- #10.621
ortak bi dilimiz olduğu kesin canım sana katılıyorum.. ben baska bişey demek istedim ama neyse..
Anlamadı ben :acep:
ortak bi dilimiz olduğu kesin canım sana katılıyorum.. ben baska bişey demek istedim ama neyse..
Valla benimde belim ağrıdı, nohutu haşla, yok fauslyeyi haşla, buğdayı haşla..Hele o düdüklünün sesi amanın..En nefret ettiğim alet varsa ev içinde düdüklü
ayy evet yaaa fislerin düdüklüsü almak istedim yıllarca alamadım kız bi o ses yapmıyo fazla
kıyamamm yaaa.. görüyordurr cnm benim görmezler mi. ben cok inanırım gördüklerine..
Anlamadı ben :acep:
Kaç paraymış![]()
Benim de h2omop mu ne öle bi yer silme şeyi varya buharlı, ondan alasım var, mikrop felan kalmıyor yerde.Koltuk, halı, yer aklına ne gelirse suyu buhara çevirip temizliyor, tam bizlik.Ne alakaysa araya sokuşturdum işte
neyse kızlarr ben cıkayımm.. kocişimm bu güzel rüyalarla ugrasırkenn ben rüyamda hırsızlarla ugrasıyorum hala cıkmadım etkisinden. dün gece bizim eve içerde olmamıza ragmen giriyodu elinde koca levyeyle. polis te diyo ki eger yalnız olsaydınız su telle sizi bogupp sobaya atıcakmıss.. hayal gücüme bakınn sizz. :acep: evde soba bile yok. müge anlıdan inciler gibi olmus rüyam. dolayısı ile uykusuzumm korkudancıkayım accık uyuyayımm. dün aksamdan beri basım dönüyo. aksamada hastahane cantasını hazırlıcam artık. öptüm sizi kendinize ii bakın
valla geçen sene 3 lt 450 tl civarıydı alamadım ne yalan söyleyim acıdım hep o paraya yazık diye
o ne kızzz ilk defa duydum ama bebekten sonra faydalı olacağa benziyor mikroplara sooonnnnnn
konu dısı
kızlarr esim gecen gece rüya görmüş. babasının vefatından beri hemen her aksam az cok alkol alıyo evde. o gecede alkollüydü galiba emin degilim. rüyasında kendinii hacda görmüşş hacıların arasında. cok kalablıkmıss. demiş ki yanındakine su karsıdaki kafile ne. adam da almanlar onlar 200.000 kişi gelmişler demiş. benimkide bizde 400.000 kişi falan geldik demiş. sonra orda namaz kılmıs 12 rekat rahmetli babası da yanındaymıs . dualarıda tek tek okumuss ama aynı anda tedirginmişş tüh abdestim yok benim falan diye..
sonra yine orda ev gibi bi yere girmişler. kalabalık bir sürü erkek oturuyomus. oda oturmuss.. arkasından içeri biri girmiş esmer hafif sakallı sacı hafif uzun falan. arkasındada yardımcıları gibi birileri varmıs yürüyen.. adamlardan biri cıkmıs işte efendimiz geldi demiş, öteki peygamberimiz geldi demiş, öteki basımız geldi falan.. ama o kimseyle konusmamıs tebessüm ederekk yüzlerine bakaraktan yürüyüpp gecmiş.
simdi rüya gayet güzel hos.. ben dedim ki ay gecen bi yerde okudum insan rüyasında hazı olursa gercekte olmus gibi sevap alırmıs mı ne yazıyodu dedim. bi kac kişi daha aynı seyi söylemiş. bu konu kapandı gitti kiii dün birine anlatmıs kendinden yasca büyük. neymiş işte hacı olmus gibi sevap alırmıss beni rüyamda yapana kadar gitmek içinn cırpınan bi sürü insan var onlar yapar allah olur mu öyle sacmalık demiş. adam da dönmüş demiş ki; sen öyle düsünüyosun ama belki senin 3_5 ay ömrün kaldı bilmiyosun. 50 lerimde 60 larımda giderim diyosun ya hacca allah biliyo gidemicegini sana böyle hediye etti güzelligi falan. ayy ben sokk.. töbe yarabbii dedim her kendini bi yerde gören ölsün o zaman.. ne biçimm yorum bu. yordurma bi daha rüyanı falan diye costum. insanın aklına gelse dile getirmez. dimi ama töbe yarabbim:zonk:
konuyla alakası yok da aklıma gelince sinirlendim yazayım dedim
Mesele oturmaya gelmeleri değil bebişim... Ev şuan tadilatta, anlayacağın evin her yeri her yerde. Emrivaki yapıyor bu bir. İkincisi de bana çok karışmaya başladı kayınpeder. Şuanda doğum yapacağım hastaneye müdahale etmeye çalışıyor. Yeni eşinden akıl alıyor anladığım kadarıyla. Ben de buna tahammül edemiyorum.
sağol hayatım hayatımlimangodan aldım
Zaten bu sitede leader la azo;gökçeyle hayatım ;simurgla pikecan ve nazom benziyor gibi.. dermişim ortalık alev alırmış..yani bence öyle
belki birileri alkolü bırakmasını istiyodur
heee anladım canım
eşinin yaklaşımı nasıl peki?
![]()
ay benzete benzete kime benzettiky:
Yeni nesil H2O Mop, geliştirilmiş özellikleriyle H2O Mop X5 olarak karşınızda.5’i 1 Arada: Buharlı Zemin Temizleyici, Buharlı Halı Temizleyici, Elde Taşınabilir Buharlı Temizleyici, Buharlı Giysi Temizleyici, Buharlı Pencere ve Cam Temizleyici.
Yalnızca 2,2 kg ağırlığında!
Yalnızca buhar kuvvetiyle temizler, sterilize eder ve mis gibi kokutur.
1300 Watt gücünde, 110° sıcaklıkta buhar çıkışı.
Deterjanlara para harcamanıza gerek yok.
Fiyatı (KDV dahil): 239,00 TL
Yaratıcı rüyaymış seninkisiAma hırsızla gerçekte yüzyüze karşılaşmış biri olarak pek tırsmam bu tarz rüyalardan
Öptüm canım kolay gelsin
Çok kazıkmış kız![]()
h2O mop yaz google a o doğrusunu gösterir sanaKüçük birşey ama iyi iş görüyor.
belki birileri alkolü bırakmasını istiyodur
heee anladım canım
eşinin yaklaşımı nasıl peki?
![]()
ay benzete benzete kime benzettiky:

ne haber kızlar ben geldim sabahtan beri aşureyle uğraşıyorum sonunda bitti çokta güzel oldu
öyle deme gökçeden iyisini mi bulcan kız:kahkaha::kahkaha:
bende öle dedimm :kahkaha: mac günü içkisiyle gelince allah cezanı vercek artık az kaldı daha ne yapsın dedimm:kahkaha:
Anemmm kimleri görüyorum...
Hoş geldiniz hoş geldim..
selam verdik aşure yaptık dedik kimse cevap vermiyoooooooo:uzgun: