2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
aaaa........ ben senin 33 oldugunu bilmiyodum bende 34 yaşındayım ve ilk çocuk ... bizde aralık-ocaktan beri deniyorduk bebiş icin hatta tüp bebek mi yapsak demeye başlamıştık yani, kısmet kendi geldi yavrum..........

:) biz uzun zaman istemedik önce, sonra da olmadı hemen, artık moralimiz bozulmaya başlamıştı, artık beklemediğimiz bir anda geldi... sabah 5 de yaptım testi ben 5-6 gün geciktikten sonra, nasılsa yoktur diye regl olmayı bekledim hep. yaptıktan sonra da ilgilenmedim testle olmadığına o kadar emindim ki, sonra 2 çizgiyi görünce yaşadığım şok çok büyüktü. eşimi de o saatte uyandırıp hamileyim dedim sadece.... dr a gidene kadar kalp atışı duyana kadar kimseye söylemek istemedim ben ama sağ olsun eşim ertesi gün herkese söylemişti....

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
eheheheh bence bıran önce al. herşeyden muafsın. bak bana hergün bayram...

:( anladım.. geçmiş olsun o zaman yat dinlen.

:kahkaha:

cuma benim şaftım kaymıştı bacım valla, bi sürü izinli eleman, dağ gibi çoğalan işler derken kaçmış sanırsam gözümden, yada aklımdan çıkmış :acep:

evet o gün çok yoğundun canım

teşekkür ederim, ücretsiz izin almayı düşünmüyorum, hayırlısı ile doğurup işe başlamayı düşünüyorum, yaşım 33 olduğu için korktum hamileyken çalışmaya, zaten zor bulduk dedim. :)

8 hft iznimi kullanacam doğumdan sonra belki 20 gün daha alırım sonra, sonra başlayacam işe, zaten iki üç ay çalışıp yaz tatiline gircem sonra.

benim iznim çok ama gözüm doymuyo :hihi:

asabi hatun cnm bu yok kız bi alaka yokta gözden kaçıyo bazen ben yazdıklarımı tekrarlıyorum önemliyse :D hayırlı olsun allah çalışma kolaylığı versin bacım bende 7 ocakta alcam raporu

ula ne dedim de asabi oldum bak zornan adamı asabiyete sürüklüyon zaten topal topal penguen gibi yürüyor gıçım belim ayrıldı delirtme beni lidir hanımmm lidirr hanımmm :lala:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
saol tatlımmmmmmmm:teselli::huhuu:

tesekkurler teyzesi... :huhuu:

saol şeker..:huhuu: yok yok gelişr anesi 2 hafta önce benimkide o kadardı.. bu iki hafta beslenmene cok dikkat et cok hızla gelişiyorlar bu aralar...

bakalım 4 hafta var bi dahaki kontrolüme neler olcak görcez dikkat ediyorum doktor çok sık yemek yememi kan şekerimin düştüğünü buda vucutta yağ depolamaya neden olur ve bebek genelde aç hisseder kendini dedi bende şimdi habire bişiler tıkınıyorum meyve ceviz falan az az çok sık yycekmşim bi daha kontrolde belli olur artık

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
aynen. kilodumda ilk o adet kanını gördüğüm an şoka girmiştim ben. annem balkondaydı akşama kadar yanında oturup söyleyememiştim. her ağzımı açtığımda karabasan basmış gibi sesim bi türlü çıkamamıştı korkudan. offfffffff ezikmişiz kız biz.

Aynen aynen, ben de bi de zırlama vardı.Annem de yoktu evde,rahmetli anneannem soruyo noldu ne ağlıyosun diye, bişey geliyo takılıyo boğazıma diyemiyorum :kahkaha::kahkaha:
Çok ısrar edince gidip annemin orkidlerinden bi tane aldım, attım anneannemin önüne, nolcak dedim bundan oldu sorup durma işte.Tribe gel :kahkaha::kahkaha::kahkaha:

Tepki
56

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
bacılar ben gidip bi görüşmelerime başlayayım, baktım sızıntı hala devam ediyor yanim işim iş.... ufff, neyse...
güzel bir gün gecirin insallah.... yarın annecim gelicek çok heyecanlıyım bitaraftanda.....................................:halay

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ula ne dedim de asabi oldum bak zornan adamı asabiyete sürüklüyon zaten topal topal penguen gibi yürüyor gıçım belim ayrıldı delirtme beni lidir hanımmm lidirr hanımmm :lala:

taam kızz bişi demedik ellerde belinde haaa :kahkaha::kahkaha:
geçmiş olsun canişkomm nasıl canının acıdığını tahmin edebiliyorum

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
:) biz uzun zaman istemedik önce, sonra da olmadı hemen, artık moralimiz bozulmaya başlamıştı, artık beklemediğimiz bir anda geldi... sabah 5 de yaptım testi ben 5-6 gün geciktikten sonra, nasılsa yoktur diye regl olmayı bekledim hep. yaptıktan sonra da ilgilenmedim testle olmadığına o kadar emindim ki, sonra 2 çizgiyi görünce yaşadığım şok çok büyüktü. eşimi de o saatte uyandırıp hamileyim dedim sadece.... dr a gidene kadar kalp atışı duyana kadar kimseye söylemek istemedim ben ama sağ olsun eşim ertesi gün herkese söylemişti....

Ben de 31im...Yani 80liyim, 31 mi oluyorum, 32 mi?

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
aynen benimde annem bakcak bebeğe iş yerimin üst katında ama ne bilim oturduğum yerden çalışıyorum die dedim biraz daha zaman geçsinde sonra kullanayım işler enim planladığım gibi gitmeyedebilir ama dediğin gibi bebişi zor bulduysan riske atmaya hiç gerek yok...:panter:

ben de evime yakın olsam sıkardım dişimi de hem okul uzak, hem öğrencilerle zor oluyordu, tabi çocuklar senin hamile olmanı önemsemiyorlar, dikkat edemiyorlar, biri koşarken çarpacak top gelecek falan diye hep diken üstündeydim zaten. sen çalış çalışabildiğin kadar, sonrasında rahat edersin...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ay gidemedim, biraz daha buralardayım. Adamlar mutfağın balkonundan salonun balkonuna geçince ben de öte odalara temizliğe gidecem. Onları bekliyom :D

kızlar geçmişte gordunuzmu bende doktor sonuçlarımı yazmıştım.. hamd olsun bir sorun yok dedi, amniyon sıvısıda iyimiş... 1.700gr olmuş oolusummm... ne zayıf ne kilolu ehehhh...:huhuu:

MAŞALLAH... Sorunsuz sağlıkla büyüsün gelsin inşallah...

maşallah pikecan kocuman olmuş gayet iyi benimki bu ay fazla gelişmemiş 1255grdı cumartesi günü

Benim de o haftalarda 1297 gr dı. Hemen hemen aynı yani... Allahın izniyle endişelenecek bişe yok yavrum...

aaaa........ ben senin 33 oldugunu bilmiyodum bende 34 yaşındayım ve ilk çocuk ... bizde aralık-ocaktan beri deniyorduk bebiş icin hatta tüp bebek mi yapsak demeye başlamıştık yani, kısmet kendi geldi yavrum..........

Hhhhh bu ekibin yaş ortalamasını yükseltenler belli oldu... Beni de ekleyin; 32 :D

Aha da ben bu mesajı yazarken adamlar geldi salona. Ben gider bu sefer minnoşlar. Bilgisayarım açık, aşağıda ismim var ama ben kendim YOĞUM :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

canım benim............ Allah saglıklı hayırlı evladlar versin cümlemize.. seninkinede maşallah tatlım....... anneli babalı hayırla buyutmek nasip olsun inşallah...

Not: bazen bööleee babane gibi konusuyorum ama denebilecek en guzel şeyler onlarmıs gibi geliyo ondan...............

