selam arkadaşlarım iyilik güzellik ne olsun ben emzirme sütyeni aldım benimki biraz farklı penye değil altıda destekli sarkmasın diyeymiş birde atletmi alsam acaba?
işte o desteklisinden bulamadım ben daha, bi gorsem alıcam da....
selam arkadaşlarım iyilik güzellik ne olsun ben emzirme sütyeni aldım benimki biraz farklı penye değil altıda destekli sarkmasın diyeymiş birde atletmi alsam acaba?
sen komedisin yaa koptum yinee
kız olar mı o nette yazan baş popo mesafesi o yüzden kısa biraz 24+5te benim bebeğimde 35cm 900 grdı normal herşeysi doktorumuz bize bu bebek 55 cm 3,500kg civarı doğar demişti aşağı yukarı
Baş popo mesafesi artık kullanılmaz ki tatlım, o küçük haftalardaydı.
Artık uyluk kemiği uzunluğu x 7 yapıyoruz yaklaşık olarak hesaplamak için.
Bi de 55 cm çok fazla diil mi, hiç 52 üzeri doğanı görmedim.:acep:
biliyorum kullanılmadığını babuş ama nette öle yazıyolar hala o kadar kısa olsaydı şayet bebek minicik olardı :d
bu arada benim bebek uzun olacak haftasına göre 10gün önde gidiyo dedi kgsuda 200gr kadar fazla idi benim kardeşim 56cm doğdu şimdilerde 1,98 oldu :d sülale uzun napsın benim bebe 62cm doğanı bile duydum
ya her ihtimale karsın 1 tane emzirme al bence baktın gereksiz daha almazsın yada cok işine yaradı alırsın işte bazı seyler deneyerek bilices sanırım....
ya benimkiler cok aşırı büyüdüler kıslar ya inşallah inerler, yani iniyolarmış di mi? sanırım kilo almanında etkisi var...........
normal sütyen takılmıyor ben 2 ay hiç kullanmadım sürekli emiyor bebiş atletle dolaşmıştım o zamanlar yoktu bu emzirme sütyeni ve atleti atlet evdeyken daha rahat olur diye düşünüyorum
Biraz uzun bir kız demek kiNe iyi işte..Zaten doğuma kadar 52 felan oluyorlar sanırım.
kızlar bişiy sorcam size benim bi kaç gündür sürekli burnum kanıyor ve öle kolay durmuyor.netten baktım hamilelikte normal kabul edilmiş ama canım sıkıldı işte.yarın doktor randevumuz var sorucam bakalım.böle burnu kanayan varmı bu ara?
Dadlum ni demek ozel olarak dedim bblau elmaaaaaaa cık ortaya dedim, bende diyodum; sen beni semiyon sandım.........eheheee
ayrıca gecmişe bakıyodum simdi hazırladıgın sekerleri gordum cokkk begendim canım.. kutuda cok guzel olmuş ayrıca iyicesinsin içine yanim......
bitek şeyi anlamadı ben kutuyu hastanede ikram oluyor o melek nerede ne için olucak???:acep:
melebe şekercim..nasılsın?
İlk bebekte kaç tane muayene oldum bilmiyorum abdominal görünmediği için hep vajinal usg baktılar.
Bu bebeğimde de başta dış gebelik sandıkları için elle muayene,transvajinal usg bi dünya muayene oldum ama öyle aman aman acımadı Allah için.İnsaflı doktorlarmış.
Yada ben stresten acı macı anlamadım.
Yine 16+6ya kadar vajinal usg oldum bunda, rahim içi kanamam olduğu ve daha iyi görülmesi açısından.
Elle muayane olayı, güvendiğim doktorum tarafından yapıldığı sürece beni germiyo.
Ama bazı arkadaşlar, doğum esnasında (normalde) gelen giden parmaklayıp açıklığa bakıyo diyolar, ondan tırsarım işte.
OLSUN KIZ SENİNKİDE MANKEN GİBİN OLACAK ANASI MAŞALLAHama senin erkek normaldir belki ...ama benimki kıza göre uzun geldi bana :sila:
varya sende az değilsin heee 2 ay daha duraydın 70cm fırlıycakmışıncanım ben 54 cm. doğmuşum 3200 kg. 7 aylık
yaa azomm 62cm 5,5kg bebek 3 aylık yeni doğan bebekle eş değer düşün eşimin en yakın arkadaşı 40 çıkmamış daha tavuk butu yemiş annesi anlatıyo yemin ede ede şimdi 130kg 2mt adam atanın dediği gibi 2ye 5Anam 62 cm miUtanmasa benim boyda doğacakmış
kime çekti bu kız acaba babası da çok uzun değil halası da bi tek abim aşırı uzun çeke çeke ona çekmiş insallah huyu çekmez:kahkaha:
canım ben 54 cm. doğmuşum 3200 kg. 7 aylık
OLSUN KIZ SENİNKİDE MANKEN GİBİN OLACAK ANASI MAŞALLAH
varya sende az değilsin heee 2 ay daha duraydın 70cm fırlıycakmışın![]()
yaa azomm 62cm 5,5kg bebek 3 aylık yeni doğan bebekle eş değer düşün eşimin en yakın arkadaşı 40 çıkmamış daha tavuk butu yemiş annesi anlatıyo yemin ede ede şimdi 130kg 2mt adam atanın dediği gibi 2ye 5
şu tabiri duydun mu kız halaya oğlan dayıya çekermiş seninkide ters olmuş dayıya benziycek sanırım sağlıklı olsunlarda uzun kısa farketmez benziycekler elbet birilerine
kime çekti bu kız acaba babası da çok uzun değil halası da bi tek abim aşırı uzun çeke çeke ona çekmiş insallah huyu çekmez:kahkaha:
canım ben 54 cm. doğmuşum 3200 kg. 7 aylık
ya her ihtimale karsın 1 tane emzirme al bence baktın gereksiz daha almazsın yada cok işine yaradı alırsın işte bazı seyler deneyerek bilices sanırım....
ya benimkiler cok aşırı büyüdüler kıslar ya inşallah inerler, yani iniyolarmış di mi? sanırım kilo almanında etkisi var...........
Kız pikoşum ben görmedim ki senin yazdıklarını bunu da yeni gördüm, dedim pikoş artık beni cidden seemedikleri kadrosuna koymuş :acep:
Ehehehe iyi bari sevindim şimdiiiii :sila::sila:
Şekerleri beğenmene çok sevindim tatlım, kutuları hastanede, melekleri mevlütte diyorum.Aslında mevlütte şeker dağıtmak ben istemedim ama aile büyükleri illa şeker olsun dediler
Anam 62 cm miUtanmasa benim boyda doğacakmış
Benimkisi teyzeye teyzeye
Bana da olabilir
Oh maşallah, miyadına gelseydin ne olurdu çok merak ettim :kahkaha:
Ben 1850 gram, 42 cm kadar 7 aylık.
Bu veriler benim kızımla karşılaştırıldığında da çok tutarlı, tam hatırlamıyor annem ama 32. hafta gibi doğurduğunu tahmin ediyorum ben, 7. yi tamamlamış 8'den gün almış.
Şimdi uzun musun piki?
Ben sonradan semirengillerdenim mesela
Evet ben evde penye sutyen de kullanıyorum bazen en işime yaramazsa penye niyetine giyerim dime.