hee anladın sen çaktın olayı
aynen öyle yapcam bir kızım için bir benim için diycem
Ben bilmez miyim siziiiiiiiiiiii :sila:
hee anladın sen çaktın olayı
aynen öyle yapcam bir kızım için bir benim için diycem
kızlarr günaydınn.. sonunda giricem dedim ama az önce ön tarafımdann koyu yesil akıntı farkettim.. dahası silince oldu.. sonra bi daha sildim yine oldu.. dr a gidiyorumm.. sizce ne olabilirr
kızlarr günaydınn.. sonunda giricem dedim ama az önce ön tarafımdann koyu yesil akıntı farkettim.. dahası silince oldu.. sonra bi daha sildim yine oldu.. dr a gidiyorumm.. sizce ne olabilirr
eşimin yaptığı uyuzlukları özet geçiyorum..
1. gece bacağıma kramp girdi her gece olduğu gibi ..neyse Allah razı olsun çığlığıma uyandı ovaladı falan.. ama geçmedi dedim ayağını bük falan diye akıl veriyor.. sanki akla ihtiyacım var az daha ovalasan nolur..
2. gecem kabus gibiydi resmen kasıklarımda sancıyla uyandım.. emre ben doğuruyrm sanırım dedim..geçer birazadan dedii.
3. heryerim ağrıyor kalçam popom kopuyor geceleri.. az popoma masaj yap dedim.. iki ovaladı sonra uyuya kaldı sanırım..haksız mıyım kızmakta:deli:
ve çok afedersiniz ishal olmusum ya gece kaç kere kalktım.. halbuki iki gün önce kabızdım:acep:
anammmmmmmmmmm saat 10.15 olmus,acil kacanzi minnoslar..arada girip selam verürüm anam burdaykende.....
soranlara selamlar..............
Kesinlikle çok gıcıkmış kendileri, hakverdim sana :kahkaha:
önce güzel dileklerin için çok sağolasın hayatım hayatım
sonrasında ise hayıt otu adet düzensizliği yaşayan kadınlar için bitkisel bir çaydı canım demliyordun içiyordun vs kür gibi bişey yaniii
Ocak annelerinden birinin suyu gelmiş
Ocak annelerinden birinin suyu gelmiş
Nereye gittiniz olummmm?
Böyle yazmış çok duygulandım;
Simdi esim basımda yasını şerif okuyo
Oglusumuzun hurmasına da okuyacak dogum olmadan
Bı yandan sanciyla suyum geliyor bı yandan sancım dinleniyor
İlk doğumum olacak insallah ve sizinle paylaşmak istiyorum herseyi
Lütfen dua edin kolayca olsun
Ölürsem aranızda bı hatım yaparsınız belki
İnsanın aklına hersey geliyor burda
Ama olsun ölürsem Rabb'ime kalırsam oglusuma kavuscam insallah
Hala iyi olursam ara ara yazarım
günaydın cnm
naber nasılsın?yani bi ay erken mi gelmiş suyu..
Allah yard. olsun ne diyeyim..
ay kıyamam yaa
Rabbim oğluna kavuştursun inşallah
Nörüyonuz gızlar
Walla mı diyosun ya.. cok alındım dün .. yoksa abartıyor muyum