2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ben geldim kızlarrrrrrr:):):)
doktordaydık sabahtan beri 3 defa kan aldılar:(
şeker açlık 77 1 saat sonra 114 normal dedi doktorum sadece yürüyüş yapman lazım dedi bol bol okadar..birde kızım 800 gr 33 cm miş:)şükürler olsun bir sıkıntı yok dedi 3 gün önden gidiyor sıpam:Dbu arada aynı babası suratsızz ketummmm,,öatık kaşlı:D:Dsiz nptınız bakim görüşmeyeli?

gözünaydın canım
bebişine de maşallah

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
noluyo be pc'ım eskiye döndü. anaaaaa bu ne hız kız? meğersem azonun beni haşlaması gerekiyomuş. kız azo bağır bana azarla beniii çabuk :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
noluyo be pc'ım eskiye döndü. anaaaaa bu ne hız kız? meğersem azonun beni haşlaması gerekiyomuş. kız azo bağır bana azarla beniii çabuk :)

Benim adım neeeeeeeeee benim adım neeeeeeeee -kizgin:kahkaha:

Bi filmde kadın adamın üstüne çıkmış şeederken böle diordu :D

Aman diym normal bi filmdi yanlış anlamayın :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Benim adım neeeeeeeeee benim adım neeeeeeeee -kizgin:kahkaha:

adamın üzerine çıkıp şey ederken "benim adımmm ne "diye bağıran bi filmdi ama aynı zamanda da normaldi öyle mi?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
acaba bugünden gidip patronla konuşsam mı ki süt izinlerini toplu mu kullanıyım + izinli olduğum günlerde maaşımı yatırın please demek için.
sizce erken mi.
aklıma düştü babuş soruncası.
napim fikir verin.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hoşgeldin gözün aydın kızınada maşallah

canım geçmiş olsun alla alla yaa enterasan bi bak bakalım neymiş

hoşgeldin bebiş gözün aydın maşallah bebeğimde deme öle gücenirse yine görürsün bak annesi
sağoll bitanem tamam daha demem:D
Allah kolaylık versin canım odayı ilaçlatacaksan erkenden hallet.

Gözünaydın :D Bugün hepimizin paketleri geliyor :p

Hoşgeldin Aslıcım, maşallah çatık kaşlı prensese :D
sağol birtanemmm
Gözün aydın canım maşallah kızına
blucum ailemizin toktoruuu şeker sonucum nasıl kız heycanla yorumlarını bekliyorum:)
gözünaydın canım
bebişine de maşallah
sapolasın canım benim allah razı olsun
Benim adım neeeeeeeeee benim adım neeeeeeeee :kahkaha:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kızlar bu arada bişi dicem ama gülmeyin haa

dün mor bir iççamaşırı vardı üstümde
akıntı gelmiş ama rengini mordan sebep anlayamadım
artık renkli çamaşır giymem
hep beyaz
bence artık siz de dikkat edin etmiyorsanız eğer :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
arada değiştir rennie iç o saman yapmazz cnm

evet, dr dan değiştirmesini isteyecem. bu arada sakıza dadandım, şu vivident first falan, iyi geliyor onlar da. hem ağzım boş durmuyor sürekli bişiler yemekten kurtuluyorum

kızlar primadan paketim geldiiiiii:evet::evet::evet:

gözün aydın...

ben geldim kızlarrrrrrr:):):)
doktordaydık sabahtan beri 3 defa kan aldılar:(
şeker açlık 77 1 saat sonra 114 normal dedi doktorum sadece yürüyüş yapman lazım dedi bol bol okadar..birde kızım 800 gr 33 cm miş:)şükürler olsun bir sıkıntı yok dedi 3 gün önden gidiyor sıpam:Dbu arada aynı babası suratsızz ketummmm,,öatık kaşlı:D:Dsiz nptınız bakim görüşmeyeli?

gözün aydın, her şey yolundaymış...

Aynen öyle.Doktorum bana diyor ki senin iznin bitsin 20 gün raporun benden ben seni idare ederim.
Güldüm.Sen raporu vericen de bizim şirket anlamıcak mı o raporun kafa raporu olduğunu, yerler mi :D

Bi de şey çıkmış torba yasadan 32 haftalık olduğunu raporladıktan sonra 112 gün doğum iznin işlemeye başlıyormuş.
Yani eğer 40. haftada doğuramazsan, 41. haftaya filan sarkarsa, doğum sonrası izninden düşmeye başlıyorlar.
Bana ne doğursaydın hesabı.

ben de 8 haftadan sonra rapor alacam 20 gün. öğretmen olmanın o iyiliği var işte. yerime görevlendirilen öğretmen 20 gün daha kalacak, dersler boş geçmeyecek, boş geçen ders olmayınca rapor sorun olmuyor Allahtan.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
merhaba guzeller haberler nasıl? bende iyi gibiyim (tabii oralarım buralım devamlı agrıyo onlar haric) :huhuu::huhuu:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
merhaba guzeller haberler nasıl? bende iyi gibiyim (tabii oralarım buralım devamlı agrıyo onlar haric) :huhuu::huhuu:

:hgeldin

bizim de oralarımız buralarımzı ağrıyor yaa:( öfff. artık şeyime geçen aynayla baktım düşün noluyo bişi mi var diye.

ve bir kez daha laser epilasyonu çıkaran adamı andım... mekanı cennet olsun kimse artık. (ölmüştür diye düşünüyorum nedense laser epılasyonu bulanı)

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
kızlar benim de primadan paketim gelmiş ama yanlış şubeye:cokkomik:yarın benim şubeye gelecek:deli:çok merak ettim içinde neler var acaba milupanınki çok zayıftı hediye açısından bakalım bu beni tatmin edecekmi:zuzu:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Ne varmış kız içinde :D

4 adet yenidoğan bez tupperware küçük saklama kabı pantene bakım maskesi ariel leke çıkartıcı bunlar deneme boyu wenıce zıbın mama önlügü ve penye şapka vodefone hediye kontör heralde anlamadım onu birde hediye çekleri cd kitapçıklar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar