kız karartma yavrunun odasını be. benim yatak odamda var bunlardan yeminle 2 ay olmasa yaptıralı atacam yani o derece... ya da fon olarak kullan bence. üstüne de ince kumaştan stor yaptır çocugun ruhu kararmasın.
yok kız 10lu halleyi alıyon marketten 2 paket krem şantiyi çırpıyon içine kırdığın halleyleri atıyon sonra ben birde dövülmüş fındıkta koydum karıştırdım hepsini..kek kalıbını seraladım bunu güzelce içine yaydım.1 saat buzlukta beklettim sonra sütüne çikolata sosu dök kalıptan çıkartınca al sana misler gibi halleyli pasta
canım klasik birşey.
camım küçük stor yaptırıyorum. Üzerinede kendi seçtiğimiz üzerinde küçük ayıcık olan bi tül seçtim. Cumartesi takacakalar..
İyi adam ya, ne sevicem filan diyorum ama valla Allah razı olsun kastırmadı beni hiç.
Çok yalaka gördüm kendimi ehehehe
Süt izinlerini toplu kullan dedi, 52 gün gibi hesapladı kabaca muhasebe daha iyi yapsın hesabı dedi.
Daha ben bişey sormadan da sen izindeyken biz maaşını yatırırız sen sgk’dan alınca da toplu maaşını, yaparız bişeyler,hesaplaşırız dedi.
Aslında benim o parayı şirkete iade etmem lazım ama, onu da almam sana kalır, demeye getirdi gibi bişey oldu. Şimdi hatırlamıyorum ona benzer cümleler kurdu.
Ben hiç yorum yapmadım, maaşımı yatırıyor olması zaten kafi, fazlasında gözüm yok.
Diğer arkadaşlara ne uyguladıysak sana da uygulayacağız ayırmak olmaz dedi.
Oh üzerimden yük kalktı vallahi.
Belirsizliğe kıl olurum.
kızlar ben geldim bi düğün resmimi eklemeye çalıştım olmuş mu bakayım..
denicem ben bunu. ama içine ceviz koyacam büyk büyük. üstüne de ahudusulu sos koyacam. evet yapacam bunu pampiş.
ben dedim sevıyosan git konuş bence diye. bak o da sana karşı boş değilmiş gördün mü?
olmuş bebişim. ellerine sağlık.
ya iyi uyusun diye store olursa uyanıkke kaldırırız olma mı?
ay ben yiyemem bunu ölürüm böğğhhh
store üstüne tülü anlamadım hala ben :acep:
canım ya bişi sorcam
şimdi bizim doğum izninde maaşımızı almamız yasal
sgk'nın bize verdiği doğum+süt parasını niye işyerine veriyoruz
bu yasal mı?
bizimkiler de el koyuyo
olmuş
dedimki resmim yok diyemi arada iletilerim hava da kalıyorky: başım kel de değil hemen ekledim resim ama kısa süreliğine sinemalarda:kahkaha:eşim görse nete resim koyduğumu bilmem ki ne yapar bana
bak hemen resmin etkisini gördüm umarım kısa sürmez etkisi..
kızlar bebişin odasına nasıl perde yaptırcaksınız
ben blackout düşünüyorum ama fon mu stor mu karar veremedim. sizce ?
Niye kız cevap vermiyor muyuz sana
ne etkisi?
kelebek etkisi mi?
Oh hadi gözünaydın, darısı işyerini düşünüp sıkılanlara
Konuştum konuştum, vericek maaşı normal zamanındaTamamen duygusal yaniEee konuaşbildin mi noldu?
Olmuş olmuş,süt gibisin maşallahkızlar ben geldim bi düğün resmimi eklemeye çalıştım olmuş mu bakayım..
İnşallah canım…Darısı başına diyim o zaman.Bi de bizim sgk’lar aldığımız üstünden yatmıyor, düşükten yatırıyorlar, ordan da bir mağduriyet doğuyor onu da engellemiş oluyor böyle…ayyyy canım süpermiş bu fikri bende beğendim onlar yatırsın maaşıda ben toplu alınca veririm diyordum hatta bende 30.haftada falan konuşurum diyordum ayyy çok sevindim adına.inşallah benimkilerde insaflı olurlar yaaa
Eheheheheben dedim sevıyosan git konuş bence diye. bak o da sana karşı boş değilmiş gördün mü?
İyi oldu kafamdan silinsinohh, gözün aydın, iyi ki konuşmuşsun, rahatladın.
Ekli dosyayı görüntüle 9583
eşim şu salıncağı çok beğeniyor, alalım illa diye tutturdu.
Oyuncaklıya kendi oynayacak galiba
fiyatı 329 YTL.. bu kociş beni öldürecek..
Hiç bişeyin maddi kısmını düşünmüyor.
ben zebra stor yaptırmıştım oğlanın odasına şimdi küçüğün oldu
Ben seni memur sanıyodum ama….:acep:
Memur dilsen aynı şeyleri vermezler babuş, işlerine gelmez bencesi.
gözün aydın biraz daha rahatlamışsındır iyide patronun var Allah bozmasınİyi adam ya, ne sevicem filan diyorum ama valla Allah razı olsun kastırmadı beni hiç.
Çok yalaka gördüm kendimi ehehehe
Süt izinlerini toplu kullan dedi, 52 gün gibi hesapladı kabaca muhasebe daha iyi yapsın hesabı dedi.
Daha ben bişey sormadan da sen izindeyken biz maaşını yatırırız sen sgkdan alınca da toplu maaşını, yaparız bişeyler,hesaplaşırız dedi.
Aslında benim o parayı şirkete iade etmem lazım ama, onu da almam sana kalır, demeye getirdi gibi bişey oldu. Şimdi hatırlamıyorum ona benzer cümleler kurdu.
Ben hiç yorum yapmadım, maaşımı yatırıyor olması zaten kafi, fazlasında gözüm yok.
Diğer arkadaşlara ne uyguladıysak sana da uygulayacağız ayırmak olmaz dedi.
Oh üzerimden yük kalktı vallahi.
Belirsizliğe kıl olurum.
Hiç düşünmem valla iş yerimi filan kendimi düşünürüm ben
Konuştum konuştum, vericek maaşı normal zamanında
Hepinizin ödemeleri, kredileri,sorumlulukları var babuş farkındayım mağdur etmeyiz sizi dedi. Canım benim ya
Olmuş olmuş,süt gibisin maşallah
İnşallah canım…Darısı başına diyim o zaman.Bi de bizim sgk’lar aldığımız üstünden yatmıyor, düşükten yatırıyorlar, ordan da bir mağduriyet doğuyor onu da engellemiş oluyor böyle…
Ehehehehe
Allahtan dilmiş
İyi oldu kafamdan silinsin
yok değilim bebişim. memurum demedim ki ben hiç. memur gibi ama herşeyim demiş olabilirim. belki o yüzden memur sanmışsındır. özel şirketteyim ben.
ya boşversene ben 37. haftamda (inşallah) izne çıkıcam 13 haftam ordan var. 2 hafta da kullanmadığım iznim var o'nu kullanacam. 15 hafta 3,5 4 aylık olacak bebişim. süt iznimi toptan da kullanabilirim ama ı ıhhh ben öğlen çıkar giderim. ohh mis.
bahtsız bedevi misali ..bendeki de sans tam dedim konuşmaya başladım şimdi de çıkmam lazım:uzgun:beni unutmayın tamam mı:zonk:
hee cevizde olurr ne övdüysek pastayı valla patendimi alasım geldi..panpişede bayıldım cicişte diyebilirsin canım sana bırakıyorum tercihi:kahkaha::kahkaha: