2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kız karartma yavrunun odasını be. benim yatak odamda var bunlardan yeminle 2 ay olmasa yaptıralı atacam yani o derece... ya da fon olarak kullan bence. üstüne de ince kumaştan stor yaptır çocugun ruhu kararmasın.

ya iyi uyusun diye store olursa uyanıkke kaldırırız olma mı?

yok kız 10lu halleyi alıyon marketten 2 paket krem şantiyi çırpıyon içine kırdığın halleyleri atıyon sonra ben birde dövülmüş fındıkta koydum karıştırdım hepsini..kek kalıbını seraladım bunu güzelce içine yaydım.1 saat buzlukta beklettim sonra sütüne çikolata sosu dök kalıptan çıkartınca al sana misler gibi halleyli pasta:D

ay ben yiyemem bunu ölürüm böğğhhh

canım klasik birşey.
camım küçük stor yaptırıyorum. Üzerinede kendi seçtiğimiz üzerinde küçük ayıcık olan bi tül seçtim. Cumartesi takacakalar..

store üstüne tülü anlamadım hala ben :acep:

İyi adam ya, ne sevicem filan diyorum ama valla Allah razı olsun kastırmadı beni hiç.:D:D
Çok yalaka gördüm kendimi ehehehe :D:D
Süt izinlerini toplu kullan dedi, 52 gün gibi hesapladı kabaca muhasebe daha iyi yapsın hesabı dedi.
Daha ben bişey sormadan da sen izindeyken biz maaşını yatırırız sen sgk’dan alınca da toplu maaşını, yaparız bişeyler,hesaplaşırız dedi.
Aslında benim o parayı şirkete iade etmem lazım ama, onu da almam sana kalır, demeye getirdi gibi bişey oldu. Şimdi hatırlamıyorum ona benzer cümleler kurdu.
Ben hiç yorum yapmadım, maaşımı yatırıyor olması zaten kafi, fazlasında gözüm yok.
Diğer arkadaşlara ne uyguladıysak sana da uygulayacağız ayırmak olmaz dedi.
Oh üzerimden yük kalktı vallahi.
Belirsizliğe kıl olurum.

canım ya bişi sorcam
şimdi bizim doğum izninde maaşımızı almamız yasal
sgk'nın bize verdiği doğum+süt parasını niye işyerine veriyoruz
bu yasal mı?
bizimkiler de el koyuyo

kızlar ben geldim bi düğün resmimi eklemeye çalıştım olmuş mu bakayım..

olmuş

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
:durbun:
denicem ben bunu. ama içine ceviz koyacam büyk büyük. üstüne de ahudusulu sos koyacam. evet yapacam bunu pampiş.

ben dedim sevıyosan git konuş bence diye. bak o da sana karşı boş değilmiş gördün mü?

olmuş bebişim. ellerine sağlık.

dedimki resmim yok diyemi arada iletilerim hava da kalıyor:eek:ky: başım kel de değil hemen ekledim resim ama kısa süreliğine sinemalarda:kahkaha:eşim görse nete resim koyduğumu bilmem ki ne yapar bana

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
ya iyi uyusun diye store olursa uyanıkke kaldırırız olma mı?

ay ben yiyemem bunu ölürüm böğğhhh

store üstüne tülü anlamadım hala ben :acep:

canım ya bişi sorcam
şimdi bizim doğum izninde maaşımızı almamız yasal
sgk'nın bize verdiği doğum+süt parasını niye işyerine veriyoruz
bu yasal mı?
bizimkiler de el koyuyo

olmuş

bak hemen resmin etkisini gördüm umarım kısa sürmez etkisi..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
pr_01_4093_max.jpg

eşim şu salıncağı çok beğeniyor, alalım illa diye tutturdu.
Oyuncaklıya kendi oynayacak galiba:)
fiyatı 329 YTL.. bu kociş beni öldürecek..
Hiç bişeyin maddi kısmını düşünmüyor.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Oh hadi gözünaydın, darısı işyerini düşünüp sıkılanlara :D

Hiç düşünmem valla iş yerimi filan kendimi düşünürüm ben :)

Tamamen duygusal yani :D Eee konuaşbildin mi noldu?
Konuştum konuştum, vericek maaşı normal zamanında :)
Hepinizin ödemeleri, kredileri,sorumlulukları var babuş farkındayım mağdur etmeyiz sizi dedi. Canım benim ya :D

kızlar ben geldim bi düğün resmimi eklemeye çalıştım olmuş mu bakayım..
Olmuş olmuş,süt gibisin maşallah :)
ayyyy canım süpermiş bu fikri bende beğendim onlar yatırsın maaşıda ben toplu alınca veririm diyordum hatta bende 30.haftada falan konuşurum diyordum ayyy çok sevindim adına.inşallah benimkilerde insaflı olurlar yaaa
İnşallah canım…Darısı başına diyim o zaman.Bi de bizim sgk’lar aldığımız üstünden yatmıyor, düşükten yatırıyorlar, ordan da bir mağduriyet doğuyor onu da engellemiş oluyor böyle…

ben dedim sevıyosan git konuş bence diye. bak o da sana karşı boş değilmiş gördün mü?
Ehehehehe :D
Allahtan dilmiş :)

ohh, gözün aydın, iyi ki konuşmuşsun, rahatladın.
İyi oldu kafamdan silinsin :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ben seni memur sanıyodum ama….:acep:
Memur dilsen aynı şeyleri vermezler babuş, işlerine gelmez bencesi.

yok değilim bebişim. memurum demedim ki ben hiç. memur gibi ama herşeyim demiş olabilirim. belki o yüzden memur sanmışsındır. özel şirketteyim ben.

ya boşversene ben 37. haftamda (inşallah) izne çıkıcam 13 haftam ordan var. 2 hafta da kullanmadığım iznim var o'nu kullanacam. 15 hafta 3,5 4 aylık olacak bebişim. süt iznimi toptan da kullanabilirim ama ı ıhhh ben öğlen çıkar giderim. ohh mis.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
İyi adam ya, ne sevicem filan diyorum ama valla Allah razı olsun kastırmadı beni hiç.:D:D
Çok yalaka gördüm kendimi ehehehe :D:D
Süt izinlerini toplu kullan dedi, 52 gün gibi hesapladı kabaca muhasebe daha iyi yapsın hesabı dedi.
Daha ben bişey sormadan da sen izindeyken biz maaşını yatırırız sen sgk’dan alınca da toplu maaşını, yaparız bişeyler,hesaplaşırız dedi.
Aslında benim o parayı şirkete iade etmem lazım ama, onu da almam sana kalır, demeye getirdi gibi bişey oldu. Şimdi hatırlamıyorum ona benzer cümleler kurdu.
Ben hiç yorum yapmadım, maaşımı yatırıyor olması zaten kafi, fazlasında gözüm yok.
Diğer arkadaşlara ne uyguladıysak sana da uygulayacağız ayırmak olmaz dedi.
Oh üzerimden yük kalktı vallahi.
Belirsizliğe kıl olurum.
gözün aydın biraz daha rahatlamışsındır iyide patronun var Allah bozmasın

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Hiç düşünmem valla iş yerimi filan kendimi düşünürüm ben :)

Konuştum konuştum, vericek maaşı normal zamanında :)
Hepinizin ödemeleri, kredileri,sorumlulukları var babuş farkındayım mağdur etmeyiz sizi dedi. Canım benim ya :D

Olmuş olmuş,süt gibisin maşallah :)

İnşallah canım…Darısı başına diyim o zaman.Bi de bizim sgk’lar aldığımız üstünden yatmıyor, düşükten yatırıyorlar, ordan da bir mağduriyet doğuyor onu da engellemiş oluyor böyle…

Ehehehehe :D
Allahtan dilmiş :)

İyi oldu kafamdan silinsin :D

bahtsız bedevi misali ..bendeki de sans tam dedim konuşmaya başladım şimdi de çıkmam lazım:uzgun:beni unutmayın tamam mı:zonk:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yok değilim bebişim. memurum demedim ki ben hiç. memur gibi ama herşeyim demiş olabilirim. belki o yüzden memur sanmışsındır. özel şirketteyim ben.

ya boşversene ben 37. haftamda (inşallah) izne çıkıcam 13 haftam ordan var. 2 hafta da kullanmadığım iznim var o'nu kullanacam. 15 hafta 3,5 4 aylık olacak bebişim. süt iznimi toptan da kullanabilirim ama ı ıhhh ben öğlen çıkar giderim. ohh mis.

c.tesi pazar tatili olana memur gibi hatunsuz derim ben zaten ohhhh valla keşke bende öyle olaydımmmm:uzgun:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ekli dosyayı görüntüle 9583

Fiyatı çokmuş yaw :acep:

bahtsız bedevi misali ..bendeki de sans tam dedim konuşmaya başladım şimdi de çıkmam lazım:uzgun:beni unutmayın tamam mı:zonk:

:D Hadi iyi bak kendine yine gel

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
hee cevizde olurr ne övdüysek pastayı valla patendimi alasım geldi..panpişede bayıldım cicişte diyebilirsin canım sana bırakıyorum tercihi:kahkaha::kahkaha:

sizin yüzünüzden sürekli nutellaya saldırıyorum, bitsin artık bu halleyli pasta muhabbeti :catalbicak:

Ekli dosyayı görüntüle 9583

aynı benimki, battık çocuk uğruna da bakalım nasıl toparlayacağız.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar