2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Yok Aslıcım, kayınpederi çekiştirdim azıcık rahatladım ehehehhee :D Şimdi de doğum çantasına konulacakları hazırlamaya gidiyorum. Kızımın eşyalarını görünce hepten geçer kızgınlığım, pamuk gibin olurum inşallah :)

aman canım başka sıkıntı olmasında onların verdiği sıkıntı tefarruat boşve rtakılmaaa valla ben böyle yapıyorum eskiden ne kadar üzülüp takardım kafama deliymişim haaa..boşver sen bıcırığın kıyafetleriydi odasıydı onlarla ilgilen dediğin gibi ohhh rahatla:D:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
konu dısı:D

kızlarr esim gecen gece rüya görmüş. babasının vefatından beri hemen her aksam az cok alkol alıyo evde. o gecede alkollüydü galiba emin degilim. rüyasında kendinii hacda görmüşş hacıların arasında. cok kalablıkmıss. demiş ki yanındakine su karsıdaki kafile ne. adam da almanlar onlar 200.000 kişi gelmişler demiş. benimkide bizde 400.000 kişi falan geldik demiş. sonra orda namaz kılmıs 12 rekat rahmetli babası da yanındaymıs . dualarıda tek tek okumuss ama aynı anda tedirginmişş tüh abdestim yok benim falan diye..
sonra yine orda ev gibi bi yere girmişler. kalabalık bir sürü erkek oturuyomus. oda oturmuss.. arkasından içeri biri girmiş esmer hafif sakallı sacı hafif uzun falan. arkasındada yardımcıları gibi birileri varmıs yürüyen.. adamlardan biri cıkmıs işte efendimiz geldi demiş, öteki peygamberimiz geldi demiş, öteki basımız geldi falan.. ama o kimseyle konusmamıs tebessüm ederekk yüzlerine bakaraktan yürüyüpp gecmiş.

simdi rüya gayet güzel hos.. ben dedim ki ay gecen bi yerde okudum insan rüyasında hazı olursa gercekte olmus gibi sevap alırmıs mı ne yazıyodu dedim. bi kac kişi daha aynı seyi söylemiş. bu konu kapandı gitti kiii dün birine anlatmıs kendinden yasca büyük. neymiş işte hacı olmus gibi sevap alırmıss beni rüyamda yapana kadar gitmek içinn cırpınan bi sürü insan var onlar yapar allah olur mu öyle sacmalık demiş. adam da dönmüş demiş ki; sen öyle düsünüyosun ama belki senin 3_5 ay ömrün kaldı bilmiyosun. 50 lerimde 60 larımda giderim diyosun ya hacca allah biliyo gidemicegini sana böyle hediye etti güzelligi falan. ayy ben sokk.. töbe yarabbii dedim her kendini bi yerde gören ölsün o zaman.. ne biçimm yorum bu. yordurma bi daha rüyanı falan diye costum. insanın aklına gelse dile getirmez. dimi ama töbe yarabbim:zonk:

konuyla alakası yok da aklıma gelince sinirlendim yazayım dedim:D

Tövbe yarabbim yoruma gel :D Takma kafana adam ne anlasın rüya yorumundan..
Her kula nasip olmayacak bir rüya görmüş bence, rahmetli babasını da görmüş, ben babası yerinde rahat diye yorumladım ve babası vesilesi ile hac kısmet olmuş gibi..
Allah hayırlara çıkarsın, keşke hepimiz böyle güzel rüyalar görsek.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

kızlarr esim gecen gece rüya görmüş. babasının vefatından beri hemen her aksam az cok alkol alıyo evde. o gecede alkollüydü galiba emin degilim. rüyasında kendinii hacda görmüşş hacıların arasında. cok kalablıkmıss. demiş ki yanındakine su karsıdaki kafile ne. adam da almanlar onlar 200.000 kişi gelmişler demiş. benimkide bizde 400.000 kişi falan geldik demiş. sonra orda namaz kılmıs 12 rekat rahmetli babası da yanındaymıs . dualarıda tek tek okumuss ama aynı anda tedirginmişş tüh abdestim yok benim falan diye..
sonra yine orda ev gibi bi yere girmişler. kalabalık bir sürü erkek oturuyomus. oda oturmuss.. arkasından içeri biri girmiş esmer hafif sakallı sacı hafif uzun falan. arkasındada yardımcıları gibi birileri varmıs yürüyen.. adamlardan biri cıkmıs işte efendimiz geldi demiş, öteki peygamberimiz geldi demiş, öteki basımız geldi falan.. ama o kimseyle konusmamıs tebessüm ederekk yüzlerine bakaraktan yürüyüpp gecmiş.

simdi rüya gayet güzel hos.. ben dedim ki ay gecen bi yerde okudum insan rüyasında hazı olursa gercekte olmus gibi sevap alırmıs mı ne yazıyodu dedim. bi kac kişi daha aynı seyi söylemiş. bu konu kapandı gitti kiii dün birine anlatmıs kendinden yasca büyük. neymiş işte hacı olmus gibi sevap alırmıss beni rüyamda yapana kadar gitmek içinn cırpınan bi sürü insan var onlar yapar allah olur mu öyle sacmalık demiş. adam da dönmüş demiş ki; sen öyle düsünüyosun ama belki senin 3_5 ay ömrün kaldı bilmiyosun. 50 lerimde 60 larımda giderim diyosun ya hacca allah biliyo gidemicegini sana böyle hediye etti güzelligi falan. ayy ben sokk.. töbe yarabbii dedim her kendini bi yerde gören ölsün o zaman.. ne biçimm yorum bu. yordurma bi daha rüyanı falan diye costum. insanın aklına gelse dile getirmez. dimi ama töbe yarabbim:zonk:

Töbe Ya Rabbiiim, anlatmasın eşin bir daha böyle ne olduğu belirsiz insanlara rüyalarını... Hem bildiğim kadarıyla böyle rüyalar anlatılmamalı tatlım... Sonra böyle 3-5 dengesiz çıkıp abuk sabuk şeyler söyleyebiliyo...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

şer olarak bariz görülen rüyayı bile hayra yormak lazım bence canım çünkü yorum çok önemliymiş rüya üzerinde neticede bilemeyizki o bambaşka bir alem..takma takılma derim çok fazla o adamın lüzumsuzluğu olmuş resmen

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Tövbe yarabbim yoruma gel :D Takma kafana adam ne anlasın rüya yorumundan..
Her kula nasip olmayacak bir rüya görmüş bence, rahmetli babasını da görmüş, ben babası yerinde rahat diye yorumladım ve babası vesilesi ile hac kısmet olmuş gibi..
Allah hayırlara çıkarsın, keşke hepimiz böyle güzel rüyalar görsek.

amin cnm hayrolsun insallah. bende nedense babasının rahat olduguna inanıyorum. ama adam beni ayar etti. insan insanın yüzüne karsıı belki 3_5 ay ömrün kaldı der mi::D neyse artık hayır diyelim hayır cıksın insallah bizede nasip etsin allah

Töbe Ya Rabbiiim, anlatmasın eşin bir daha böyle ne olduğu belirsiz insanlara rüyalarını... Hem bildiğim kadarıyla böyle rüyalar anlatılmamalı tatlım... Sonra böyle 3-5 dengesiz çıkıp abuk sabuk şeyler söyleyebiliyo...

benii gece dürttü sabah hatırlat sana rüyamı anlatcam diye uyku arasında. sabah dinlerken daha anlatma bana da dedim ama dinlemedi:D bende anlatma artık kimseye dedim. kim ne yorarsa rüya oraya derler ya.. biz iyiye yorup kapattıydık olayı adam nerden cıktıysa felaket habercisi. bide moralini bozmayayım ama demiş. hiçç bozmamıss allah razı olsun:D töbe yarabbimm

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
şer olarak bariz görülen rüyayı bile hayra yormak lazım bence canım çünkü yorum çok önemliymiş rüya üzerinde neticede bilemeyizki o bambaşka bir alem..takma takılma derim çok fazla o adamın lüzumsuzluğu olmuş resmen

ayy takmadım aslında hiç de kafa yormam böyle seylere ama insan bi an acaba mı diyo. bi an tüylerim dikilmedi degill allah biliyo. ama sonra hemencik kovdum aklımdan:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ayy takmadım aslında hiç de kafa yormam böyle seylere ama insan bi an acaba mı diyo. bi an tüylerim dikilmedi degill allah biliyo. ama sonra hemencik kovdum aklımdan:D

aynen öyle canım kov gitsinnn kötü düşünceleri:D
bizde dün babalarımızdan konuşmuştuk babacığımı gördüm rüyamda çok güzeldi sohbet ettik sarıldık ağlaştıkkk okadar net hatırlıyorum ki özlem giderdik resmen:(:(nasıl etkilendiysem gece ağlıyormuşum fatih uyandırdı aşkım uyan allah aşkına diye korkmuş adam ben hıçkırdıkça ama varya sanki cidden sarıldıım kokusu aldım babamın öyle hissttim bugün huzur var içimde biliyorumki onlar bizi görüyor azomm,,blucum,,biliyorummmm

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bizde dün babalarımızdan konuşmuştuk babacığımı gördüm rüyamda çok güzeldi sohbet ettik sarıldık ağlaştıkkk okadar net hatırlıyorum ki özlem giderdik resmen:(:(nasıl etkilendiysem gece ağlıyormuşum fatih uyandırdı aşkım uyan allah aşkına diye korkmuş adam ben hıçkırdıkça ama varya sanki cidden sarıldıım kokusu aldım babamın öyle hissttim bugün huzur var içimde biliyorumki onlar bizi görüyor azomm,,blucum,,biliyorummmm

Canımmm çok sevindim ne güzel bir rüya görmüşsün...
Hem de mübarek aşure gününde..
Şimdi calmdown bu konuyu da aşureye bağladığım için gelip tebrik edecek beni :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
tarz yapı ne anlarsan.. kategorize ettim sizi naber.. yerinden memnun olmayan var mı
dur nazomun yerini yanlıs yazmışım ya..

Beni kategorize etme, benlen oynama, yaftayı yapıştırıp, bana isim goyma :D
Grup vitamin vardı ben gençkene, onların vardı böle bir şarkısı aklıma geldi :p
Hepimiz benziyoruz birbirimize aslında, yoksa birbirimizin dilinden anlamaz, alınırdık.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Canımmm çok sevindim ne güzel bir rüya görmüşsün...
Hem de mübarek aşure gününde..
Şimdi calmdown bu konuyu da aşureye bağladığım için gelip tebrik edecek beni :D

evet canım dün sizinle konuşurken zaten derinden etkilenmiştim gece rüyama gelmiş babam kırmamış kızını herzamanki gibi...
ohh yedin yaaa canımmm mis gibi kendi ellerinle yaptığın aşureni maşallah ben beceriksizim yapamam valla çok meşakatli aşure

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Hepimiz benziyoruz birbirimize aslında, yoksa birbirimizin dilinden anlamaz, alınırdık.

ortak bi dilimiz olduğu kesin canım sana katılıyorum.. ben baska bişey demek istedim ama neyse..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
evet canım dün sizinle konuşurken zaten derinden etkilenmiştim gece rüyama gelmiş babam kırmamış kızını herzamanki gibi...
ohh yedin yaaa canımmm mis gibi kendi ellerinle yaptığın aşureni maşallah ben beceriksizim yapamam valla çok meşakatli aşure

Valla benimde belim ağrıdı, nohutu haşla, yok fauslyeyi haşla, buğdayı haşla..Hele o düdüklünün sesi amanın..En nefret ettiğim alet varsa ev içinde düdüklü :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

aynen öylee yaaa ben burda çok rahat deli zekiyeler diyebiliyorum mesela oysa yüzünü mimik hareketlerini görmediğin birilerine bu tarz cümleler kurmak cesaret ister ama biz birbirimizi biliyoruz eminiz kırıcı olmadığından

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

kıyamamm yaaa.. görüyordurr cnm benim görmezler mi. ben cok inanırım gördüklerine..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar