Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
bu mudur o meşhur pasta? busa eğer atacam kendimi bi yerden aşaaaa. bu ne ya? ben bunu yemeye kıyamam. bi deyin bakayım nasıl yapıyoduk bunu? aiyyyy kız süper gözüküyor ya bu.
gelir gelir. olmadı ben giderim. yakınız baya.
kızlar bebişin odasına nasıl perde yaptırcaksınız
ben blackout düşünüyorum ama fon mu stor mu karar veremedim. sizce ?
kızlar mrblar.doktordan geliyoruz şimdi.aşagıdaki tickerı gözönüne almayın,yanlış yaptım onu .34+5 deyim bugün.20 aralıkda da sezeryan olmak istiyorum 38+2 oluyorum.doktor erken dedi ama ben de 20 aralık olsun istiyorum.yani sıkıntı yaratmaz ama akcigeri tam gelişmez de bikaç saat de olsa küvözde kalırsa üzülürüm dedi.dürüst adam tabi ama ben de yay burcu olsun istiyorum ve sonuçta tahmini doğum tarihinin 10 gün öncesi.cok da erken gibi gelmiyo aslında değil mi?zaten daha erken bi tarih söyleseniz hayatta razı gelmem, bunu da sadece doktorumuz söylemişti opsiyon olarak bilin diye söylüyorum dedi.bugün de kilomuz 2.700 müş.az kilo almısım kızlar ya300 gr almış bebişim 11 günde
(( abuk subuk pizzalarla beslendim son zamanları bişi yapamıyorum diye.ondan mı acaba..boyumuz da 47 cmmiş .iyi mi sizce..suyu iyi dedi.düzenli tansiyon ölçtürmende fayda var dedi.o ateşlenmelerin sebebi de bebeğin büyüyor olması ile ilgiliymiş.bi de bebeklerin kilosu annelerine benzermiş,anneler nasıl doğduysa yani.ee ne diyosunuz 38+2 de küvözlük bi durum olmaz dimi kızlar ya,iyi değil mi.....
kızlar sırf burcu bilmem ne olsun diye böyle bişey yapar mısınız?
karartma perde?
ben daha oda falan yapmadım sahsen, bi 6 aya kadarda yapmıcam gibi.......
canım ya önce üsteki yazıyı sen yazdın sandım dedim hayatım nasıl böyle der..
Şükür sen yazmamışsın..
Ya burç nedir ki..İnsanlar nelerle uğraşıyor..
O nasıl oluyor kız? Sordum google a ama hankısı bilemedim :acep:
gelir gelir. olmadı ben giderim. yakınız baya.
ne halleyli pastaymış anasını satayım h.sonundan beri halley de halley yaaa... kızım şekerin düşük çıktı diye hava atma bana şimdi. rejımdeyım ben. kereviz yedim demin. 1 saat sonra da tatlı niyetine mandalina. 1 saat sonra da elmam var. tirbiyesiz.
hihi
karartma perdesi işte de
hankisi olduuuna karar veremedim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu mudur o meşhur pasta? busa eğer atacam kendimi bi yerden aşaaaa. bu ne ya? ben bunu yemeye kıyamam. bi deyin bakayım nasıl yapıyoduk bunu? aiyyyy kız süper gözüküyor ya bu.
vallamı diyontamam aynı hızla devam ozaman
):
tesekkur ederim sekercim... aldıklarını gülü gülü kullan (goremedim ama olsun)
birde doktora gitmişsin sanırım tam okuyamadım ama hersey iyi sanırım cok sevindim...
çok seviyosan git konuş bence kanka.
heee bak bütün hafta sonu o pastayı yediğim halde şekerim az çıktı naberrrrr dikkatini çekerim şekerimpek bi kafiyeli oldu...sende yapsanaaaa kız valla bak pişman olmazsın:sila::sila:
Stor olsun bence..Ne renk yapıcan piki?
ben stor üzerine tül yaptırıyorum..
desenli storlar var ama onalr yıkanınca bozulabiliyormuş..
Ay hızını yiyim, çok kilo aldı sankim de :nanik:ky:
Çok teşekkürler kuşum
Ay ne sevicem be maaşımız yatıyo mu toplu mu alıcaz diye sabahtan verdin içime endişeyi,saldın kurtları kaynaşmaya başladılar içimde, onu konuşmaya gittim.
Ben maaşın derdindeyim ne sevgisi
Afiyet olsun tızzzlarrrrr
Ay deme kızDaha ben yazın pikini giymeyi planlıyom, alt üst etme planlarımı
![]()
Yaptım kuşum ben beğendim ama eşime şekerli geldi![]()
sen beğendin mi?
halleyli pasta ne yaaavvv
bakkaldan halleyi alıp pastanın içine mi sokuyon
mavi eyi mi
stor üstü tül nası olar hiç görmedim var mı bi örneği elinde canım
valla oda yemedi çok neymiş emeksizmiş hepsini para ile satın almışımda emek vermemişimde o halleyi sadede yermişte ne gerek varmışta ehhhhhhhhh dedim yemede bahane vermede dövemedim zaten içimde kaldıky:
ky:
ky:
ky: