2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

bu mudur o meşhur pasta? busa eğer atacam kendimi bi yerden aşaaaa. bu ne ya? ben bunu yemeye kıyamam. bi deyin bakayım nasıl yapıyoduk bunu? aiyyyy kız süper gözüküyor ya bu.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kızlar mrblar.doktordan geliyoruz şimdi.aşagıdaki tickerı gözönüne almayın,yanlış yaptım onu .34+5 deyim bugün.20 aralıkda da sezeryan olmak istiyorum 38+2 oluyorum.doktor erken dedi ama ben de 20 aralık olsun istiyorum.yani sıkıntı yaratmaz ama akcigeri tam gelişmez de bikaç saat de olsa küvözde kalırsa üzülürüm dedi.dürüst adam tabi ama ben de yay burcu olsun istiyorum ve sonuçta tahmini doğum tarihinin 10 gün öncesi.cok da erken gibi gelmiyo aslında değil mi?zaten daha erken bi tarih söyleseniz hayatta razı gelmem, bunu da sadece doktorumuz söylemişti opsiyon olarak bilin diye söylüyorum dedi.bugün de kilomuz 2.700 müş.az kilo almısım kızlar ya :( 300 gr almış bebişim 11 günde :((( abuk subuk pizzalarla beslendim son zamanları bişi yapamıyorum diye.ondan mı acaba..boyumuz da 47 cmmiş .iyi mi sizce..suyu iyi dedi.düzenli tansiyon ölçtürmende fayda var dedi.o ateşlenmelerin sebebi de bebeğin büyüyor olması ile ilgiliymiş.bi de bebeklerin kilosu annelerine benzermiş,anneler nasıl doğduysa yani.ee ne diyosunuz 38+2 de küvözlük bi durum olmaz dimi kızlar ya,iyi değil mi.....

kızlar sırf burcu bilmem ne olsun diye böyle bişey yapar mısınız?

canım ya önce üsteki yazıyı sen yazdın sandım dedim hayatım nasıl böyle der..
Şükür sen yazmamışsın..
Ya burç nedir ki..İnsanlar nelerle uğraşıyor..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
gelir gelir. olmadı ben giderim. yakınız baya.

ne halleyli pastaymış anasını satayım h.sonundan beri halley de halley yaaa... kızım şekerin düşük çıktı diye hava atma bana şimdi. rejımdeyım ben. kereviz yedim demin. 1 saat sonra da tatlı niyetine mandalina. 1 saat sonra da elmam var. tirbiyesiz.

heee bak bütün hafta sonu o pastayı yediğim halde şekerim az çıktı naberrrrr dikkatini çekerim şekerim:):)pek bi kafiyeli oldu...sende yapsanaaaa kız valla bak pişman olmazsın:sila::sila:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
vallamı diyon:):):)tamam aynı hızla devam ozaman:):)):

Ay hızını yiyim, çok kilo aldı sankim de :nanik::eek:ky:

tesekkur ederim sekercim... aldıklarını gülü gülü kullan (goremedim ama olsun)
birde doktora gitmişsin sanırım tam okuyamadım ama hersey iyi sanırım cok sevindim...

Çok teşekkürler kuşum :D

çok seviyosan git konuş bence kanka.

Ay ne sevicem be maaşımız yatıyo mu toplu mu alıcaz diye sabahtan verdin içime endişeyi,saldın kurtları kaynaşmaya başladılar içimde, onu konuşmaya gittim.
Ben maaşın derdindeyim ne sevgisi :vecihi:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
heee bak bütün hafta sonu o pastayı yediğim halde şekerim az çıktı naberrrrr dikkatini çekerim şekerim:):)pek bi kafiyeli oldu...sende yapsanaaaa kız valla bak pişman olmazsın:sila::sila:

halleyli pasta ne yaaavvv
bakkaldan halleyi alıp pastanın içine mi sokuyon

Stor olsun bence..Ne renk yapıcan piki?

mavi eyi mi

ben stor üzerine tül yaptırıyorum..
desenli storlar var ama onalr yıkanınca bozulabiliyormuş..

stor üstü tül nası olar hiç görmedim var mı bi örneği elinde canım

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ay hızını yiyim, çok kilo aldı sankim de :nanik::eek:ky:

Çok teşekkürler kuşum :D

Ay ne sevicem be maaşımız yatıyo mu toplu mu alıcaz diye sabahtan verdin içime endişeyi,saldın kurtları kaynaşmaya başladılar içimde, onu konuşmaya gittim.
Ben maaşın derdindeyim ne sevgisi :vecihi:

Tamamen duygusal yani :D Eee konuaşbildin mi noldu?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Afiyet olsun tızzzlarrrrr

Ay deme kız :D Daha ben yazın pikini giymeyi planlıyom, alt üst etme planlarımı :D

Yaptım kuşum ben beğendim ama eşime şekerli geldi :D
sen beğendin mi?

valla oda yemedi çok neymiş emeksizmiş hepsini para ile satın almışımda emek vermemişimde o halleyi sadede yermişte ne gerek varmışta ehhhhhhhhh dedim yemede bahane vermede dövemedim zaten içimde kaldı:eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
halleyli pasta ne yaaavvv
bakkaldan halleyi alıp pastanın içine mi sokuyon

mavi eyi mi

stor üstü tül nası olar hiç görmedim var mı bi örneği elinde canım

Mavi mikemmel ama açık mavi...
Halleyli pastada şey, halleyleri doğrayıp kremşanti ile karıştırıyon üstüne çikolata sos, en üste de finduk.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
valla oda yemedi çok neymiş emeksizmiş hepsini para ile satın almışımda emek vermemişimde o halleyi sadede yermişte ne gerek varmışta ehhhhhhhhh dedim yemede bahane vermede dövemedim zaten içimde kaldı:eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky:

:kahkaha: Vay anasını baya saydırmış seninki ufaktan ufaktan :D
Benimkisi büskivili pastamı tercih edermiş...Aslına bakarsan ben de onu tercih ederim bunu tabağa koyunca pek bi şekilsiz oldu :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar