2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
vahh kuzum harbiden fena yapmış o kadın doktor bende ameliyattan sonra böle korkar oldum heriflerden kocama bilem halen çekinirim kaldıki başka erkek aman yarabbim kabusss o anda intihar et daha ii yani şimdiye kadarda tek bir bayan muayene etti alttan gamzeye bile nasıl muayene olcam onu düşünüyorum umarım kalp krizinden gitmem :eek:ys: bildiğin tansiyonum yükseliyo utancımdan kasıyorum kendimi renkten renge giriyorum o halim içler acısı ama şimdiki doktorum o kadar sakinleten cinsten ki heralde yardımcı olacaktır bana

Ben de ilk kez kontrole gittiğimde çok kasılmıştım.Yeni evliydim,o çatala çıkarken bi kötü olmuştum. Doktorun asistanı kendinizi kasmayın filan deyince, sen evlimisin demiştim kıza, değilim deyince de evlen de öyle konuşuruz diye çemkirmiştim, terslenmiştim :nanik::3:
Doktorum iyiydi ama, nazikti.
Sonra alıştım ama,rutin kontroller,biyokimyasal gebelik filan derken.
Acilde filan uyuz bi kadına muayene olmuştum, kadın moralimi sıfırladığı gibi, bağırsaklarımı deşmişti bırak muayene etmeyi.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
eeenaaaaa senle benim günlerimiz aynıymış ya leaderim ...

canım zaten epidurale gerek kalmasa özel hastaneye gerek yok ki, gece doğursan öğleden sonra seni eve gönderiyorlar.. hiç kalmıyorsun bile hastanede..

gökçecim ben geçen gün duydum bir tane özel hastanede doğum 12.000 bin miş... duyunca gözlerim çıkıcaktı yerinden valla.. :durbun:

Ben 17bin duymuştum bundan 2-3 sene öncesi :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın herkese bugun hava kapalı ev karanlık bende bunalım takılıyım dedim birde temizlik var akşama kadar sizlerde ne var ne yok

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
zeynep çok suratsız evet
altay bey çok iyi dr herkes tavsiye ediyor yani
erkek dr fobin ne diye var

hemen anlatayım herkeşler duysun beni kızlar üniversitede okurken sir ağda yaptırıyodum malum bölgeyi kendim beceremedim için ordan bana bir mikrop bulaşmış ağda kutularını her seferinde yenileyemedikleri için çubukları atsalarda başkalarının cildiyle temas ettiği için siğil diyolar adıda var ama unuttum tıp adını önce taşıyıcı oluyosun sonra onlar belirmeye başlıyo seneler sonra neyse evlendim son kez gittim kuaförde yaptırtım evliliğim ilk zamanlarında belirmeye başladı et beni gibi böle ama ben gibi syah değil deri parçası şeklinde sonra ben bunu temizlerken koparmışım farketmeden çoğaldı çoğaldı bir anda ama eşim görmese farketmiycem de doğruu doktora 2.ayımda daha düşün neyse doktor direk yakıcaz bunları dedi nasıl dedim ufak bir operasyonla bayıltılcaksın öle o parçalarıda incelemeye göndercez dedi. tabi aynı gün apaor topar hasaneye yatırıldım ok meydanında nur hanım sağolsun cnm benim korkumu aldı epey girdik parça alıncak die demedilerki şimdi bayıltcaz seni kızlarla muhabbet ederkene gözler,m kaymaya başladı birde baktım karşımda bulanık bi adam içeri girdi sersemleşmekteyken ayaklarımı indirmişim o çataldan direk :uzgun: ve nakavt bayılmışım sonrada narkoz devreye girmiş ama ömrümün en kötü anıydı ölürüyorum sandım ayıldığımda odaya çıkarmışlardı beni 10dk sonrada o adam geldi hayal meyal o herifi tekrar gördüğümde tekrar bayılmışım eşim yanımdaydı tekrar uyandığımda ne oldu hatun neyin var kıpkırmızı olup gidiyosun dedi anlatınca anladı durmumun neden olduğunu o gün bugün erkek kadın doğumcu görünce ellerim buz kesiyo ve kütt gidiyorum resmen

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
vahh kuzum harbiden fena yapmış o kadın doktor bende ameliyattan sonra böle korkar oldum heriflerden kocama bilem halen çekinirim kaldıki başka erkek aman yarabbim kabusss o anda intihar et daha ii yani şimdiye kadarda tek bir bayan muayene etti alttan gamzeye bile nasıl muayene olcam onu düşünüyorum umarım kalp krizinden gitmem :eek:ys: bildiğin tansiyonum yükseliyo utancımdan kasıyorum kendimi renkten renge giriyorum o halim içler acısı ama şimdiki doktorum o kadar sakinleten cinsten ki heralde yardımcı olacaktır bana

yokk kız ilk seferde insan kendini kötü hissdiyor ama sonra alışıyon.bak sana son muayenemi anlatayımda azcık gül:D:D
şimdi doktorun yanındaki çok sevdiğim betül hemşire muayene odasına çağırdı beni soyunun aslı hanım altınızda hiç birşey kalmayacak her zamanki gibi dedi(herzamanki sanki haftada 1 kukuşumu betüle gösteri yapıyom ya)neyse tamam dedim ama siz burdamı duracaksınız çıkın siz dışarı dedim ben size bağırayım siz öyle gelin..tamam dedi çıktı bende kilitledim kapıyı psikoljime bak sanki içeri dalacaklar gibi:)sonra soyundum çıkardım ne var ne yoksa küçücük el kadar bir bezle ancak kukuşumu örttüm sonra kilidi açtım 1dk sonra betül hanım hazırım dedim anlamadıki zaar benim sadace kukuş örtük yürüyorum arka popo bomboş dışarda:):)çatala doğru yol alırken arkama bir baktımki betül ve erşad bey doktorum arkadalar bana bakıyorlar koşo koşa çatala gittim küt diye oturdum bir daha o hızla o çatala doğru koşarmıyım bilemiyorum:D:D:D

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Selam hanımlar. Uzun zamandır yoktum.

Biraz sıkıntılar yasadım evdekilerle. Gerci cozduk de sayılmaz ama neyse..

Buraya pek girmeye fırsatım olmadı. Suan iyiyim cok sukur oglum da iyi.

Sizler nasılsınız bakalım?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ben de ilk kez kontrole gittiğimde çok kasılmıştım.Yeni evliydim,o çatala çıkarken bi kötü olmuştum. Doktorun asistanı kendinizi kasmayın filan deyince, sen evlimisin demiştim kıza, değilim deyince de evlen de öyle konuşuruz diye çemkirmiştim, terslenmiştim :nanik::3:
Doktorum iyiydi ama, nazikti.
Sonra alıştım ama,rutin kontroller,biyokimyasal gebelik filan derken.
Acilde filan uyuz bi kadına muayene olmuştum, kadın moralimi sıfırladığı gibi, bağırsaklarımı deşmişti bırak muayene etmeyi.

babuş inan ki sanada geçmiş olsun ama korksamda sakin bir kadın bulana kadar sanıırm devam ederdim o yaşadığım şeyi sana tarif etmem mümkün değil rüyalarıma giriyo halen

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yokk kız ilk seferde insan kendini kötü hissdiyor ama sonra alışıyon.bak sana son muayenemi anlatayımda azcık gül:D:D
şimdi doktorun yanındaki çok sevdiğim betül hemşire muayene odasına çağırdı beni soyunun aslı hanım altınızda hiç birşey kalmayacak her zamanki gibi dedi(herzamanki sanki haftada 1 kukuşumu betüle gösteri yapıyom ya)neyse tamam dedim ama siz burdamı duracaksınız çıkın siz dışarı dedim ben size bağırayım siz öyle gelin..tamam dedi çıktı bende kilitledim kapıyı psikoljime bak sanki içeri dalacaklar gibi:)sonra soyundum çıkardım ne var ne yoksa küçücük el kadar bir bezle ancak kukuşumu örttüm sonra kilidi açtım 1dk sonra betül hanım hazırım dedim anlamadıki zaar benim sadace kukuş örtük yürüyorum arka popo bomboş dışarda:):)çatala doğru yol alırken arkama bir baktımki betül ve erşad bey doktorum arkadalar bana bakıyorlar koşo koşa çatala gittim küt diye oturdum bir daha o hızla o çatala doğru koşarmıyım bilemiyorum:D:D:D

:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha: Koptummm :D

günaydın herkese bugun hava kapalı ev karanlık bende bunalım takılıyım dedim birde temizlik var akşama kadar sizlerde ne var ne yok

Hoşgeldin Layla günaydın ;)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Allah canını almasın kız ne güldüm :D
E niye o kadar küçük bez verdiler ki?
Benim doktorum da ben giyinirken çıkıyor ben tek başıma giyiniyorum, o arkası yırtmaçlı bi eteği var yavru ağzı, onu giyiyorum, yırtmaç popoya denk geliyor.
Ama çatala çıkınca zaten etek sıyrılıyo bi manası kalmıyo eteğin filan.
Ben de bi kere heyecandan o eteğin yırtmacını öne getirip giymiştim de rezil olmuştum :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydın kızlarr..nasılsınız hepiniz bakim?

Günaydın hoşgeldin dünürüm...İyiyiz sen nasılsın*

Hoşgeldin Yelizcim, nabersin ne var ne yok?
Bizler bildiğin gibiyiz ne olsun işte :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Allah canını almasın kız ne güldüm :D
E niye o kadar küçük bez verdiler ki?
Benim doktorum da ben giyinirken çıkıyor ben tek başıma giyiniyorum, o arkası yırtmaçlı bi eteği var yavru ağzı, onu giyiyorum, yırtmaç popoya denk geliyor.
Ama çatala çıkınca zaten etek sıyrılıyo bi manası kalmıyo eteğin filan.
Ben de bi kere heyecandan o eteğin yırtmacını öne getirip giymiştim de rezil olmuştum :D

aman ne bileyim kızz inan elbezi kadardı verdikleri bez parçası zaten çatala gidince değiştirdi hemşire acaba yürürken tuzağa düşürmekmi amaçları bilemedimki:)ayol mal meydandaydı valla kukuyu görmelerine alıştıkta popo ağır geldi biraz:D:D:D

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Hoşgeldin Yelizcim, nabersin ne var ne yok?
Bizler bildiğin gibiyiz ne olsun işte :D

Nolsun yuvarlanıp gidiyoruz iste. Kaldı 57 gun gun sayıyorum ben de :p

Oglusun nasıl bakiim kac kilo olmus en son gittiginde. Ben gidemedim doktora. Sanırım doguma kadar da gidemiycem. Sadece kilosunu merak ediyorum oglumun ben. Cunku varlıgını her dakika hissettiriyor karnımda :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuş inan ki sanada geçmiş olsun ama korksamda sakin bir kadın bulana kadar sanıırm devam ederdim o yaşadığım şeyi sana tarif etmem mümkün değil rüyalarıma giriyo halen

Benim doktorum da bayan canım, ben de erkek doktorda rahat edemeyeceğimi düşündüğüm için bayan seçtim.
Ama cidden tam aradığım gibi bi doktor çıktı Allah razı olsun.
Forumlardan araştırıp bulup da gitmiştim :D
Süper çıktı süper.

Günaydın canım.
Temizlik deme aman bana. Bi misafir bi temizlik, ne kadar sinirim varsa tepeme çıkıyo duyunca :D

Günaydın nazommmm….Biz iyiyiz, senden naber?

Selam canım. Hayırdır ne oldu, kötü bişey yoktur umarım.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

günaydın canımmm hoşgeldin
iyiyiyz kuşum gene konu döndü dolaştı kukuya geldi sayemde:):)sanada günaydın nazomm

hoşgeldin yelizcimmm..hayırdır ne oldu sorun ne gene??allah yardımcın olsun az kaldı sık dişini biraz daha bozma moralini kimse için

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar