heee yaaa beynimi klorak değil sen mahvattin cadı zaten beynim bulanmış mutabakat yapmaktan telde konuşmaktan bide sen bulandırıyon delüüüü
:zuzu:
heee yaaa beynimi klorak değil sen mahvattin cadı zaten beynim bulanmış mutabakat yapmaktan telde konuşmaktan bide sen bulandırıyon delüüüü
kızlar ne yemek var akşama ne yapacaksınız acaba?
şom ağızluuu.öte tarafta nuriler beğenir bizide ayol.evet canım öte tarafa gidince genç ve güzel olcaksınız :kahkaha: töbe töbee
30 kilo muu.irem cıkmıs bünyeden bee..o yanlıslık yapmıstır suya sirke katmak yerine sirkeye bikaç damla su koyduysa ondan olmaustur benceTam tarif yok bebişim ama sanki şeydi, 1 bardak suya birkaç damla sirke+1 çay kaşığı bal.
Netten bi bakınmak lazım ama geçen cidden öldü biri bundan.
Ama 30 kg vermiş tabe
görüşürüks yevrım baybay.
şom ağızluuu.öte tarafta nuriler beğenir bizide ayol.ha:nanik:
30 kilo muu.irem cıkmıs bünyeden bee..o yanlıslık yapmıstır suya sirke katmak yerine sirkeye bikaç damla su koyduysa ondan olmaustur bence
şom ağızluuu.öte tarafta nuriler beğenir bizide ayol.ha:nanik:
30 kilo muu.irem cıkmıs bünyeden bee..o yanlıslık yapmıstır suya sirke katmak yerine sirkeye bikaç damla su koyduysa ondan olmaustur bence
daha bizde bişiy yok tatlım.babamızda sanırım geç gelecekmiş.iremle okul cıkısı bi kaçamak yapabilerizsenle yapamadığımızdan..:nanik:
delüüüüüü
hımm bende yimek etli taze fasulye makarna bide dünden kalma kuşbaşı baharatlı tavuk var ne alakaysa bunlar var bide yanına tuzlu ayran köpürttürürümkızlar ne yemek var akşama ne yapacaksınız acaba?
benim dünden köfte-pattis var sarımsak ve domates soslu
kavrulmuş havuç var
çorba var
delüüüüüü
hımm bende yimek etli taze fasulye makarna bide dünden kalma kuşbaşı baharatlı tavuk var ne alakaysa bunlar var bide yanına tuzlu ayran köpürttürürüm
senin menu güselmiş kızzz kavrulmuş havucada bayılırım tam oğlumun ağzına layık
kızlar Hayat Devam Ediyor dizisini serettiniz mi yaaaa
küçücük kız o adamla gerdeğe nası giriyo
ben rol icabı bile giremem yaaaaa
Allah'ım sen koru
Cıks ben izlemedim, ama içim kalktı sen söyleyince şimdi.
ben nuri falan istemem kocamı isterim :kahkaha:
bu arada yeri gelmişken diyim
hani şu babamız lafı var ya
çokkkkk merak ediyorum acaba bi gün ben de kullancak mıyım
zira çok gıcık oluyom o lafa
der miyim acaba ay demem inşallah :ayk:
dersin yavyumm dersin.sofraya oturmak için onu beklediğinizde,onsuz tadı olmadığında en cok o zamanlarda babamız oluyolar.yani bizim evde öle.baba yoksa yada gec gelicekse düzenimiz o varken ki gibi olmuyor.birde bebeğin etkisi cok irem hep babamız geldi derdi minnakken..
ayy o film geçen cuma izledim fena sardı beni midem bulandı o ne yaaa yazıktır töre die 80yaşında adamın koynuna girilirmi yaa piss herif görüyosunki kızcağız korkuyo hayvan olma bare ıyyyyykkk okuz adamkızlar Hayat Devam Ediyor dizisini serettiniz mi yaaaa
küçücük kız o adamla gerdeğe nası giriyo
ben rol icabı bile giremem yaaaaa
Allah'ım sen koru
hımmm ne kadan eyiii olurdu kızzz valla bir ara buluşalım senle önceden geliyodum ayda bir oraya çapa özelde idi hastanemgel canım beraber yiyek
bayrampaşa yakın bize
benim oğlan yeni konuşmaya başladıgında bana annesi babaya babası diye sesleniyordu hani biri annesi bu acıkmış babası seni istiyor falan diyorlar çocuk adımızı annesi ve babası sanıyordu anne baba demiyorduben nuri falan istemem kocamı isterim :kahkaha:
bu arada yeri gelmişken diyim
hani şu babamız lafı var ya
çokkkkk merak ediyorum acaba bi gün ben de kullancak mıyım
zira çok gıcık oluyom o lafa
der miyim acaba ay demem inşallah :ayk:
nasıl değişik de hemenkız nazoo o fotoğrafta ne kadan değişiksin saç rengi insanı çok farklı yapıyor zaar
sen çalışıyo musun nazo evde misin?
benim oğlan yeni konuşmaya başladıgında bana annesi babaya babası diye sesleniyordu hani biri annesi bu acıkmış babası seni istiyor falan diyorlar çocuk adımızı annesi ve babası sanıyordu anne baba demiyordu