konu dısı
kızlarr esim gecen gece rüya görmüş. babasının vefatından beri hemen her aksam az cok alkol alıyo evde. o gecede alkollüydü galiba emin degilim. rüyasında kendinii hacda görmüşş hacıların arasında. cok kalablıkmıss. demiş ki yanındakine su karsıdaki kafile ne. adam da almanlar onlar 200.000 kişi gelmişler demiş. benimkide bizde 400.000 kişi falan geldik demiş. sonra orda namaz kılmıs 12 rekat rahmetli babası da yanındaymıs . dualarıda tek tek okumuss ama aynı anda tedirginmişş tüh abdestim yok benim falan diye..
sonra yine orda ev gibi bi yere girmişler. kalabalık bir sürü erkek oturuyomus. oda oturmuss.. arkasından içeri biri girmiş esmer hafif sakallı sacı hafif uzun falan. arkasındada yardımcıları gibi birileri varmıs yürüyen.. adamlardan biri cıkmıs işte efendimiz geldi demiş, öteki peygamberimiz geldi demiş, öteki basımız geldi falan.. ama o kimseyle konusmamıs tebessüm ederekk yüzlerine bakaraktan yürüyüpp gecmiş.
simdi rüya gayet güzel hos.. ben dedim ki ay gecen bi yerde okudum insan rüyasında hazı olursa gercekte olmus gibi sevap alırmıs mı ne yazıyodu dedim. bi kac kişi daha aynı seyi söylemiş. bu konu kapandı gitti kiii dün birine anlatmıs kendinden yasca büyük. neymiş işte hacı olmus gibi sevap alırmıss beni rüyamda yapana kadar gitmek içinn cırpınan bi sürü insan var onlar yapar allah olur mu öyle sacmalık demiş. adam da dönmüş demiş ki; sen öyle düsünüyosun ama belki senin 3_5 ay ömrün kaldı bilmiyosun. 50 lerimde 60 larımda giderim diyosun ya hacca allah biliyo gidemicegini sana böyle hediye etti güzelligi falan. ayy ben sokk.. töbe yarabbii dedim her kendini bi yerde gören ölsün o zaman.. ne biçimm yorum bu. yordurma bi daha rüyanı falan diye costum. insanın aklına gelse dile getirmez. dimi ama töbe yarabbim:zonk:
konuyla alakası yok da aklıma gelince sinirlendim yazayım dedim