kızlar görüşürüz oğlanın ödevine yardım edecem görüşürüz
sadece üşüyüncemiys:
kızlar doktorunuz size gunde kac ogun yemek yiceniz dedi ? 3 ana 3 ara mı dedi ?
kızlar görüşürüz oğlanın ödevine yardım edecem görüşürüz
sadece üşüyüncemiys:
ha haaaaa ay ne diyosun beceremedimi ne güzeel işe yarayacaktı)
gökçe yok görüyonuzmu hala teşrif etmedi hatuniçekimbilir neler karıştırıyor-rgulu
hayatımda yok bugün bak azo senle ben ikimiz olunca ayıpçı konuları ilerletemiyorum nutkum tutuldu sankim bak sadece üşüyünce evet dedim oysa sen ben hayatım gökçe olunca neler yapardık biz burda heyyy gidi heyyy:sarilma:ne sapıkçalar şunlarar bakın
Gökçe gelmez bugün mantıyı da yedi şişti danalar gibin yatıyor![]()
Hayatım ı aşağıda bi gördüm ama çıktı...
Evet çok naif ve kırılgan, pek bi usturuplu gördüm seni :deli::deli:
Çocuğun biri babasına sormuş :
-Baba biz nasıl olduk?
Baba cevap vermiş:
-Maymunlar türeye türeye biz olduk demiş...
Tabi çocuk babasının lafına inanmamış.Annesine biz nasıl olduk demiş?
Annesi:
-ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz, demiş.
Cocuk:
-Ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi.
Annesi cevap vermiş:
-O babanın sülalesi, bizi ilgilendirmez
:deli::deli:
evet ben kukudan sorumlu bakan seçildikten sonra dedimki kendimce daha erdemli daha naif falan olmam lazım dedim ağır takılıyom azo sorma artıkın böyle:deli:
Olmaz pazartesi herşeye yeniden başlıcaz eski haline döneceksinHiç yakıştıramadım bu edepli havayı sana
heyytttt be tamam istifa ediyom senden aldığım gazla zaten bu görev bana göre hiç değildi ne o öyle coşalım coşturalım azalım azdıralım kızzz azooo
Yürü be Aslııııııamuahah
![]()
dünki kız ne oldu azo şüphelendiğim vardı ya ben çıktım sonra cevap yazdımı erensu2001 miydi neydi?ajandı o haa söyleyim ajandı
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Azoşum nice mutlu seneler vallahi seni kutlamaya diye girdim he sırf
Allah evladınla, ailenle nice sağlıklı, mutlu seneler nasip etsin
Lidoş senin de evlilik yıldönümün galiba geçmişi okumadım ama Allah nice nice mutlu,huzurlu seneler göstersin inşallah eşinle,yavrunla
Benim bugün bişeyim diilEhehheheheheh
kızlar ben geldim miniğimi gördüm çok talıydı yine içeri sığamamış belli ki bacaklarını iki büklüm yapmış yavrum üsüldüm o halini görünce ağzı burnu öyle güseldiki ki bakmaya doyamadık gamze doktor aplamızda çok ilgilendi bizde ona burda olgumuzu söyledikbakarım yazdıklarınıza dedi
7 ocakta rapor vercekmiş ve alttan muayeneler başlıycak sanırım herşey yolunda gözüküyo ama anlamadığım bişi var garibime gitti 1255gr olmuş çok kg almamış boyu geçen gittiğimdede 35cm di şimdide 35 bir yanlışlık olabiler mi aceba???:acep: bende 1kg 600 gr almışım bu ayyy yuha dedim 80,6 bulmuşum artık 7 kg buldum artık bravo bana yane şeker testimin sonuçlarını gösterttim şeker yüklemesinden sonraki şekerimi düşük buldu ve sık yemem gerektiğini az az yemem gerektiğini söledi ben bunu yapmıyordum :uzgun: