tesekkur ederim tatlım sanada kolay gelsin....
lilacs cok gecmiş olsun.... umarım tekrardan olmaz....
teşekkür ederim, umarım olmaz .....:acep:
tesekkur ederim tatlım sanada kolay gelsin....
lilacs cok gecmiş olsun.... umarım tekrardan olmaz....
konuşmak mı. ? annem yemınle agızımızda terliğin tersıyle bi delik daha açardı öyle bişi sorsam ona.
biz geldikkkkkkkk .. kızımın güzel teyzelerii nasılsınız ?
ne kadan çok sayfa olmuş maşallah size bacılarım..
teşekkür ederim, ücretsiz izin almayı düşünmüyorum, hayırlısı ile doğurup işe başlamayı düşünüyorum, yaşım 33 olduğu için korktum hamileyken çalışmaya, zaten zor bulduk dedim.
8 hft iznimi kullanacam doğumdan sonra belki 20 gün daha alırım sonra, sonra başlayacam işe, zaten iki üç ay çalışıp yaz tatiline gircem sonra.
kızlar geçmişte gordunuzmu bende doktor sonuçlarımı yazmıştım.. hamd olsun bir sorun yok dedi, amniyon sıvısıda iyimiş... 1.700gr olmuş oolusummm... ne zayıf ne kilolu ehehhh...
asabi hatun cnm bu yok kız bi alaka yokta gözden kaçıyo bazen ben yazdıklarımı tekrarlıyorum önemliysesenin soyadın Şahin mi -hmm
evet biliyom ben yazmıştım sna rapor aldığında görmedin mi bacım
ikimize de hayırlı olsun canım
32.hafta çalışabilir raporu
5 hafta daha çalışcam 37+0 da ayrılcam kısmetse tabii
ne alaka yavvvv evet çalışabilir
yok seninkinden değil canım 32 raporu bu
Allah korusun canım herkesi depremden
neden çalışamaz çok kötü durumda mısın?
doğum sonrası ücretsiz izin kullancak mısın?
geçmiş olsun anamlarda hissetmiştir o samanteşekkür ederim kızlar, korktum valla bi de uykuda hissedince daha çok korktum galiba, raporu ben istedim, zaten bir aydır raporluyum ben, okulda ayakta ders anlatmak zor oluyordu, oturarak da sınıfa hakim olmak zor bu yüzden 28. haftada rapor almıştım. şimdi de 32. hafta raporumu aldım, yani öyle belirgin bir rahatsızlığım yok ama okula devam etseydim olabilirdi diye dr vermişti.
biz geldikkkkkkkk .. kızımın güzel teyzelerii nasılsınız ?
ne kadan çok sayfa olmuş maşallah size bacılarım..
kızlar geçmişte gordunuzmu bende doktor sonuçlarımı yazmıştım.. hamd olsun bir sorun yok dedi, amniyon sıvısıda iyimiş... 1.700gr olmuş oolusummm... ne zayıf ne kilolu ehehhh...
Ben Allah izin verir de 37ye ulaşırsam sağlıkla 8+5 şeklinde doğum izni, 7,5 hafta kadar da toplu süt izni kullanmayı planlıyorum inşallah.1 hafta bu seneden, 3 hafta da 2012 den senelik iznim var. Duruma göre onları da kullanıcam bakalım.
teşekkür ederim, ücretsiz izin almayı düşünmüyorum, hayırlısı ile doğurup işe başlamayı düşünüyorum, yaşım 33 olduğu için korktum hamileyken çalışmaya, zaten zor bulduk dedim.
8 hft iznimi kullanacam doğumdan sonra belki 20 gün daha alırım sonra, sonra başlayacam işe, zaten iki üç ay çalışıp yaz tatiline gircem sonra.
hoş geldin
bu arada çalışabilir raporu alanlara da hayırlı olsun, Allah güç versin 37ye kadar inşallah
Selammmm hoş geldin canım, naber?
geçmiş olsun anamlarda hissetmiştir o samanpanik yapmasaydın bare çok şükür rahatsızlığın olmasında daha sonra bebeğinde az zaman geçircem die erken izne çıkmak istemiyorum aslında ama nasip bakalım
ooo, senin kız kocaman olacak desene... sağlıkla büyüsünler inşallah
hoşbulduk şekerim..
hoşbulduk canım.. iyilik blaum sen nasılsın ?
Maşallah subhanallah canım
Çok sevindimmmmmmmmmmmmmmm
tesekkurler teyzesi...maşallah yavruna
saol şeker..maşallah pikecan kocuman olmuş gayet iyi benimki bu ay fazla gelişmemiş 1255grdı cumartesi günü
Anamıza zati sormadık da aramızda da hiç konuşmadık vallah.
Merak da etmedim zaar. Yani bi şekilde gelmişiz dünyaya deyip, ötesini kurcalamadım galiba
Benim annem üni.mezunu bilinçli de bi kadın mesela ama bana regl olunca nolcak filan onu bile anlatmadıydı.Ben şok geçirmiştim ilk adet gördüğümde.
Kardeşime ben anlatmıştım da dumur denizine düşmeden sıyrıldıydı
evet, doğumdan sonra fazla vakit geçiremeyecez beraber sanırım ama işte yaz tatiline ve anneme güveniyorum, okulum da uzaktı, dr teklif edince kabul ettim hemen yani
maşallah yavruş maşallah. aman olmasın sorun morun ya.