2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
yok benim derdim bebeğin doğumu falan değil. derdim hamilelik sürecinin 3 etabında da elbet bişeylerle karşılaşmamız.

ilk 3 ay bulantı :)
ikinci dönem testler ve sonuçları
3. son dönem ise ağrılar sızılar

süper.. ya ben güvenemiyorum bedenlere netten. eskiden olsa direk alıyodum da şimdi doğumdan sonra böyle deniz anası gibi olursam ne beden alacağımı bilemem.

ben de genel konuştum canım doğumu kasdetmedim.. az kaldı hepimiz için insallah hepsini unutacağız bebeklerimizi kucağımıza alınca:lala:
çok pozitif gördüm bugün kendimi-ciko

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
teşekkür ederim şekerler yedimde geldim:)
ayy çok ilerlemiş gene bakamadım çok geçmişe sadece ocak annelerinden biri daha doğurmuş,hayatım,haber vermiş offf bende rüyamda doğuruyordum dün gece gene uykudaymışım altıma yaptığımı düşünüyorum ıslaklıkla uyanıyorum suyum gelmiş kanla karışık hemen fatihi uyandırıyorum diyorum kalk doğuruyorum yazık adam rüyamda bile napacağını bilemiyor nasıl panikledi kuzum benim yaaa:):):)işte öyleeee bizim özet bu kadar:D

Hayır olsun aslıcım :D Artık paso böyle rüyalar görürüz :)

bak dün doktor da bana senin şeker testlerin nasıl çıkmıştı diye sordu. korktum bak şimdi. kız yüksek olmasın benim şeker de?

bi daha mı yaptırsam?

İstersen yükleme değil de bi açlık tokluk baktır.
Birkaç gün filan izle bakalım…

günaydın canım hangi markada ?

Markası twins miydi neydi, böyle pijamalı anne-baba-çocuklar var :D

bu arada geçen netten aldığım battaniye dikdörtgen çıktı :)))

dikdörtgen battaniye mi olur ya:)

:eek:ky::eek:ky:

Bana da english home’dan gelen battaniye dikdörtgen çıktı.
Bi de ufak :D

günaydın şekerler.. trendyoldan pijama takımı aldım kendime nasıl kızlar

Güle güle kullan canım, bu kampanyayı diyodum işte ben de.

yok benim derdim bebeğin doğumu falan değil. derdim hamilelik sürecinin 3 etabında da elbet bişeylerle karşılaşmamız.

ilk 3 ay bulantı :)
ikinci dönem testler ve sonuçları
3. son dönem ise ağrılar sızılar

Yok yok doktorum da diyor zaten benim, sıkıntı yaşamayan, bi sorunla karşılaşmadım diyen (ağrı-sızı hariç) doktor takibine hiç gitmeyenler diye.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
saçmalama kız. ölçüleri 100x50 diyim anla :) ahahahhahaa

hümanist

hee ozaman işler değişir tabe öyle ölçümü olurrr beeee:eek:ky::eek:ky:bizim bu miğde yanmamız ne zaman son bulacak acabaaa yaaa bende her gün resmen eziyet çekiyorum offffffff çok berbat bişiy hadi erkeğin kıllısı gene makbul oluyorda yazık kızıma kıllı olursa naparız:):)

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Hayır olsun aslıcım :D Artık paso böyle rüyalar görürüz :)

Markası twins miydi neydi, böyle pijamalı anne-baba-çocuklar var :D

Güle güle kullan canım, bu kampanyayı diyodum işte ben de.

Yok yok doktorum da diyor zaten benim, sıkıntı yaşamayan, bi sorunla karşılaşmadım diyen (ağrı-sızı hariç) doktor takibine hiç gitmeyenler diye.

o markaya bakamayacağım canım şuan sateen diye bi marka var onun elbiselerine çakıldım resmen.. kızlar ne zarif incecik.. elbiseler ne güzel durmuş.. ben de öyleydim ya.. ben pijama almayacağım ya o elbiselerden alcam.. dibim düştü resmen..bi de sort alcam evde giyerim..hayl mi bunlar sizce..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
o markaya bakamayacağım canım şuan sateen diye bi marka var onun elbiselerine çakıldım resmen.. kızlar ne zarif incecik.. elbiseler ne güzel durmuş.. ben de öyleydim ya.. ben pijama almayacağım ya o elbiselerden alcam.. dibim düştü resmen..bi de sort alcam evde giyerim..hayl mi bunlar sizce..

Ben bakmıyorum hiç onlara şimdi :hihh::hihh:
Canımı sıkmaya gerek yok :D
Allahtan kışın doğuruyoruz kız, yaza kadar toparlarız inşallah.Allahın izniyle be.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hee ozaman işler değişir tabe öyle ölçümü olurrr beeee:eek:ky::eek:ky:bizim bu miğde yanmamız ne zaman son bulacak acabaaa yaaa bende her gün resmen eziyet çekiyorum offffffff çok berbat bişiy hadi erkeğin kıllısı gene makbul oluyorda yazık kızıma kıllı olursa naparız:):)

ahahahahahahha. ahahahahhaa.

baktırayım mı? içime kurt düştü bak...

Tepki
56
çok güzel canım güle güle kullan sabah gördüm çok beğenmiştim:)

teşekkür ederim canım.. bende çok beğendim kaçırmıyım dedim.

süper.. ya ben güvenemiyorum bedenlere netten. eskiden olsa direk alıyodum da şimdi doğumdan sonra böyle deniz anası gibi olursam ne beden alacağımı bilemem.

canım pijamayı kilo alırım diye L, sabahlığıda M aldım.. olur gibi geliyor bakalım.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bugün nedense bi moralim bozuk. Ama neden olduğunu hatırlayamıyorum :acep:
Rüyamda mı kötü bişey gördüm, bişeye mi kızmıştım dünden, nolduydu yaaaa

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
baktırayım mı? içime kurt düştü bak...

Bi baktır babuşum be, nolcak.Açlığı parmaktan bakıyolar, tokluğu da 2. saatte baktır.Yemek yemeye başlarken saate bak, ilk lokmayı aldığın saatten sonra 2. saatte ölçtür bakalım.
Yada hiç çevrende şeker aleti olan yok mu? Hastaneye gitmeden, iğnesini değiştirerek de bakabilirsin?

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
günaydınlar :)

Dün akşam bir aile dostumuzun kızını aradım, hamileydi son günlerindeydi...Doğum yapmış hastaneden çıkmış.
4,200 gram yada 4,300 gram dedi bebek için tam hatırlayamadım şimdi...Hem de 2 hafta erken almışlar bebeği, maşallah dedim miyadını bekleyeydin 6 aylık doğurcaktın heralde :D
Ama gestasyonel diyabetti,insülin kullanıyodu, bebek doğunca bebeğin şekeri düşmüş (hipoglisemi) ve yoğun bakıma almışlar 2 gün yoğun bakımda kalmış...Şimdi iyiymiş.
Korktum ben de valla.

Allah analı babalı büyütsün inşallah, darısı başımıza :)

günaydın şekerler.. trendyoldan pijama takımı aldım kendime nasıl kızlar

güle güle kullan :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar