2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
öfff iş yerine;

"fırsatlarla dolu avon katologunu getiren kadın ve avon kullanmadığı halde ayıp olmasın diye bişi almak sorunu yaşayan kadın" bu konuda çok dertliyim. asla önüme bırakılan katologdan bişi almadan hayır sağolun diyemiyorum :( :eek:ky:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
adamın üzerine çıkıp şey ederken "benim adımmm ne "diye bağıran bi filmdi ama aynı zamanda da normaldi öyle mi?

Zenci filmi ne etcen işte :D

acaba bugünden gidip patronla konuşsam mı ki süt izinlerini toplu mu kullanıyım + izinli olduğum günlerde maaşımı yatırın please demek için.
sizce erken mi.
aklıma düştü babuş soruncası.
napim fikir verin.

Bence konuş rahatlarsın.

merhaba guzeller haberler nasıl? bende iyi gibiyim (tabii oralarım buralım devamlı agrıyo onlar haric) :huhuu::huhuu:

Hoşgeldin pikecan

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
ben geldim kızlarrrrrrr:):):)
doktordaydık sabahtan beri 3 defa kan aldılar:(
şeker açlık 77 1 saat sonra 114 normal dedi doktorum sadece yürüyüş yapman lazım dedi bol bol okadar..birde kızım 800 gr 33 cm miş:)şükürler olsun bir sıkıntı yok dedi 3 gün önden gidiyor sıpam:Dbu arada aynı babası suratsızz ketummmm,,öatık kaşlı:D:Dsiz nptınız bakim görüşmeyeli?

gözün aydın güzel haberler almışsın..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Zenci filmi ne etcen işte :D

Bence konuş rahatlarsın.

Hoşgeldin pikecan

ahuahuahauahuahuahau biliyodum böyle bi cevap geleceğini. azo aha şuraya yazdım, (burda işaret parmağımı ağzımı götürüp sonra masaya hayali yazılar yazıyoruım hayal et çabuk) senin ikinci çocuk ilknden hemen sonra olur ben diyim.

sende o potansiyel var hacıtt.

:eek:ky:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
4 adet yenidoğan bez tupperware küçük saklama kabı pantene bakım maskesi ariel leke çıkartıcı bunlar deneme boyu wenıce zıbın mama önlügü ve penye şapka vodefone hediye kontör heralde anlamadım onu birde hediye çekleri cd kitapçıklar

Hımmmm milupanınkinden daha iyiymiş bence.
En azından zıbın var :D

dikkat etmiyorsanız eğer dedik
hem sen keşfetmicen de ben mi keşfetcem toktor hanım

hem mademsi keşfettin niye bize sölemiyon :alsana:

Eheheheh aklıma gelmedi :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kocacıgımınn benim üstüne attıgım halde ısrarla giymedigi bi kazagı vardı gömlek üstü. pahalı bişi ama ne giyiyo ne verdiriyo. arkadasın yakasıı gitmişş.. sorun suu simdii acaba bnunn yakası hep gidikti de giymediginden farketmedik mi yoksa yeni mi delindi:acep::acep: aglamakkk istiyorummmm:mendil::bayil:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
acaba bugünden gidip patronla konuşsam mı ki süt izinlerini toplu mu kullanıyım + izinli olduğum günlerde maaşımı yatırın please demek için.
sizce erken mi.
aklıma düştü babuş soruncası.
napim fikir verin.

bence de konuş, aklında kalmamış olur.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
buda ana kucağımız
digerlerinide bunuda cok begendim canım gülü gülü kullanın insallah.. birde sorması ayıp bu ev tipi ana kucagından bende dusunuyorum fiyatını sorsam olar mı acaba?:acep:

Hosbulduk tatlımmm:panter:
merhaba hoşgeldin yalnız değilsin benimde hep bir yerlerim ağrıyor cicim
Hosbulduk tatlımmm:panter: evek ya hersey yolunda olsunda artık bunlar möhem deel tabee...

Selam canımcım nolsun işte takılıyos buralarda...
Senin de iyi olmana sevindim :eek:ky:
tesekkur ederim sekercim... aldıklarını gülü gülü kullan (goremedim ama olsun)
birde doktora gitmişsin sanırım tam okuyamadım ama hersey iyi sanırım cok sevindim...

:hgeldin

bizim de oralarımız buralarımzı ağrıyor yaa:( öfff. artık şeyime geçen aynayla baktım düşün noluyo bişi mi var diye.

ve bir kez daha laser epilasyonu çıkaran adamı andım... mekanı cennet olsun kimse artık. (ölmüştür diye düşünüyorum nedense laser epılasyonu bulanı)

ay tatlım alemsin valla... sende dikkat et kendine yanlız kalma evde.. kardes yada anne gelebiliyomu sana?:acep:

Kızlar baska doktora gidenvarsa , iyidirler insallah..henuz gecmişi tam bilemiyorum.. atladıgım olursa kusura bamya lutfen...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
azooo yaptınmı halleyli pastayı kızz 2gündür yiyom ben bugün biter az kaldı:)beğendinmi sen tadını

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ay tatlım alemsin valla... sende dikkat et kendine yanlız kalma evde.. kardes yada anne gelebiliyomu sana?:acep:

...

gelir gelir. olmadı ben giderim. yakınız baya.

azooo yaptınmı halleyli pastayı kızz 2gündür yiyom ben bugün biter az kaldı:)beğendinmi sen tadını

ne halleyli pastaymış anasını satayım h.sonundan beri halley de halley yaaa... kızım şekerin düşük çıktı diye hava atma bana şimdi. rejımdeyım ben. kereviz yedim demin. 1 saat sonra da tatlı niyetine mandalina. 1 saat sonra da elmam var. tirbiyesiz.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ben yemeğe gidiyorum kızlar bye byee

bende acıktığımı fakettim:) gidip birşeyler yiyeyim bari

Afiyet olsun tızzzlarrrrr

ahuahuahauahuahuahau biliyodum böyle bi cevap geleceğini. azo aha şuraya yazdım, (burda işaret parmağımı ağzımı götürüp sonra masaya hayali yazılar yazıyoruım hayal et çabuk) senin ikinci çocuk ilknden hemen sonra olur ben diyim.

sende o potansiyel var hacıtt.

:eek:ky:

Ay deme kız :D Daha ben yazın pikini giymeyi planlıyom, alt üst etme planlarımı :D

Yaptım kuşum ben beğendim ama eşime şekerli geldi :D
sen beğendin mi?

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kızlar bebişin odasına nasıl perde yaptırcaksınız
ben blackout düşünüyorum ama fon mu stor mu karar veremedim. sizce ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar