Bugün nedense bi moralim bozuk. Ama neden olduğunu hatırlayamıyorum :acep:
Rüyamda mı kötü bişey gördüm, bişeye mi kızmıştım dünden, nolduydu yaaaa
dün kocişine sinirliydin acaba onun kırıntılarmı kaldı bacı bugüne
dün kocişine sinirliydin acaba onun kırıntılarmı kaldı bacı bugüne
Hanımmmm hanımmmmm sen bana ne demek istiyosun "sen hamile kıyafetlerine bak" filan diye

günaydınlar
Allah analı babalı büyütsün inşallah, darısı başımıza
güle güle kullan
benim moralim bozuldu seninki tavan yapsın dediydim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kızlar bunları gördünüz mü
babuş umarım sağlıklı bebelerimiz olurr eşim rüyada deprem görmüş ve göçük altından beni ve kendini sağ kurtarmış rüya tabirine baktım içim karardı :uzgun:Günaydın canım, amin amin.Rabbim cümlemize sağlıkla bebeğine kavuşmak nasip etsin.
hımm ben dün aldım lohusa takımımı muhteşem bir kumaşı var polat markası biraz pahalıya patladı ama olsun gecelik sabahlık pijama olrak aldımTrendyolda lohusa pijamaları var.BAkarsanız kızlar.
günaydın cnm dün giremediğim için bebeğinden haberim yok gökçem ama sanırım moral bozucu bişi olmuş keyfin yok gibi sezeryan mı dediler moralini bozma bel fıtığında vardı belki bölesi daa hayırlı oalr senin içinvay anasına arkadaş 08.24'den beri siteye girmeye çalışıyorum.
günaydınlarr...
doğuracaz aslım az kaldı harbiden eşlerimiz napcak çok merak ediyorumteşekkür ederim şekerler yedimde geldim
ayy çok ilerlemiş gene bakamadım çok geçmişe sadece ocak annelerinden biri daha doğurmuş,hayatım,haber vermiş offf bende rüyamda doğuruyordum dün gece gene uykudaymışım altıma yaptığımı düşünüyorum ıslaklıkla uyanıyorum suyum gelmiş kanla karışık hemen fatihi uyandırıyorum diyorum kalk doğuruyorum yazık adam rüyamda bile napacağını bilemiyor nasıl panikledi kuzum benim yaaaişte öyleeee bizim özet bu kadar
yoktur sanmıyorum güselimöffff zayıf olsa dert, iri olsa dert.
normal olsa dert, sezeryan olsa dert...
hamileliği boyunca sıfır sorun yaşamış biri var mıdır ki çok merak ettim.
güle güle kullan çok güsellergünaydın şekerler.. trendyoldan pijama takımı aldım kendime nasıl kızlar
alla alla üretim hatasımıdır ki acep enterasan hafiften dikdörtgen olur ama kareye daha yakındır battaniyebu arada geçen netten aldığım battaniye dikdörtgen çıktı))
dikdörtgen battaniye mi olur ya![]()
ky:
ky:
sanada günaydınnn HAYATIMAllah analı babalı büyütsün inşallah, darısı başımıza
günaydınn
afiyet olsun canım
çok küçük göremiyom ama güle güle kullan
tuğbişim bebeğemmm sesin çıkmıyorrrrr işlerinmi yoğunnn??
Yok kız yedim 3 adet biskolata
Ona demeden yedim bu sefer -rgulu
babuş umarım sağlıklı bebelerimiz olurr eşim rüyada deprem görmüş ve göçük altından beni ve kendini sağ kurtarmış rüya tabirine baktım içim karardı :uzgun:
hımm ben dün aldım lohusa takımımı muhteşem bir kumaşı var polat markası biraz pahalıya patladı ama olsun gecelik sabahlık pijama olrak aldım
günaydın cnm dün giremediğim için bebeğinden haberim yok gökçem ama sanırım moral bozucu bişi olmuş keyfin yok gibi sezeryan mı dediler moralini bozma bel fıtığında vardı belki bölesi daa hayırlı oalr senin için
doğuracaz aslım az kaldı harbiden eşlerimiz napcak çok merak ediyorum
yoktur sanmıyorum güselim
güle güle kullan çok güseller
alla alla üretim hatasımıdır ki acep enterasan hafiften dikdörtgen olur ama kareye daha yakındır battaniye
sanada günaydınnn HAYATIM
yoğunum hep yoğunum aslım bıktım gari bu iştenn pufff
dün akşam bişler aldım bebeğede kendimede hastane çıkışı 2 tulum bi banyo havlusu ve nevresim takımı aldım oğluma kendimede lohusa takımı ile emzirme sütyeni aldımys:
ohhhh iyi yapmışsın arada aşır ne olcak alla alla aşırmadında ne oldu ama kontrolüü aşır iyimi bluşcuğum
canım pijamayı kilo alırım diye L, sabahlığıda M aldım.. olur gibi geliyor bakalım.

hhaa
h. a
hahBi baktır babuşum be, nolcak.Açlığı parmaktan bakıyolar, tokluğu da 2. saatte baktır.Yemek yemeye başlarken saate bak, ilk lokmayı aldığın saatten sonra 2. saatte ölçtür bakalım.
Yada hiç çevrende şeker aleti olan yok mu? Hastaneye gitmeden, iğnesini değiştirerek de bakabilirsin?
Güle güle kullan tatlım cicilerini.
Rüya tabirlerine de hiç bakma.Benim huyumdur kötü rüyamı hiç anlatmam ve hiç yorumlamam.Hemen hayra yorayım hayır olsun derim, unuturum.Tabirlere de bakmam.
Zaten büyük ölçüde günlük aktivitelerimizin kalıntıları oluyor rüyalar.
Ben de pargalı ibrahimi gördüm rüyamda, hem de diziyi de öyle takip filan etmiyorum.Ne alaka şimdi
Dün arkadaşın bebeği duyunca korktum kuşum ya, aşırmıcam artık pek.
hayatım hayatımm koskocamab bir boşluk varrrrrr hiç resim yok kızz
çok güzeller ya.. bak ilk defa bu kadar beğendim bi kıyafeti..
günaydın şekerler.. trendyoldan pijama takımı aldım kendime nasıl kızlar
ne boşluğu kız ben görüyom
değişik renkleri var ben de çok beğendim
Çok güzel tatlım güle güle kullan..
Günaydın kızlar..Doğumunuz kaça patlıcak yaklaşık olarak ne kadar ödeyeceksiniz?
Güle güle kullan canım, bu kampanyayı diyodum işte ben de.
güle güle kullan