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Mehaba Güzel Anneler;

Öncelikle hafta sonu nete giremedim, Azocum doğum gününü kutluyorum sağlık ve mutluluk diliyorum..

Benim cumartesi doktor kontrolüm vardı..
Bebiş 1910 g. olmuş, boyuda uzunmuş maşallah..
Suyu iyi dedi, gelişimiiyi dedi..
Bebişim dönmemişti, normal doğum pozisyonuna dönmüş.. Bunade sevindim..
Normal doğum yada sezeryan olayına 37. haftada karar verelim dedi.
Bebişin kafa çapı yapısal olarak biraz büyükmüş..
Bizden böyle işte...

Ben bu hafta izinliyim evdeyim..
Bebişimin kıyafetlerini yıkıyorum, yarında görümcem gelip ütüleyecek. Aslında ben kendim ütülemek istiyordum. Israr edince kıramadım..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Aynen aynen, ben de bi de zırlama vardı.Annem de yoktu evde,rahmetli anneannem soruyo noldu ne ağlıyosun diye, bişey geliyo takılıyo boğazıma diyemiyorum :kahkaha::kahkaha:
Çok ısrar edince gidip annemin orkidlerinden bi tane aldım, attım anneannemin önüne, nolcak dedim bundan oldu sorup durma işte.Tribe gel :kahkaha::kahkaha::kahkaha:

puhahaha :kahkaha:süpersin ben çok geç olduğum için strese girmiştim okulda filanda anlatmışlardı 2 sene önce zaten her gün o günü bekliyodum öle delüü gibi ama olduktan sonra anama diyemedim utandım nedense...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
canım benim............ Allah saglıklı hayırlı evladlar versin cümlemize.. seninkinede maşallah tatlım....... anneli babalı hayırla buyutmek nasip olsun inşallah...

Not: bazen bööleee babane gibi konusuyorum ama denebilecek en guzel şeyler onlarmıs gibi geliyo ondan...............

teşekkür ederim, amin cümlemize inşallah....:sutarafa:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ay gidemedim, biraz daha buralardayım. Adamlar mutfağın balkonundan salonun balkonuna geçince ben de öte odalara temizliğe gidecem. Onları bekliyom :D

MAŞALLAH... Sorunsuz sağlıkla büyüsün gelsin inşallah...

Benim de o haftalarda 1297 gr dı. Hemen hemen aynı yani... Allahın izniyle endişelenecek bişe yok yavrum...

Hhhhh bu ekibin yaş ortalamasını yükseltenler belli oldu... Beni de ekleyin; 32 :D

Aha da ben bu mesajı yazarken adamlar geldi salona. Ben gider bu sefer minnoşlar. Bilgisayarım açık, aşağıda ismim var ama ben kendim YOĞUM :D
iyi o saman sevindim cnm eşim hep kızıyo bebek zayıf diyip duruyo :( psikolojimi bozuyoda benim
Mehaba Güzel Anneler;

Öncelikle hafta sonu nete giremedim, Azocum doğum gününü kutluyorum sağlık ve mutluluk diliyorum..

Benim cumartesi doktor kontrolüm vardı..
Bebiş 1910 g. olmuş, boyuda uzunmuş maşallah..
Suyu iyi dedi, gelişimiiyi dedi..
Bebişim dönmemişti, normal doğum pozisyonuna dönmüş.. Bunade sevindim..
Normal doğum yada sezeryan olayına 37. haftada karar verelim dedi.
Bebişin kafa çapı yapısal olarak biraz büyükmüş..
Bizden böyle işte...

Ben bu hafta izinliyim evdeyim..
Bebişimin kıyafetlerini yıkıyorum, yarında görümcem gelip ütüleyecek. Aslında ben kendim ütülemek istiyordum. Israr edince kıramadım..

maşallah ooohhh miss hazırlıklar başladı he bende önümüzdeki ayın sonuna doğru planlıyorum çünküm mobilya gelcek biraz kokusu çıksun yıkadıklarımı ütüleyip yerleştiririm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar