simurganka01
Daimi Üye
Canlar ben şimdilik kalkıyorum netin başından, yine başladı popom ağrımaya... Hepinizi öperim... Selamlar sevgiler...

ultrasonda bı sorun çıkmamış ama doktor zong. kalkıp geldınız, doktorunuz da bişi gördü ki yolladı dıye amnıyosentez yapmış. sonucu beklıyolarmış.
amnıyosentez kötü bişi değil mi ya?
Canlar ben şimdilik kalkıyorum netin başından, yine başladı popom ağrımaya... Hepinizi öperim... Selamlar sevgiler...![]()
Laylaaaa, sen ve Nazome Ankaradaydınız değil mi? Geçen hamburger yemeye gidecektiniz, peşinizden çığırdım nere gidiyosunuz yemeye diye ama duymadınız beniBirbirinize yakın mı oturuyorsunuz siz? Arada bir buluşuyorsunuz ya ondan soruyorum
hoşgeldim güle güle aslıcan mama yiyipde geleyimtuğbacım hoşgeldin...
kızlar bi yemeğe gideyim. çok acıktım midem de bulanıyor. öptüm sizi.
yaa burnum kanadı hemde her iki tarafıdaaaaaa:acep::acep:
normalmiş cnm geçmiş olsun
yaa burnum kanadı hemde her iki tarafıdaaaaaa:acep::acep:
benimde her sabah kalktığımda burnum kanamış oluyor kuruyor birde çok rahatsız edici durum
ne zaman bitecek acaba bu durum canım yaa
ultrasonda bı sorun çıkmamış ama doktor zong. kalkıp geldınız, doktorunuz da bişi gördü ki yolladı dıye amnıyosentez yapmış. sonucu beklıyolarmış.
amnıyosentez kötü bişi değil mi ya?
şimdi konuştum. ultrsonda sıkıntı yok amnıyonun sonucunu da 20-25 gün sonra alacaklarmış. sesi gayet iyiydi ama. ohhh çok şükür.
şimdi konuştum. ultrsonda sıkıntı yok amnıyonun sonucunu da 20-25 gün sonra alacaklarmış. sesi gayet iyiydi ama. ohhh çok şükür.
Hadi gözünüz aydın.Çok sevindim ben de...