2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
konuşmak mı. ? annem yemınle agızımızda terliğin tersıyle bi delik daha açardı öyle bişi sorsam ona.

Anamıza zati sormadık da aramızda da hiç konuşmadık vallah.
Merak da etmedim zaar. Yani bi şekilde gelmişiz dünyaya deyip, ötesini kurcalamadım galiba :D
Benim annem üni.mezunu bilinçli de bi kadın mesela ama bana regl olunca nolcak filan onu bile anlatmadıydı.Ben şok geçirmiştim ilk adet gördüğümde.
Kardeşime ben anlatmıştım da dumur denizine düşmeden sıyrıldıydı :D:D

biz geldikkkkkkkk .. kızımın güzel teyzelerii nasılsınız ?
ne kadan çok sayfa olmuş maşallah size bacılarım..

Selammmm hoş geldin canım, naber?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
hayatım gecmiş olsun rapor almışsın... yoksa hayırlı olsun mu? neyle ilgili? benim kafa tam göçmüş galiba....:uzgun:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
teşekkür ederim, ücretsiz izin almayı düşünmüyorum, hayırlısı ile doğurup işe başlamayı düşünüyorum, yaşım 33 olduğu için korktum hamileyken çalışmaya, zaten zor bulduk dedim. :)

8 hft iznimi kullanacam doğumdan sonra belki 20 gün daha alırım sonra, sonra başlayacam işe, zaten iki üç ay çalışıp yaz tatiline gircem sonra.

Ben Allah izin verir de 37ye ulaşırsam sağlıkla 8+5 şeklinde doğum izni, 7,5 hafta kadar da toplu süt izni kullanmayı planlıyorum inşallah.1 hafta bu seneden, 3 hafta da 2012 den senelik iznim var. Duruma göre onları da kullanıcam bakalım.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
senin soyadın Şahin mi -hmm

evet biliyom ben yazmıştım sna rapor aldığında görmedin mi bacım
ikimize de hayırlı olsun canım

32.hafta çalışabilir raporu

5 hafta daha çalışcam 37+0 da ayrılcam kısmetse tabii

ne alaka yavvvv evet çalışabilir

yok seninkinden değil canım 32 raporu bu

Allah korusun canım herkesi depremden
neden çalışamaz çok kötü durumda mısın?
doğum sonrası ücretsiz izin kullancak mısın?
asabi hatun cnm bu yok kız bi alaka yokta gözden kaçıyo bazen ben yazdıklarımı tekrarlıyorum önemliyse :D hayırlı olsun allah çalışma kolaylığı versin bacım bende 7 ocakta alcam raporu
teşekkür ederim kızlar, korktum valla bi de uykuda hissedince daha çok korktum galiba, raporu ben istedim, zaten bir aydır raporluyum ben, okulda ayakta ders anlatmak zor oluyordu, oturarak da sınıfa hakim olmak zor bu yüzden 28. haftada rapor almıştım. şimdi de 32. hafta raporumu aldım, yani öyle belirgin bir rahatsızlığım yok ama okula devam etseydim olabilirdi diye dr vermişti.
geçmiş olsun anamlarda hissetmiştir o saman :( panik yapmasaydın bare çok şükür rahatsızlığın olmasında daha sonra bebeğinde az zaman geçircem die erken izne çıkmak istemiyorum aslında ama nasip bakalım
biz geldikkkkkkkk .. kızımın güzel teyzelerii nasılsınız ?
ne kadan çok sayfa olmuş maşallah size bacılarım..

hoşgeldin cnm

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kızlar geçmişte gordunuzmu bende doktor sonuçlarımı yazmıştım.. hamd olsun bir sorun yok dedi, amniyon sıvısıda iyimiş... 1.700gr olmuş oolusummm... ne zayıf ne kilolu ehehhh...:huhuu:

maşallah yavruna :)

Ben Allah izin verir de 37ye ulaşırsam sağlıkla 8+5 şeklinde doğum izni, 7,5 hafta kadar da toplu süt izni kullanmayı planlıyorum inşallah.1 hafta bu seneden, 3 hafta da 2012 den senelik iznim var. Duruma göre onları da kullanıcam bakalım.

ooo, senin kız kocaman olacak desene... sağlıkla büyüsünler inşallah

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
teşekkür ederim, ücretsiz izin almayı düşünmüyorum, hayırlısı ile doğurup işe başlamayı düşünüyorum, yaşım 33 olduğu için korktum hamileyken çalışmaya, zaten zor bulduk dedim. :)

8 hft iznimi kullanacam doğumdan sonra belki 20 gün daha alırım sonra, sonra başlayacam işe, zaten iki üç ay çalışıp yaz tatiline gircem sonra.

aaaa........ ben senin 33 oldugunu bilmiyodum bende 34 yaşındayım ve ilk çocuk ... bizde aralık-ocaktan beri deniyorduk bebiş icin hatta tüp bebek mi yapsak demeye başlamıştık yani, kısmet kendi geldi yavrum..........

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
geçmiş olsun anamlarda hissetmiştir o saman :( panik yapmasaydın bare çok şükür rahatsızlığın olmasında daha sonra bebeğinde az zaman geçircem die erken izne çıkmak istemiyorum aslında ama nasip bakalım

evet, doğumdan sonra fazla vakit geçiremeyecez beraber sanırım ama işte yaz tatiline ve anneme güveniyorum, okulum da uzaktı, dr teklif edince kabul ettim hemen yani :panter:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Maşallah subhanallah canım
Çok sevindimmmmmmmmmmmmmmm

saol tatlımmmmmmmm:teselli::huhuu:
tesekkurler teyzesi... :huhuu:

maşallah pikecan kocuman olmuş gayet iyi benimki bu ay fazla gelişmemiş 1255grdı cumartesi günü
saol şeker..:huhuu: yok yok gelişr anesi 2 hafta önce benimkide o kadardı.. bu iki hafta beslenmene cok dikkat et cok hızla gelişiyorlar bu aralar...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Anamıza zati sormadık da aramızda da hiç konuşmadık vallah.
Merak da etmedim zaar. Yani bi şekilde gelmişiz dünyaya deyip, ötesini kurcalamadım galiba :D
Benim annem üni.mezunu bilinçli de bi kadın mesela ama bana regl olunca nolcak filan onu bile anlatmadıydı.Ben şok geçirmiştim ilk adet gördüğümde.
Kardeşime ben anlatmıştım da dumur denizine düşmeden sıyrıldıydı :D:D

aynen. kilodumda ilk o adet kanını gördüğüm an şoka girmiştim ben. annem balkondaydı akşama kadar yanında oturup söyleyememiştim. her ağzımı açtığımda karabasan basmış gibi sesim bi türlü çıkamamıştı korkudan. offfffffff ezikmişiz kız biz.

kızlar geçmişte gordunuzmu bende doktor sonuçlarımı yazmıştım.. hamd olsun bir sorun yok dedi, amniyon sıvısıda iyimiş... 1.700gr olmuş oolusummm... ne zayıf ne kilolu ehehhh...:huhuu:

maşallah yavruş maşallah. aman olmasın sorun morun ya.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evet, doğumdan sonra fazla vakit geçiremeyecez beraber sanırım ama işte yaz tatiline ve anneme güveniyorum, okulum da uzaktı, dr teklif edince kabul ettim hemen yani :panter:

aynen benimde annem bakcak bebeğe iş yerimin üst katında ama ne bilim oturduğum yerden çalışıyorum die dedim biraz daha zaman geçsinde sonra kullanayım işler enim planladığım gibi gitmeyedebilir ama dediğin gibi bebişi zor bulduysan riske atmaya hiç gerek yok...:panter:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar