2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bu benimki catlak ya..ara ogunlerde acıkınca 1 kase yogurt yada 1 tane meyve ye yeter dio ula neyime yetcek yetmiyo doymuyom ben :uzgun: :uzgun: hep açım heeepp

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
gökçe yok görüyonuzmu hala teşrif etmedi hatuniçe:):)kimbilir neler karıştırıyor-rgulu
hayatımda yok bugün bak azo senle ben ikimiz olunca ayıpçı konuları ilerletemiyorum nutkum tutuldu sankim bak sadece üşüyünce evet dedim oysa sen ben hayatım gökçe olunca neler yapardık biz burda heyyy gidi heyyy:sarilma:ne sapıkçalar şunlarar bakın:)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
gökçe yok görüyonuzmu hala teşrif etmedi hatuniçe:):)kimbilir neler karıştırıyor-rgulu
hayatımda yok bugün bak azo senle ben ikimiz olunca ayıpçı konuları ilerletemiyorum nutkum tutuldu sankim bak sadece üşüyünce evet dedim oysa sen ben hayatım gökçe olunca neler yapardık biz burda heyyy gidi heyyy:sarilma:ne sapıkçalar şunlarar bakın:)

Gökçe gelmez bugün mantıyı da yedi şişti danalar gibin yatıyor :D
Hayatım ı aşağıda bi gördüm ama çıktı...
Evet çok naif ve kırılgan, pek bi usturuplu gördüm seni :deli::deli:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Çocuğun biri babasına sormuş :

-Baba biz nasıl olduk?

Baba cevap vermiş:

-Maymunlar türeye türeye biz olduk demiş...

Tabi çocuk babasının lafına inanmamış.Annesine biz nasıl olduk demiş?

Annesi:

-ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz, demiş.

Cocuk:

-Ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi.

Annesi cevap vermiş:

-O babanın sülalesi, bizi ilgilendirmez :)

:cokkomik::deli::deli:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Gökçe gelmez bugün mantıyı da yedi şişti danalar gibin yatıyor :D
Hayatım ı aşağıda bi gördüm ama çıktı...
Evet çok naif ve kırılgan, pek bi usturuplu gördüm seni :deli::deli:

evet ben kukudan sorumlu bakan seçildikten sonra dedimki kendimce daha erdemli daha naif falan olmam lazım dedim ağır takılıyom azo sorma artıkın böyle:deli:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Çocuğun biri babasına sormuş :

-Baba biz nasıl olduk?

Baba cevap vermiş:

-Maymunlar türeye türeye biz olduk demiş...

Tabi çocuk babasının lafına inanmamış.Annesine biz nasıl olduk demiş?

Annesi:

-ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz, demiş.

Cocuk:

-Ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi.

Annesi cevap vermiş:

-O babanın sülalesi, bizi ilgilendirmez :)

:cokkomik::deli::deli:

duymuştum bunu kadın verilecek en güzel cevabı vermiş birgün bu soruyla bana da gelen olursa bende aynı cevabı verebilirim:):):)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
evet ben kukudan sorumlu bakan seçildikten sonra dedimki kendimce daha erdemli daha naif falan olmam lazım dedim ağır takılıyom azo sorma artıkın böyle:deli:

Olmaz pazartesi herşeye yeniden başlıcaz eski haline döneceksin :D Hiç yakıştıramadım bu edepli havayı sana :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
dünki kız ne oldu azo şüphelendiğim vardı ya ben çıktım sonra cevap yazdımı erensu2001 miydi neydi?ajandı o haa söyleyim ajandı:ajan::ajan:

O sana yazmış okuyordum geçmişi görmedim yazılanları diye..
Bi de şey yazmış diğer tarafta da yazmıyormuş sadece okuyormuş, ama gıcık olduğu bazı kişiler varmış okuduklarından anladığı kadarıyla, bi de kendisini polis sorgusunda hissetmiş :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Azoşum nice mutlu seneler vallahi seni kutlamaya diye girdim he sırf :)
Allah evladınla, ailenle nice sağlıklı, mutlu seneler nasip etsin :huhuu:

Lidoş senin de evlilik yıldönümün galiba geçmişi okumadım ama Allah nice nice mutlu,huzurlu seneler göstersin inşallah eşinle,yavrunla:huhuu:

Benim bugün bişeyim diil :D Ehehheheheheh :D

sğaol cnm benim sağolasın cümlemize inşallah

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar ben geldim miniğimi gördüm çok talıydı yine içeri sığamamış belli ki bacaklarını iki büklüm yapmış yavrum üsüldüm o halini görünce ağzı burnu öyle güseldiki ki bakmaya doyamadık gamze doktor aplamızda çok ilgilendi bizde ona burda olgumuzu söyledik :D bakarım yazdıklarınıza dedi:D 7 ocakta rapor vercekmiş ve alttan muayeneler başlıycak sanırım herşey yolunda gözüküyo ama anlamadığım bişi var garibime gitti 1255gr olmuş çok kg almamış boyu geçen gittiğimdede 35cm di şimdide 35 bir yanlışlık olabiler mi aceba???:acep: bende 1kg 600 gr almışım bu ayyy yuha dedim 80,6 bulmuşum artık 7 kg buldum artık bravo bana yane şeker testimin sonuçlarını gösterttim şeker yüklemesinden sonraki şekerimi düşük buldu ve sık yemem gerektiğini az az yemem gerektiğini söledi ben bunu yapmıyordum :uzgun:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ayrıcana mannak la buluştukkk çok tatlı bir kız nilay tam bir trakyalı gözler yeşil beyaz tenli o kadar şeker ki ayak üstü 10dk konuştuk arkadaşının bebeği doğmuş ona gidiyolardı eşiyle birlikte siteden birilerini yüz yüze tanımak mükemmel bişeymiş onu anladım

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar ben geldim miniğimi gördüm çok talıydı yine içeri sığamamış belli ki bacaklarını iki büklüm yapmış yavrum üsüldüm o halini görünce ağzı burnu öyle güseldiki ki bakmaya doyamadık gamze doktor aplamızda çok ilgilendi bizde ona burda olgumuzu söyledik :D bakarım yazdıklarınıza dedi:D 7 ocakta rapor vercekmiş ve alttan muayeneler başlıycak sanırım herşey yolunda gözüküyo ama anlamadığım bişi var garibime gitti 1255gr olmuş çok kg almamış boyu geçen gittiğimdede 35cm di şimdide 35 bir yanlışlık olabiler mi aceba???:acep: bende 1kg 600 gr almışım bu ayyy yuha dedim 80,6 bulmuşum artık 7 kg buldum artık bravo bana yane şeker testimin sonuçlarını gösterttim şeker yüklemesinden sonraki şekerimi düşük buldu ve sık yemem gerektiğini az az yemem gerektiğini söledi ben bunu yapmıyordum :uzgun:

Oyyy kuşum maşallah gözünaydın..Kız düşük olur mu kilosu Maşallah..Boyu da güzel biz o hafta 34dük..
Toplamda 7 kilo mu, derhal sık ve çok yiyorsun hemen 10a tamamlıyorsun :D
Doktora siteyi mi söledin? Kız daha arkasından konuşaman eğer öle yaptıysan :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar