Doğum sancıları bir kıyıya vuran dalgalar gibidir. (Yazar burada kendi dilindeki Wehe/Sancı ve Welle/Dalga kelimelerinin benzerliği üzerine bir kelime oyunu kuruyor.) Önce kıyıyı yalayan ufak dalgalarla başlar her şey. Daha sonra metrelerce yükseklikte dev dalgalara dönüşürler. Direnmek korkunç dalgaların üzerimize yıkılıp bizi incitmesinden başka bir işe yaramaz. Doğru olan belli aralıklarla gelen dalgaya (sancıya!) direnmek yerine kendini ona bırakmak, onunla birlikte yüzmeyi başarmaktır. Ve her yeni dalganın beklediğimiz hazineyi kıyıya biraz daha yaklaştırdığını hiç unutmamak… Dayanılması gerçekten zor son birkaç “yıkıcı” dalganın ardından bebeğimiz de doğmuş olur. Sonra deniz birden bire sütliman oluverir tekrar. Sanki başka bir boyuta ulaşmış gibi olur insan. Fırtına unutuluverir...
ne güzel anlatmış. bayılırım dalgalara ben.
sarar bebek de mi yapmaya başladı? tee allam ya.
şimdi konuştum. ultrsonda sıkıntı yok amnıyonun sonucunu da 20-25 gün sonra alacaklarmış. sesi gayet iyiydi ama. ohhh çok şükür.
Rabbim Allahım bebeğiyle doğumunu bekleyen cemi cümlenin evlatlarını, bu topikteki arkadaşlarımınkileri ve benimkini de sen koru,sen esirge, sen himaye et,sağlıkla kucağımıza almak nasip et.Uzun sağlıklı ömürler ver,acılarını gösterme, kimseyi evladıyla sınama,terbiye etme Ya Rabbim.
yaa çok afedersin tarifi kötü ama kılcal damar geliyor kan ile birlikte direk kanama gibide değil.off canım sıkıldı
aynen bende öyle düşünuyorum ama bazen ehehhh yat evde dinlen ne işin var buralarda dıyorum amasıkacam dişimi az daha.
çok sağol blucum...şükür durdurulmayacak kadar olmadı hiç hemen duruyor ama genede korkutuyor bazen benien iyisi doktoruma sormak burdada demiş kbb sevk ediyor doktorum bakalım canım tekrar sağol
calmdown bunu beğendi:zonk:Doğum sancıları bir kıyıya vuran dalgalar gibidir. (Yazar burada kendi dilindeki Wehe/Sancı ve Welle/Dalga kelimelerinin benzerliği üzerine bir kelime oyunu kuruyor.) Önce kıyıyı yalayan ufak dalgalarla başlar her şey. Daha sonra metrelerce yükseklikte dev dalgalara dönüşürler. Direnmek korkunç dalgaların üzerimize yıkılıp bizi incitmesinden başka bir işe yaramaz. Doğru olan belli aralıklarla gelen dalgaya (sancıya!) direnmek yerine kendini ona bırakmak, onunla birlikte yüzmeyi başarmaktır. Ve her yeni dalganın beklediğimiz hazineyi kıyıya biraz daha yaklaştırdığını hiç unutmamak… Dayanılması gerçekten zor son birkaç “yıkıcı” dalganın ardından bebeğimiz de doğmuş olur. Sonra deniz birden bire sütliman oluverir tekrar. Sanki başka bir boyuta ulaşmış gibi olur insan. Fırtına unutuluverir...
azeyla bugün pek durgunsun güzelimky:yada yazıyorsun de ben mi görmüyorum acep
bi üretime bi masama basım döndü-rgulu
Doğum sancıları bir kıyıya vuran dalgalar gibidir. (Yazar burada kendi dilindeki Wehe/Sancı ve Welle/Dalga kelimelerinin benzerliği üzerine bir kelime oyunu kuruyor.) Önce kıyıyı yalayan ufak dalgalarla başlar her şey. Daha sonra metrelerce yükseklikte dev dalgalara dönüşürler. Direnmek korkunç dalgaların üzerimize yıkılıp bizi incitmesinden başka bir işe yaramaz. Doğru olan belli aralıklarla gelen dalgaya (sancıya!) direnmek yerine kendini ona bırakmak, onunla birlikte yüzmeyi başarmaktır. Ve her yeni dalganın beklediğimiz hazineyi kıyıya biraz daha yaklaştırdığını hiç unutmamak… Dayanılması gerçekten zor son birkaç “yıkıcı” dalganın ardından bebeğimiz de doğmuş olur. Sonra deniz birden bire sütliman oluverir tekrar. Sanki başka bir boyuta ulaşmış gibi olur insan. Fırtına unutuluverir...
DurgunumArtık çalışmak istemiyorum canım çok sıkılıyor, bi de açım
Dalgalara bayılırım derken ne tür dalgalar Gökçe
bunlar halledilir takma kafana neyse başka sorun olmasında:dertli:
Amin canım haklısın..Kafama taktığımdan değil de sıkılıyom oturduğum yerde..Bi hoşbeş yesem kendime gelirim aslında:cikolata:
harika bayıldım yaaaaagökçe okurken korkmadım doğumdan ilk defa bayıldım hatta.işte bu tarz şeyler yayınlamamız lazımki şevşe aşka gelelim ama değilmi
Başlamış herhalde:acep:
Sarar Eskişehir menşeli ya belki de oraya özel filandır.
gözün aydın, inşallah amniyosentez sonucu da iyi çıkacak
sıkabiliyorsanız dişinizi sıkın kızlar, ben sıkamadım gerçi, okulda sürekli ayakta çok zorlandım raporluydum, raporum da bugün bitiyor, yarın okula gidip cuma da 32 haftalık raporumu alacam. ama çok sıkıldım evde, bir de evde durdukça daha çok kilo alınıyor haberiniz olsun. 1 ayda 3kilo almışım. 6 ayda 6 kilo almıştım halbuki.
calmdown bunu beğendi:zonk:
DurgunumArtık çalışmak istemiyorum canım çok sıkılıyor, bi de açım
Dalgalara bayılırım derken ne tür dalgalar Gökçe
kızlar öğlen arası benle istediğiniz gibi ilgilenebilirsiniz vaktim var yane-cikoazcık şımarsam ya :zonk:
kızlar öğlen arası benle istediğiniz gibi ilgilenebilirsiniz vaktim var yane-cikoazcık şımarsam ya :zonk:
Sen bi sor bakalım aslıcım belki bi spreyle filan çözerler işi.
Ama sakın kendi kendine eczaneden sprey filan alma, eşime geçen almıştık da prospektüsüne baktım gebelerin kullanması sakıncalıdır diyordu.
benle ilgilenin deyince aklıma öbür tarafa bi ara takılan kızceğiz geldi.noldu yav tam bizim kalemdi o
senle de ilgilenelim yavrım, gel :elis:
İlgilenelim bakalımHadi anlat gari sen de hiç bahsetmiyorsun naptın hazırlıklar nasıl, ne eksiğin var?
Tam olarak kaç haftalıksın?
benle ilgilenin deyince aklıma öbür tarafa bi ara takılan kızceğiz geldi.noldu yav tam bizim kalemdi o
senle de ilgilenelim yavrım, gel :elis:
sat a göre 30+ 3 ultrasonda 4 gün geri cnm ...bebeğin hazırlıkları tamam ana kucağı hariç...bana gelince kendim için daha bir iğne bile almadım..şuan doğursam göğüs pedi yerine kızımın ağız bezini çanta yerine de parka yatağın kılıfını kullanırım sankim:kahkaha: