2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canımın içi oyle birsey hiç mümkün olabiler mi...seni sevmemek ne demek gıymatlım benimmmmmmmmmmmmm....

Tatlım güzel günlerde gülerek kullanın insallah... ay cok duygu şeysi oldum birden canım...miyyk......

haa anladım canım ya mevlud için yanim ee burda ben onu yapamıcam sanırım... offffffff neyse annem bi gelsinde balalım ne nasıl olucak......

Benim de İstanbulda öyle çevrem yok tatlım ama eşimin annesinin komşularına yapıcaz resmen :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
millet 50 cm doğuyor sonradan 1.80 oluyor ya delirecem.

ben 53 cm 3.200 doğmuşum boyuma 1 metre 7 santim kiloma da 50 kilo katabilmişim ancak. hayret bişi. ama annem hep der. sen 1 haftalıktı ben senin ağzına hamsi ezip koydum diye. o yüzden hamsi gibi kaldım ben. insan palamut koyar. şöyle uzun uzun etli butlu.. teyy teyy :eek:ky:

bu arada hayatım iyiki 9 ayı doldurmamışın bacım sen. yemınle parçalardın ananı.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
doktor senin kıza da uzun demişti dimi bblau.. demek sende uzunsun teyzesi de.. maşallah kuzuna..:zonk:

Biz iriyik biraz evet bebişim :D
Kardeşim 1.80 civarı da ben o kadan yokum :D topuklu giyince anca yetişiyoruk kendisine :)
Babam rahmetli de çok kalıplıydı benim.
Anneannem rahtmetli 1.82 filandı, dedem 2 metreye yakındı.
Genler sağlam bende ama eşimin tarafı minnak benim.Eşim de minyondur.
Uzun dedi doktor ama hızlı büyüyüp birden, sonradan yavaşlayabilir, ince kemik çünkü.
Kemik yapısı ben gibi diil, zayıf.Babaya da çekebilir.Konuşmak için erken diorum :)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
şimdi markasına baktım sütyenin new night mış bebeğe alışveriş yaparken aldım bebe mağzasından

saol sekercim buarada resim sen misin .. anam bu topikte ben daha çirkin birini gormedim ...herkes mi artizz kibin yaaa?:acep::acep: kızım hepiniz mi secmesinis anlamadım ki yanim? nedir? :durbun::durbun:

Benimkisi teyzeye teyzeye :D
Bana da olabilir :)

Evet ben evde penye sutyen de kullanıyorum bazen en işime yaramazsa penye niyetine giyerim dime.

evek dadlum aynen... ama bak işe yarıyomuş bayaa sanırsam.. ama telli destekli lazum bana malum anca zapdederim benimkileri eheheh:zonk:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

ben 53 cm 3.200 doğmuşum boyuma 1 metre 7 santim kiloma da 50 kilo katabilmişim ancak. hayret bişi. ama annem hep der. sen 1 haftalıktı ben senin ağzına hamsi ezip koydum diye. o yüzden hamsi gibi kaldım ben. insan palamut koyar. şöyle uzun uzun etli butlu.. teyy teyy :eek:ky:

bu arada hayatım iyiki 9 ayı doldurmamışın bacım sen. yemınle parçalardın ananı.

sulak memlekettensin de halbusü :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız bu oğlan düştü içimde :acep: valla düştüüüü... yuvarlandı sesini duydum yaaa:( noluyo? gögüs kafesime tırmanıp ordan aşaa mı atladı nedir?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
saol sekercim buarada resim sen misin .. anam bu topikte ben daha çirkin birini gormedim ...herkes mi artizz kibin yaaa?:acep::acep: kızım hepiniz mi secmesinis anlamadım ki yanim? nedir? :durbun::durbun:

evet benim şekercim beni çok şımarttın kııı 2 aylıkta hamileydim bu arada

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Biz iriyik biraz evet bebişim :D
Kardeşim 1.80 civarı da ben o kadan yokum :D topuklu giyince anca yetişiyoruk kendisine :)
Babam rahmetli de çok kalıplıydı benim.
Anneannem rahtmetli 1.82 filandı, dedem 2 metreye yakındı.
Genler sağlam bende ama eşimin tarafı minnak benim.Eşim de minyondur.
Uzun dedi doktor ama hızlı büyüyüp birden, sonradan yavaşlayabilir, ince kemik çünkü.
Kemik yapısı ben gibi diil, zayıf.Babaya da çekebilir.Konuşmak için erken diorum :)

senin kızın uzun olamayacak da benimki mi olacak :zonk:eek: kadar uzunun arasında kısa çöpü çekerde babaya çekerse ne diyeyim senin kızına :kahkaha: hayır benim kızdaki azme bak sen tek uzun var aile de onu zorlamış azimkar kızım benim:sila:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Benim de İstanbulda öyle çevrem yok tatlım ama eşimin annesinin komşularına yapıcaz resmen :D

olsun tatlım işte yapmış olucan sonucta... bende dun skypta konustum kayınvalide ile ayaküstu ana kucagını ve telsizi havale ettik kendisine iyi oldu ehehehhhhhhhhhh....:D :D

yemekhaneye gidip "demin yemediğim pilavı mı yiyebilir miyim "diye sorsam ne olur :acep:

:kahkaha::kahkaha::kahkaha:bişi olmas canım hem sen niye yemedin ben onu anlamadım esass? :acep:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ewet sağlıklı doğsunda benim fassulye sırığım:sila:baska bişey istemem..
yirim onu fıstıkkk maşallah

:kahkaha::kahkaha:delüüü erken ergenliğe girdiysen boyun ondan kısa kalmış olabiler hayatım ben nerdeyse liseye geçmek üzereydim ilk adet olduğumda boyum uzadı ondan ama erken olanlar hep kısa kaldı

vallah billah yaaa yazık olurdu annesina maşallah şimdide 1,90 var heralde :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kıslar saat 1 e geliyor..gidip hazırlanayım bende..... malum daha Girneye gidicem şehirler arası yolculuk yapıcam sonucta ehehehe.. (20 dakika kadarcık) :)
Goruşuk bacılar, öperimkkkkkkkkk:huhuu::huhuu::huhuu:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlar 27. hafta bebeğinin boyu 39 cm olan var mı
benim kızım da 27+0 da 1000 gr dı kilosu normalmiş..ama boyu 39 cm dedi:bayil: doktoruma normal mi dedim doktorumun klasik cevabı normal dedi ayaklarıda biraz büyük dedi neee dedim büyük derken normal dışı mı yok o da normalmiş-zebani
bişey soracağım nete baktımda 27. hafta da boy en fazla 32-34 cm diyr benim kız bu kadar uzun olabilir mi ya 39 cm ne demek resmen hidonun kız versiyonu:kahkaha: acaba yanlışmı ölçtü ki çok ehil bi doktor
:zonk:

benimki tam 28 de 39 cm di cnm. 1 hafta farkla yani:D ama sen dr hesabına cok da bakma eskisi gibi lap diye ölcemiyolar cünkü. üst bacagı alıyo,alt bacagı alıyo,bas popo yu alıyo topluyo falan uzun iş yani. ben bi int sitesinde okumustum bebek büyüdükce kesin boy ölcümü yapılamzmıs bükülüü durdugundann yavrucak:D

ay ben gidemedimm kızlarr.. kaldım evde. yarın gidicem insallahh. bugün bi tek marketten bebe yumusatıcısı alıcam:D temizlik yapıyorum bende neye niyet neye kısmet:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar