar?
Kahvaltımı yaptım ütümüde bitirdim birde sizlere bakayım dedim..
Birazdan biraz yatarım sonrada Pazara gitcez oğluşumla..-rgulu
benimde eşimin öyle takıntıları yok ben hep erkek doktorlara gittim şimdiki doktorumda erkek kadın doktorlara karşı antipatim var birkaç kötü anısı olan arkadaşlarımdan ötürü sanırım
Kıskanmasını gerektirecek bir durum olduğunda kıskançtır.Misal mini etekle işe gelmemi istemez, ama yanımda o varsa dışarıda gezmeye gidilmişse o zaman eteğime karışmaz..Yerine göre yerinde tepkiler verir.Ama ben onun rahatsız olacağı konuları bildiğimden onları yapmam, gereksiz kıskançlığa da gerek kalmamış olur böylece.
Doğru her erkek aynı değil, zaten beni erkek doktora göndermeyen biriyle de ben yapamazdım işte Allah biliyor da veriyor
Öyle takılıyoz limonum, ekşim![]()
Benim de şu işten ayrılcağım gün bi gelse de kafama göre takılsam ya...
Sen ne zaman bırakıyorsun ki cnm?
Bu arada azom sen yediklerine dikkat ediyordun en son..Son durum nedir acaba merak ettim..
nerelerdesin sen kız hiç uğramıyosun
nerelerdesin sen kız hiç uğramıyosun
iyi bişi bu tabii sen hanginde rahat edeceksen canımcım
benim eşim fena kıskançtır fakat yanımdaysa hiçbişeye karışmaz göğüs çatalı bacaklar diz hizasında kapalıysa bişi demez. bikini filanda rahatlıkla giyerim aslında oldukça dindar bir ailesi vardır kendide öle ama bana pek müdehale etmez çünkü kızdırcak şekilde giyinmem dediğin gibi ama doktor vs konusunda bu yargısı böle kadın doktorlar olmasaydı gönderirdim çare olmadığı için ama seçenek varken karımın orasını burasını işi olarak görse görmesini istemem diyor kanımca haklıda lakin aynı şekilde ben düşünüyorum bir bayan doktor herüfümün orasını muayene etse o kadın doktoru ne yaparım bilemiyorum
benim eşim fena kıskançtır fakat yanımdaysa hiçbişeye karışmaz göğüs çatalı bacaklar diz hizasında kapalıysa bişi demez. bikini filanda rahatlıkla giyerim aslında oldukça dindar bir ailesi vardır kendide öle ama bana pek müdehale etmez çünkü kızdırcak şekilde giyinmem dediğin gibi ama doktor vs konusunda bu yargısı böle kadın doktorlar olmasaydı gönderirdim çare olmadığı için ama seçenek varken karımın orasını burasını işi olarak görse görmesini istemem diyor kanımca haklıda lakin aynı şekilde ben düşünüyorum bir bayan doktor herüfümün orasını muayene etse o kadın doktoru ne yaparım bilemiyorum