Hoşgeldin babuşşşşşş :sila::sila: Ben krem siparişimi verdim ped ile hıh çatla da pıtla
Evet sen de koy hüzünlü yavruşu
koycam koycam p.tesi ilk işim onu size göstermek olcak inşallah kuşum:lilav:
Hoşgeldin babuşşşşşş :sila::sila: Ben krem siparişimi verdim ped ile hıh çatla da pıtla
Evet sen de koy hüzünlü yavruşu
blucum sen bugün kızım ve bana neden hiç yüzvermiyon acabaaaaa:deli::deli:
sağolun kızlarr hep aynı pozu veriyo ama bu oğlan bize napcaz babuş teyze
demi aman ne biliyim kimse kızımı merak etmediki koyun demedinizkibende koymadım dermişimmmm
hee kız ogün şeker ölçümü yapıldığı için açmış ondanmış o asabik halleri doktor amcası öyle dedi teyzesi birde kızıyorlar haaaa tosuncular kurban olurum hepsine
Ehehehe gördüm gördüm almışın pedini
Gülegüle kullan bebişim
Ama göğüs ucu çıkartıcısı almamışın kaçmaz benden, o eksikmiş :deli::deli:
Kuşum sabahtan aceleden girdim sizi görmezmiyim ben yoksa yirim ben sizi kız fıstıklar, analı kızlılar sizi
Doğunca daha ne marifetler göstercek bakalım size
Gülegüle kullan bebişim
Kuşum sabahtan aceleden girdim sizi görmezmiyim ben yoksa yirim ben sizi kız fıstıklar, analı kızlılar sizi
Doğunca daha ne marifetler göstercek bakalım size
Bu ağız şapırdatması fiks hareketi bu bebe milletinin.Benimki de paso nam nam nam halinde.valla bilmiyorum hep böle yapıyo elleirni görüyom bide ağzını şapırdatıyo
heeeee yi tabi bizi öyle ilgi manyağıyızdır biz ana-kızzz:deli::deli:
Gülegüle kullan bebişim
Kızlar söylemesi ayıp olmasın irmik helvasını yaptım.Sanırsam şeker komasına gircem birazdan.
Bizim yemekçi ablanınki gibi tutmadı ama olsun nefsimi köreltirim ben bunla
Te Allammm bak yaaaAma layla memenin başı varsa alma didi
![]()
Oh ellerine sağlık...Ben de yarın un helvasını yapcem

Memenin başı varsa o zaman silikon göğüs ucu ve göğüs kalkanı alman lazım.Onların eksik kalmış senin a![]()
ohh afiyet olsun cnm bende kocam bana kurabiye getircek diye bekliyorum açlıktan öldüm ama yok dahaKızlar söylemesi ayıp olmasın irmik helvasını yaptım.Sanırsam şeker komasına gircem birazdan.
Bu ağız şapırdatması fiks hareketi bu bebe milletinin.Benimki de paso nam nam nam halinde.
Doktor dişsiz nineler gibi diyo

aşk olsun dememiz mi lasım bak ben hep koyuyorum resimlerini sende koyy bak sen pekde bilmiş sıpa ondan kızgınmış ge dötünü yediğim
ohh afiyet olsun cnm bende kocam bana kurabiye getircek diye bekliyorum açlıktan öldüm ama yok daha
valla aynen çok komik ama koca dudakları açıp kapıyo ağzını yidiğim
hastane çıkışı bu battaniyenin moderlinin mavisini aldım dinarsudan peluş battaniye babası beğenmedi fenerıum bebek battiyesini bunu aldık
Bu ağız şapırdatması fiks hareketi bu bebe milletinin.Benimki de paso nam nam nam halinde.
Doktor dişsiz nineler gibi diyo
Kızlar söylemesi ayıp olmasın irmik helvasını yaptım.Sanırsam şeker komasına gircem birazdan.
ohh afiyet olsun cnm bende kocam bana kurabiye getircek diye bekliyorum açlıktan öldüm ama yok daha
valla aynen çok komik ama koca dudakları açıp kapıyo ağzını yidiğim
hastane çıkışı bu battaniyenin moderlinin mavisini aldım dinarsudan peluş battaniye babası beğenmedi fenerıum bebek battiyesini bunu aldık
seninkii agzını namm namm namm yapmakk zorunda bebemm.. benimkide öylee. cünkü cene kaslarını calıstırıyo.. dogdugunda emmeye hazır olması lazımm.. aslında attıgı tekmeler yaptıgı hareketler de aynı sebepten. kaslarını geliştirmek durumundaymıs hareket ederekk yoksa dogdugunda bunları kullanamazmıs. arada içinde oldugu sıvıdan yutupp hıckırıga kapılıyo ya kuzucukk. onuda organlarını calıstırmak için yutuyomuss belli zaman aralıklarıyla.. rabbim ne güzel düzen kurmus yahu
seninkii agzını namm namm namm yapmakk zorunda bebemm.. benimkide öylee. cünkü cene kaslarını calıstırıyo.. dogdugunda emmeye hazır olması lazımm.. aslında attıgı tekmeler yaptıgı hareketler de aynı sebepten. kaslarını geliştirmek durumundaymıs hareket ederekk yoksa dogdugunda bunları kullanamazmıs. arada içinde oldugu sıvıdan yutupp hıckırıga kapılıyo ya kuzucukk. onuda organlarını calıstırmak için yutuyomuss belli zaman aralıklarıyla.. rabbim ne güzel düzen kurmus yahu