2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Canlar ben şimdilik kalkıyorum netin başından, yine başladı popom ağrımaya... Hepinizi öperim... Selamlar sevgiler... :huhuu: :huhuu:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Laylaaaa, sen ve Nazome Ankaradaydınız değil mi? Geçen hamburger yemeye gidecektiniz, peşinizden çığırdım nere gidiyosunuz yemeye diye ama duymadınız beni :) Birbirinize yakın mı oturuyorsunuz siz? Arada bir buluşuyorsunuz ya ondan soruyorum :)

evet canım ankaradayız yakın oturuyoruz arada buluşuyoruz geçenki hamburgeri yiyemedik burgerkinge gittik müşterinin biri ana kasaya kola dökmüş kasalar iptal olmuş yiyemedik:)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
şimdi konuştum. ultrsonda sıkıntı yok amnıyonun sonucunu da 20-25 gün sonra alacaklarmış. sesi gayet iyiydi ama. ohhh çok şükür.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ultrasonda bı sorun çıkmamış ama doktor zong. kalkıp geldınız, doktorunuz da bişi gördü ki yolladı dıye amnıyosentez yapmış. sonucu beklıyolarmış.

amnıyosentez kötü bişi değil mi ya?

Babuş ehil ellerde yapılan amniyosentezin hiçbir zararı yokmuş.Zaten tarama testinde risk tespit edilenlerin %98inde de amniyosentez sonucu temiz çıkıyormuş.
Yalnız amniyo sonucu hemen çıkmıyor, 20 gün filan sanırım.
Ama isteyene bir ön sonuç veriyorlarmış birkaç günde.
Yalnız bu testlerde %90 ultrason sonucu %10 kan tahlili sonucu etken.O yüzden usg'de sorun görmedilerse Allahın izniyle temiz çıkacaktır.Kafaları da rahatlamış olur inşallah.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben bu ara çok yorgunum ya. halsizim sürekli uykum var. ne dersiniz ben şu izne çıkayım mı artık? ya da çalışabildiğim kadar çalışayım mı ya?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Rabbim Allahım bebeğiyle doğumunu bekleyen cemi cümlenin evlatlarını, bu topikteki arkadaşlarımınkileri ve benimkini de sen koru,sen esirge, sen himaye et,sağlıkla kucağımıza almak nasip et.Uzun sağlıklı ömürler ver,acılarını gösterme, kimseyi evladıyla sınama,terbiye etme Ya Rabbim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar