bu arada geçen netten aldığım battaniye dikdörtgen çıktı))
dikdörtgen battaniye mi olur ya![]()
ky:
ky:
abboooooooooooooo kız battaniye kare olmaz zatti 4gen olur
ky:
ky:
yok benim derdim bebeğin doğumu falan değil. derdim hamilelik sürecinin 3 etabında da elbet bişeylerle karşılaşmamız.
ilk 3 ay bulantı
ikinci dönem testler ve sonuçları
3. son dönem ise ağrılar sızılar
süper.. ya ben güvenemiyorum bedenlere netten. eskiden olsa direk alıyodum da şimdi doğumdan sonra böyle deniz anası gibi olursam ne beden alacağımı bilemem.
abboooooooooooooo kız battaniye kare olmaz zatti 4gen olur
h
a ben de genel konuştum canım doğumu kasdetmedim.. az kaldı hepimiz için insallah hepsini unutacağız bebeklerimizi kucağımıza alınca
çok pozitif gördüm bugün kendimi-ciko
teşekkür ederim şekerler yedimde geldim
ayy çok ilerlemiş gene bakamadım çok geçmişe sadece ocak annelerinden biri daha doğurmuş,hayatım,haber vermiş offf bende rüyamda doğuruyordum dün gece gene uykudaymışım altıma yaptığımı düşünüyorum ıslaklıkla uyanıyorum suyum gelmiş kanla karışık hemen fatihi uyandırıyorum diyorum kalk doğuruyorum yazık adam rüyamda bile napacağını bilemiyor nasıl panikledi kuzum benim yaaaişte öyleeee bizim özet bu kadar
bak dün doktor da bana senin şeker testlerin nasıl çıkmıştı diye sordu. korktum bak şimdi. kız yüksek olmasın benim şeker de?
bi daha mı yaptırsam?
günaydın canım hangi markada ?
ky:
ky:
günaydın şekerler.. trendyoldan pijama takımı aldım kendime nasıl kızlar
yok benim derdim bebeğin doğumu falan değil. derdim hamilelik sürecinin 3 etabında da elbet bişeylerle karşılaşmamız.
ilk 3 ay bulantı
ikinci dönem testler ve sonuçları
3. son dönem ise ağrılar sızılar
saçmalama kız. ölçüleri 100x50 diyim anlaa
h
a
hümanist
Hayır olsun aslıcımArtık paso böyle rüyalar görürüz
İstersen yükleme değil de bi açlık tokluk baktır.
Birkaç gün filan izle bakalım…
Markası twins miydi neydi, böyle pijamalı anne-baba-çocuklar var
Bana da english home’dan gelen battaniye dikdörtgen çıktı.
Bi de ufak
Güle güle kullan canım, bu kampanyayı diyodum işte ben de.
Yok yok doktorum da diyor zaten benim, sıkıntı yaşamayan, bi sorunla karşılaşmadım diyen (ağrı-sızı hariç) doktor takibine hiç gitmeyenler diye.
ky:
ky: midemin yanması level atlamış durumda.
mide değil magma sanırsın. o nasıl yanma yaa
o markaya bakamayacağım canım şuan sateen diye bi marka var onun elbiselerine çakıldım resmen.. kızlar ne zarif incecik.. elbiseler ne güzel durmuş.. ben de öyleydim ya.. ben pijama almayacağım ya o elbiselerden alcam.. dibim düştü resmen..bi de sort alcam evde giyerim..hayl mi bunlar sizce..
hee ozaman işler değişir tabe öyle ölçümü olurrr beeeeky:
ky:bizim bu miğde yanmamız ne zaman son bulacak acabaaa yaaa bende her gün resmen eziyet çekiyorum offffffff çok berbat bişiy hadi erkeğin kıllısı gene makbul oluyorda yazık kızıma kıllı olursa naparız

hahha. a
hahhaa. İstersen yükleme değil de bi açlık tokluk baktır.
Birkaç gün filan izle bakalım…
Bana da english home’dan gelen battaniye dikdörtgen çıktı.
Bi de ufak
çok güzel canım güle güle kullan sabah gördüm çok beğenmiştim
süper.. ya ben güvenemiyorum bedenlere netten. eskiden olsa direk alıyodum da şimdi doğumdan sonra böyle deniz anası gibi olursam ne beden alacağımı bilemem.
Ben bakmıyorum hiç onlara şimdi :hihh::hihh:
Canımı sıkmaya gerek yok
Allahtan kışın doğuruyoruz kız, yaza kadar toparlarız inşallah.Allahın izniyle be.
baktırayım mı? içime kurt düştü bak...
bakma bence de .
sen hamile kıyafetleri sitesine bak moral bulursun..

Ben bakmıyorum hiç onlara şimdi :hihh::hihh:
Canımı sıkmaya gerek yok
Allahtan kışın doğuruyoruz kız, yaza kadar toparlarız inşallah.Allahın izniyle be.
Dün akşam bir aile dostumuzun kızını aradım, hamileydi son günlerindeydi...Doğum yapmış hastaneden çıkmış.
4,200 gram yada 4,300 gram dedi bebek için tam hatırlayamadım şimdi...Hem de 2 hafta erken almışlar bebeği, maşallah dedim miyadını bekleyeydin 6 aylık doğurcaktın heralde
Ama gestasyonel diyabetti,insülin kullanıyodu, bebek doğunca bebeğin şekeri düşmüş (hipoglisemi) ve yoğun bakıma almışlar 2 gün yoğun bakımda kalmış...Şimdi iyiymiş.
Korktum ben de valla.
günaydın şekerler.. trendyoldan pijama takımı aldım kendime nasıl kızlar