kıslar saat 1 e geliyor..gidip hazırlanayım bende..... malum daha Girneye gidicem şehirler arası yolculuk yapıcam sonucta ehehehe.. (20 dakika kadarcık)
Goruşuk bacılar, öperimkkkkkkkkk
kendine iyi bak datlum görüşürüz
kıslar saat 1 e geliyor..gidip hazırlanayım bende..... malum daha Girneye gidicem şehirler arası yolculuk yapıcam sonucta ehehehe.. (20 dakika kadarcık)
hayatım şaka gibisin :kahkaha:şuanki boyun kaç..
Oh maşallah, miyadına gelseydin ne olurdu çok merak ettim :kahkaha:
Ben 1850 gram, 42 cm kadar 7 aylık.
Bu veriler benim kızımla karşılaştırıldığında da çok tutarlı, tam hatırlamıyor annem ama 32. hafta gibi doğurduğunu tahmin ediyorum ben, 7. yi tamamlamış 8'den gün almış.
Şimdi uzun musun piki?
Ben sonradan semirengillerdenim mesela
Evet ben evde penye sutyen de kullanıyorum bazen en işime yaramazsa penye niyetine giyerim dime.
millet 50 cm doğuyor sonradan 1.80 oluyor ya delirecem.
ben 53 cm 3.200 doğmuşum boyuma 1 metre 7 santim kiloma da 50 kilo katabilmişim ancak. hayret bişi. ama annem hep der. sen 1 haftalıktı ben senin ağzına hamsi ezip koydum diye. o yüzden hamsi gibi kaldım ben. insan palamut koyar. şöyle uzun uzun etli butlu.. teyy teyyky:
bu arada hayatım iyiki 9 ayı doldurmamışın bacım sen. yemınle parçalardın ananı.
ŞU AN 1,71 BOYUNDAYIM ÇOK DA UZUN SAYILMAM YANİ DURMUŞUM AMA BACAK BOYUM UZUNDUR YANİ
ZAYIFKEN MANKEN GİBİYDİM AMA ŞİMDİ OBEZ MANKEN OLDUM :kahkaha: :kahkaha:
senin kızın uzun olamayacak da benimki mi olacak :zonkkadar uzunun arasında kısa çöpü çekerde babaya çekerse ne diyeyim senin kızına :kahkaha: hayır benim kızdaki azme bak sen tek uzun var aile de onu zorlamış azimkar kızım benim:sila:
hakkat pişmanım. süperdi görüntüsü. ama olsun babuş kendimi sınıyorum. demek ki zayıflamak uğruna doğum yaptıktan snra da geri çevirebilecem yemekleri böyle
:kahkaha::kahkaha:delüüü erken ergenliğe girdiysen boyun ondan kısa kalmış olabiler hayatım ben nerdeyse liseye geçmek üzereydim ilk adet olduğumda boyum uzadı ondan ama erken olanlar hep kısa kaldı
ŞU AN 1,71 BOYUNDAYIM ÇOK DA UZUN SAYILMAM YANİ DURMUŞUM AMA BACAK BOYUM UZUNDUR YANİ
ZAYIFKEN MANKEN GİBİYDİM AMA ŞİMDİ OBEZ MANKEN OLDUM :kahkaha: :kahkaha:
benimde boyum 1.75 kilomda tüp bebek tedavisinden önce 60 'dı.
Ne güzeldim ya..
valla bu kilolar canımı sıkıyor..
Yemeğe gitim, ekmek yemedim ama pilav yedim:uzgun:
benimde boyum 1.75 kilomda tüp bebek tedavisinden önce 60 'dı.
Ne güzeldim ya..
valla bu kilolar canımı sıkıyor..
Yemeğe gitim, ekmek yemedim ama pilav yedim:uzgun:
aaaaaa sonradan durulmuşsun kız. yoksa ana karnındaki gibi istikrarlı gitseydin o o oooo sen baya baya gülüver olurdun.
Baba tarafı sırf kısa çöp ama :kahkaha:
Evet bak bu konuda sağlam talim yaptık biz hamilelikte babuş.
Yalnız ben bugün çorbayı beğenmediğim için (sanki ıspanakla mercimek karışımı bi görüntüsü vardı :aceppilav aldım yerine.
Ekmek yemedim ama, inşallah ordan yırtmışımdır
Bak ben bu ezberi de bozuyorum
valla ben ortaokulda adet oldum. 2. sınıfa geçtiğimi yaz. ondan mı kısa kaldım acabası? :acep:
valla ben ortaokulda adet oldum. 2. sınıfa geçtiğimi yaz. ondan mı kısa kaldım acabası? :acep:
ben 5. sınıfın sonunda olmustum.. ancakk 1.65 i buldumm zorla.. dogru bi tez olabilirr.. kuzenimm cok gec oldu minnak bişidii simdi 1.70:nanik:
kız bende orta 2 nin yazında oldum hatta temmuz ayıydı benim boyda 1.66
sen erken olmuşsun ama maşallah uzamışsın baya bi5. sınıfta o boyda olduğunu düşünmek istemıyorum zira.
öfff o ilk adet de bi başkadır he. korku, ne yapacam ben şimdi hissi... utanma.. anneye bi türlü söyleyememe. ağlamaklı ruh hali. içe kabuğa çekilme. öff öfff. ben tam 5 saat falan beklemiştim anneme söyleyebilmek için.