kimdi ki o? :1:
Bişi prensesti ama tam bilemedim şimdi nickini
kimdi ki o? :1:
Piki herşey hazırsa neden bizi hazırlıklarından mahrum bırakıyon bakim neden resim eklemiyorsun?
Göğüs pedi benimde topu topu 8 tane var, 2ye bö(iki memeliyim malum) 4 kullanımlık..Yok sayılır yani.
bblau noldu o kıza naptınız ona bakim:dill:bana da mı aynısını yapacaksınız istemem ilgi falan:1:
Piki herşey hazırsa neden bizi hazırlıklarından mahrum bırakıyon bakim neden resim eklemiyorsun?
Göğüs pedi benimde topu topu 8 tane var, 2ye bö(iki memeliyim malum) 4 kullanımlık..Yok sayılır yani.
Heee linç ettik kendisini çeteyiz biz :hihh:
Napcaz gayet sevgi pıtırcığı şeklinde aramıza almıştık ama girmedi kendileri bi daha topiğe biz napalım
:hihh:
zeynepvurgul kim??ses bir iki ses versen azcık???
çok almışsın şekerim bi tane alsaydın bi ona bi ona koyardın:kahkaha:
Aaaa Azoş, 8 tane mi.:acep:
Sana yakıştımı kız bu şimdi, beni hüsrana uğrattın, hayal kırıklıklarına gark ettin vallahi:dertli::dertli:
beni de böyle çağırmıştınız:deli:bi daha da çıkamadım.. gelme zeynep burası bağımlılık yapıyor kaç zeynep kaaaaaaaaaç:kahkaha:
selam kıslaarr:sirin: napisiniz bakıyımm:dertli:
tam 25 dakıkadır açılmasını beklıyorum sitenin. kafayı yıcem artık. her an ekranı kırabilirim sinirden. öfffffff
Ama ama ben almadım ki :acep: Prima gönderdiydi![]()
Alacam güya daha...
selam kıslaarr:sirin: napisiniz bakıyımm:dertli:
Hoşgeldin AngaralıHava nasıl oralarda? Ne zaman dönecen?[
selam yawrummwalla bilmioum kıs dönmem lazımda aslında bakalımm az biras duruyum dioumm
izne çık artık da az takılalımm
zeynepcim bağımlılığın ilerki aşamalarından biri topiğe ulaşamadığında sende sinir yapıyor ekranı kırasın geliyor:1:örnek gökçeky:
Bişi prensesti ama tam bilemedim şimdi nickini
azo çabuk benlen ilgilen. çabuk...
almadın bi deeee:acep:
aboooooo iyice4 şaşırdım şimdiiiii:dertli:
kızlar koşun azoşun almadığı bişey buldum.
ben buldum ben buldum :kahkaha:
Hoş geldin canım biz idare ediyos işte senden naber?
selam yawrummwalla bilmioum kıs dönmem lazımda aslında bakalımm az biras duruyum dioumm
izne çık artık da az takılalımm