2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Bu arada kızlar sizi o kadar takip ediyorum ki siz göbüşlerinizin resmini koyduğunuzda ben de göbeğimin resmini çekip sizinkiyle kıyasladım :hihi:bilin bakalım en büyük kimin:dertli:benim:deli:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
dediğim gibi pek yazma fırsatım olmuyr..masamla üretim arasında mekik dokuyrm:böö:

vah garibim bilmem mi eski çalıştığım yerleri maşallah iyi dayanıyosun hangi şehirdesin nasıl bir fabrikadasınnn benide al yanına lütfennn mesleğimi özledim ama eski çalıştığım yerlerde sabah 5 gece 11 çalışıyodum die cesaret edemedim evlendikten sonra girmeye esas labaratuvar teknikeri uzmanlık alanım fakat peynir konusundada 1 yıl tecrubem var kültür hazırlama çoğaltma üretim planlama sevkiyat vs iyi bilirim...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
vah garibim bilmem mi eski çalıştığım yerleri maşallah iyi dayanıyosun hangi şehirdesin nasıl bir fabrikadasınnn benide al yanına lütfennn mesleğimi özledim ama eski çalıştığım yerlerde sabah 5 gece 11 çalışıyodum die cesaret edemedim evlendikten sonra girmeye esas labaratuvar teknikeri uzmanlık alanım fakat peynir konusundada 1 yıl tecrubem var kültür hazırlama çoğaltma üretim planlama sevkiyat vs iyi bilirim...

canımcım bir sorum var o zaman sana bende kefir arıyorum sadece ziraat fakültelerinde oluyormuş bu konuda bilgin varmı acep

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Tatlım toplamda sepeti saymazsan 85, 50 adet..Ama kimi malzemeler 100lük..Sepet de 22,50 :D

Çenen mi düşük dion bağa :D Özlemedin mi beni :D
Sağol kuşum şükür bitirdim içime dert olduydu :D

Okuyom okuyom bitmiyor geçmiş :D Ama içine sinmedi mi yeni sipariş?

Pazartesi nereye ditcektin :)

İçime sindi de düz pempesi daha çok sindiydi :D
Pazartesi çalışabilir raporu alcaktım.Aslında 30+5 oluyorum ama,1 hafta erken verciz dedi.
Bi de SAT'ıma göre 4 gün geriyim ya, ondan hesap ediyo herhal bişiler.
Benim aklım ermiyo ne dese he he diyom doktora.
Bakalım fikrini değiştirirse eğer hafta sonu, belki daha sonra giderim.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azooo beni görr azoo beni sev geçmiş sayfaya ne yazdım ben görmedin beniii :aglayan:

Ben seni gördüm bebemmmm, cevap yazdım hatta, dimek sen beni görmedin :D

İçime sindi de düz pempesi daha çok sindiydi :D
Pazartesi çalışabilir raporu alcaktım.Aslında 30+5 oluyorum ama,1 hafta erken verciz dedi.
Bi de SAT'ıma göre 4 gün geriyim ya, ondan hesap ediyo herhal bişiler.
Benim aklım ermiyo ne dese he he diyom doktora.
Bakalım fikrini değiştirirse eğer hafta sonu, belki daha sonra giderim.

Tam gün izin verirler inşallah, çünkü doktor çıkışı bebek eksiği tamamlamak güzel oluyor :D
Benim hiç aklım ermiyor bu çalışabilir raporuna :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
akşama ne pişirceniz hatunlar ya fikir verin.

valla şimdi nette bişey gördüm ona bakıyodum tarator soslu karnıbahar hoş gözüküyor karnıbaharımı haşladım tam yapacaktım eşim aradı ihalesi vardı almış kutlayalım bugun dışarda yiyelim dedi bende hemen kabul ettim yıvvrum

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ivet cnm sadece oralarda satıyolar candidumkefir(Geotrichum candidum) bakterisi sadece oralarda var sütün içinde çoşaltılabiliyo güselim

nasıl çoğaltıcağımı öğrendimde kendisini bulamadım eltimin oğlana söyledim arkadaşlarına söyleyecek onların fakültede varsa gönderecek bekliyorum

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Malzemeler

Yarım karnabahar, 1 şişe soda
4 çorba kaşığı un
1 tutam karabiber
1 çay kaşığı tuz
1 çay bardağı rendelenmiş
kaşar peyniri, 1 çorba kaşığı sirke
Tarator sos için:
1 su bardağı ceviz
1 su bardağı zeytinyağı
Yarım su bardağı su
2 dilim bayat ekmek içi
Yarım limonun suyu
2 diş sarmısak, tuz
Kızartmak için: Sıvıyağ

Yapılışı
KARNABAHARI küçük parçalara ayırdıktan sonra, tuzlu sirkeli suda 15 dakika haşlayıp süzün. Derin bir kaba sodayı dökün. Üstüne un, kaşar peyniri, karabiber ve tuzu ilave edip iyice karıştırın. Karnabaharları bu sosa batırıp kızgın yağda arkalı önlü kızartın. Tarator sos için, ekmek içlerini suda ıslatıp sıkın. Diğer sos malzemeleri ile birlikte blendere koyup çekin. Kızartılmış karnabaharları, hazırladığınız sos eşliğinde servis yapın

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben seni gördüm bebemmmm, cevap yazdım hatta, dimek sen beni görmedin :D

Tam gün izin verirler inşallah, çünkü doktor çıkışı bebek eksiği tamamlamak güzel oluyor :D
Benim hiç aklım ermiyor bu çalışabilir raporuna :D

Bizim departmandan bir arkadaş senelik izinde haftaya, yoğunluk olcak dolayısıyla, müdür direkt şey dedi "Sen şimdi sabahtan yoksun dimi"
Anlayışın doğru olsun, öğleden sonra gel yani :)

valla şimdi nette bişey gördüm ona bakıyodum tarator soslu karnıbahar hoş gözüküyor karnıbaharımı haşladım tam yapacaktım eşim aradı ihalesi vardı almış kutlayalım bugun dışarda yiyelim dedi bende hemen kabul ettim yıvvrum

Yapması zordur şimdi onu be laylam :D

Alü dominos pizza iyi giderdi hani :D

Dominossssssss iyi fikir :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Alü dominos pizza iyi giderdi hani :D
azooo beni duymuyormusun??? yavrummm pişttt aloooo
nasıl çoğaltıcağımı öğrendimde kendisini bulamadım eltimin oğlana söyledim arkadaşlarına söyleyecek onların fakültede varsa gönderecek bekliyorum

cnm bulamassa eltinin oğlan bana haber et hocamı arıyım istiyim gönderir o bana hamileliğide bahane ederim ertesi günü elimize geçer

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Annem taze fasülyenin kurutulmuşunu yollamıştı, onu pişireyim bi de çorba yapayım olmazsa...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
azooo beni duymuyormusun??? yavrummm pişttt aloooo

cnm bulamassa eltinin oğlan bana haber et hocamı arıyım istiyim gönderir o bana hamileliğide bahane ederim ertesi günü elimize geçer

çok sağol yaaa bakım bulamazsa haber veririm sana bu aralar ona fena taktım:hihi:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar