2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hiçbişi imkansız değil....
ben iki sezeryan geçirmiş bir anneyim elbette sizler gibi bende sarkmış çatlamış bir karınla karşılaştım,fakat yılmadım allahıma şükürler olsun ki şuanda karnım hemen hemen istediğim şekle geldi diyebilirim.Zaten sıfır kilometre bir karın bekleyemeyiz buna kim inanırki,ilk gebeliğimde 24 ikincide 13 kilo almıştım dünya tatlısı iki oğlumdan kalan sarkmış karnımı nasılmı toparladım anlatayım size;

öncelikle sürekli mekikten bahseden arkadaşlar var bu kesinlikle sezeryandan düşmüş kasları toparlamaz,alt karın kaslarını mekikle çalıştıramazsınız,alt karın kasları tek bir hareketle güçlenir sıkılaştırılır;

1-düz yatıp elleri başımız altına bağlayalım
2-dizleri kırmadan birleşik durumdaki bacakları kafanıza doğru çekip tekrar yere değdirmeden aşağıya indirin
3-yere değmeden topukları tekrar kırılmadan dizleri bacakları kaldırbildiğiniz kadar kaldırın

evet bu hareketi ben günde en az 30 kere yaptım,oldukça zor bir hareket fakat ben gözlerime inanamadım çektiğim mekikler boşaymış dedim,karnım resemn toparlandı sarkan bölge yukarı çıktı,tabiki sabah içtiğim elma sirkeli balı suyum,saunalarım,conturatubex jelim işimi kolaylaştırdı..............kesinlikle tavsiye ediyoruma.sa.s
Böyle demiş birisi...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ayy bende cıkayımm kızlarr.. pirincimi ıslatayımm. arkadasım gelcekmişş.saolsun hep te aksam geliyo otobüss beklemeye üsendigimizden mecburen biz götürüyoz eve 2 sferdirr inatla yine aksamm geliyo.. götürmem bu gece artıkk.. gündüz gel kardesim. muhabbet de edemez olduk. ben hep bebekten konusuyorum o dogal olarak konusmuyo. eslerden konusamıyoruzz cünkü bosanma asamasında. eee ne konuscaz.:uzgun::uzgun: neyse üzülüyorum da bi yandan bu hamilelikk cok degiştrdi beni. gideyimm bi iki iş yapayım.. öpüldünüzz

O konuda ben de arasıra sıkıntı yaşıyorum..Günlük hayattaki arkadaşlarımdan benim durumumda olan yok, ben hep bebeğim hakkında konuşmak istiyorum bekar arkadaşım sevgili muhabbetlerinden bahsediyor..O da benden sıkılıyordur eminim..Onun anlattıkları da bana saçma ve çocukça geliyor napim :D
Neyse canım iyi bak kendine, Allah kolaylık versin akşam için :D

İki dakika simit yemeye gittim hemen anlayamadığım bi muhabbet ilerlemiş yaaaaa...
Tam da nazomu soracaktım ki gelmiş meğersem :ajan:

:kahkaha::kahkaha:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
iyiyim canımm.sen nasılsın? müberra seni arıyodu bugun yana yana :) bende sabahtan beri arıcam sözde ancak bitti işim.aksama uğrarım ben ona dediydi en son.
bu arada karar verin mama mı meme mi ne saklıcaz orda :)ama rengisi hosuma gitti..ucunda ki kısım da suni meme ucuna benziyo onuda beğendim hahaha

bende iyiyim biraz önce aradı konuştuk sen nerede gördün onu?benim altaki müberraya sabah 9 da süpürge sesi geliyordu temizlik yapılıyordu başka kadın aldı heralde demiş:) manyak yaa ben o saatte uyuyodum ne süpürgesi ne kadını dedim hem öyle bişey yapsam sana neden haber vermeyim birde yarın gelecek haaa (iki kadını birden idare eden durumuna düştüm)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
İki dakika simit yemeye gittim hemen anlayamadığım bi muhabbet ilerlemiş yaaaaa...
Tam da nazomu soracaktım ki gelmiş meğersem :ajan:
mucukss öperim seni..bende simit istiyomm cok acıktım...
ben iki sezeryan geçirmiş bir anneyim elbette sizler gibi bende sarkmış çatlamış bir karınla karşılaştım,fakat yılmadım allahıma şükürler olsun ki şuanda karnım hemen hemen istediğim şekle geldi diyebilirim.Zaten sıfır kilometre bir karın bekleyemeyiz buna kim inanırki,ilk gebeliğimde 24 ikincide 13 kilo almıştım dünya tatlısı iki oğlumdan kalan sarkmış karnımı nasılmı toparladım anlatayım size;

öncelikle sürekli mekikten bahseden arkadaşlar var bu kesinlikle sezeryandan düşmüş kasları toparlamaz,alt karın kaslarını mekikle çalıştıramazsınız,alt karın kasları tek bir hareketle güçlenir sıkılaştırılır;

2-dizleri kırmadan birleşik durumdaki bacakları kafanıza doğru çekip tekrar yere değdirmeden aşağıya indirin
3-yere değmeden topukları tekrar kırılmadan dizleri bacakları kaldırbildiğiniz kadar kaldırın

evet bu hareketi ben günde en az 30 kere yaptım,oldukça zor bir hareket fakat ben gözlerime inanamadım çektiğim mekikler boşaymış dedim,karnım resemn toparlandı sarkan bölge yukarı çıktı,tabiki sabah içtiğim elma sirkeli balı suyum,saunalarım,conturatubex jelim işimi kolaylaştırdı..............kesinlikle tavsiye ediyoruma.sa.s
Böyle demiş birisi...

ahanda kısa günün karı.günün bilgisi uzman tohtorumuzdan geldi..ben su hareket kısmını değilde(bi tarafım yemez ben biliyom kendimi) su jel,sirke olayını beğendim.ajandama yazım hemen :vecihi:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
öp beniii daha yeni geldik nereye hemen :acep:

kuzumm senin saçların yanında bizimkisi sönük kalır.ama doğurayım karar verdim yeniden sarıya dönücem.koyu renge devam diyodum cıksss vazgectim...canım sarı saç cektiii..

Estağfurullah kız..Aynen nazom doğuralım mevlütte sarışın fırlayalım ortalığa :D

Böyle demiş birisi...

Ben sıfır kilometre bir karın bekliyorum ama :acep:
Yalnız anlatan kişi mekiği boş yere çektiğini söylüyor ama bu harekette mekiğin başka bir çeşiti :D Hatta yarım mekik var daha şekilli oluyor karın.

Benim öğrenmek istediğim şu toktorcum; bU hareketi sezoştan 1 ay sonra yapmaya başlıyabiliryor muyuz?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bende iyiyim biraz önce aradı konuştuk sen nerede gördün onu?benim altaki müberraya sabah 9 da süpürge sesi geliyordu temizlik yapılıyordu başka kadın aldı heralde demiş:) manyak yaa ben o saatte uyuyodum ne süpürgesi ne kadını dedim hem öyle bişey yapsam sana neden haber vermeyim birde yarın gelecek haaa (iki kadını birden idare eden durumuna düştüm)

görmedim bebişim beni aradı öğlen iremi okula götürürken.bende dedim bilmiyom cebi var bende ev numaranı istemek için aradı sanırsam ziraa bi panikti sesi.dedim bişey mi oldu yok dedi.ne catlak millet bee.hayır bişey kırılır,dökülür o an süpürge acman lazım gelir hey allam yaa..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
mucukss öperim seni..bende simit istiyomm cok acıktım...

ahanda kısa günün karı.günün bilgisi uzman tohtorumuzdan geldi..ben su hareket kısmını değilde(bi tarafım yemez ben biliyom kendimi) su jel,sirke olayını beğendim.ajandama yazım hemen :vecihi:

O sirkeli ballı su feci bişi ya.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Offfff bittiğim annnn :kahkaha::kahkaha::kahkaha: Yavaş gel sağ tarafım acıyor güldükçe :D

ne diyo bu yaaa kızz saçmaladı iyice
kız klorak çarpmış olmasın bu leader'i :kahkaha: :kahkaha:

hayatım çok cino gördüm seni:zonk:kız benim de aklıma geldi de resimler tutmuyor:kahkaha:

öyleyimdir :ajan:

hayatım ne diyon kızz heee en büyük fantazimdi bir adamla kova içinde kloraklı suyla beraber hijyenik hijyenik tanışmak :D
hala o fanteziyi sürdürürüz büyük bi leğen aldık kocaman arada içine girer çimerik :kahkaha::kahkaha: fırlama

tamam bacım tamam
sen en yakın bi hastaneye gidiver oksijen taksınlar
senin kloraktan şu an beyne oksijen ulaşamıyo :kahkaha: :kahkaha:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Estağfurullah kız..Aynen nazom doğuralım mevlütte sarışın fırlayalım ortalığa :D

Ben sıfır kilometre bir karın bekliyorum ama :acep:
Yalnız anlatan kişi mekiği boş yere çektiğini söylüyor ama bu harekette mekiğin başka bir çeşiti :D Hatta yarım mekik var daha şekilli oluyor karın.

Benim öğrenmek istediğim şu toktorcum; bU hareketi sezoştan 1 ay sonra yapmaya başlıyabiliryor muyuz?

Bebişim şimdilik gördüğüm kadarınnan başlayamıyoruz ama araştırmalarım devam etmekte.
Bu arada ben kendime hiç güvenemiyorum spor konusunda :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
erirmiyiz böle dal gibi.elma sirkesi demii..eski kıyafetlerimi istiyorum ben.yeniden dar kotlarımı giymek istiyorum..:uzgun: varsa tam tarif alabilermiyim doktor hanım :D

Tam tarif yok bebişim ama sanki şeydi, 1 bardak suya birkaç damla sirke+1 çay kaşığı bal.
Netten bi bakınmak lazım ama geçen cidden öldü biri bundan.
Ama 30 kg vermiş tabe :D

Canlar ben gidiyorum kendinize iyi bakın..
Bu arada yarın tickerımdaki bebişim 8. aylık moduna geçip büyücek :D
Yarın görüşmek üzere hepinizi öptüm
:vecihi:

görüşürüks yevrım baybay.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ne diyo bu yaaa kızz saçmaladı iyice
kız klorak çarpmış olmasın bu leader'i :kahkaha: :kahkaha:

öyleyimdir :ajan:

tamam bacım tamam
sen en yakın bi hastaneye gidiver oksijen taksınlar
senin kloraktan şu an beyne oksijen ulaşamıyo :kahkaha: :kahkaha:

Canlar ben gidiyorum kendinize iyi bakın..
Bu arada yarın tickerımdaki bebişim 8. aylık moduna geçip büyücek :D
Yarın görüşmek üzere hepinizi öptüm
:vecihi:

heee yaaa beynimi klorak değil sen mahvattin cadı zaten beynim bulanmış mutabakat yapmaktan telde konuşmaktan bide sen bulandırıyon delüüüü

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Sirkeyle zayıflamak isterken öldü

Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli beldesinde yaşayan Mustafa Savın, aşırı kilolarından kurtulmak için yaklaşık bir aydır düzenli olarak kullandığı elma sirkesi, limon ve sodanın midesini delmesi sonucu yaşamını yitirdi.Alınan bilgiye göre, Mütevelli beldesinde lokanta işletmeciliği yapan evli ve 2 çocuk babası Mustafa Savgın (50), 190 kiloya ulaşması üzerine diyet yapmaya karar verdi. Yediği yemekleri azaltan Savgın, zayıflamak için ayrıca her gün düzenli olarak elma sirkesi, limon suyu ve maden suyu tüketmeye başladı.

Yaklaşık bir ay boyunca devam ettiği uygulama sonucunda yaklaşık 30 kilo zayıflayan Savgın, bu süre sonunda midesinden rahatsızlanması üzerine Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yapılan tetkikler sonucunda midesinin delindiği anlaşılan Savgın, yapılan ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Savgın, 20 gün süreyle kaldığı yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi.

Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yetkilileri Mustafa Savgın'ın, zayıflamak için tükettiği içecekler sonucu ülsere bağlı mide delinmesinden kaynaklanan karın zarı iltihabı sonucu yaşamını yitirdiğini bildirdi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar