dediğim gibi pek yazma fırsatım olmuyr..masamla üretim arasında mekik dokuyrm:böö:
Bu arada kızlar sizi o kadar takip ediyorum ki siz göbüşlerinizin resmini koyduğunuzda ben de göbeğimin resmini çekip sizinkiyle kıyasladımbilin bakalım en büyük kimin:dertli:benim:deli:
vah garibim bilmem mi eski çalıştığım yerleri maşallah iyi dayanıyosun hangi şehirdesin nasıl bir fabrikadasınnn benide al yanına lütfennn mesleğimi özledim ama eski çalıştığım yerlerde sabah 5 gece 11 çalışıyodum die cesaret edemedim evlendikten sonra girmeye esas labaratuvar teknikeri uzmanlık alanım fakat peynir konusundada 1 yıl tecrubem var kültür hazırlama çoğaltma üretim planlama sevkiyat vs iyi bilirim...
Benim gibi yarmagülü de geçtiysen helal olsun
Tatlım toplamda sepeti saymazsan 85, 50 adet..Ama kimi malzemeler 100lük..Sepet de 22,50![]()
Çenen mi düşük dion bağaÖzlemedin mi beni
![]()
Sağol kuşum şükür bitirdim içime dert olduydu![]()
Okuyom okuyom bitmiyor geçmişAma içine sinmedi mi yeni sipariş?
Pazartesi nereye ditcektin
azooo beni görr azoo beni sev geçmiş sayfaya ne yazdım ben görmedin beniii :aglayan:
İçime sindi de düz pempesi daha çok sindiydi
Pazartesi çalışabilir raporu alcaktım.Aslında 30+5 oluyorum ama,1 hafta erken verciz dedi.
Bi de SAT'ıma göre 4 gün geriyim ya, ondan hesap ediyo herhal bişiler.
Benim aklım ermiyo ne dese he he diyom doktora.
Bakalım fikrini değiştirirse eğer hafta sonu, belki daha sonra giderim.
ivet cnm sadece oralarda satıyolar candidumkefir(Geotrichum candidum) bakterisi sadece oralarda var sütün içinde çoşaltılabiliyo güselimcanımcım bir sorum var o zaman sana bende kefir arıyorum sadece ziraat fakültelerinde oluyormuş bu konuda bilgin varmı acep
akşama ne pişirceniz hatunlar ya fikir verin.
akşama ne pişirceniz hatunlar ya fikir verin.
ivet cnm sadece oralarda satıyolar candidumkefir(Geotrichum candidum) bakterisi sadece oralarda var sütün içinde çoşaltılabiliyo güselim
Ben seni gördüm bebemmmm, cevap yazdım hatta, dimek sen beni görmedin![]()
Tam gün izin verirler inşallah, çünkü doktor çıkışı bebek eksiği tamamlamak güzel oluyor![]()
Benim hiç aklım ermiyor bu çalışabilir raporuna
valla şimdi nette bişey gördüm ona bakıyodum tarator soslu karnıbahar hoş gözüküyor karnıbaharımı haşladım tam yapacaktım eşim aradı ihalesi vardı almış kutlayalım bugun dışarda yiyelim dedi bende hemen kabul ettim yıvvrum
Alü dominos pizza iyi giderdi hani
azooo beni duymuyormusun??? yavrummm pişttt alooooAlü dominos pizza iyi giderdi hani
nasıl çoğaltıcağımı öğrendimde kendisini bulamadım eltimin oğlana söyledim arkadaşlarına söyleyecek onların fakültede varsa gönderecek bekliyorum
azooo beni duymuyormusun??? yavrummm pişttt aloooo
cnm bulamassa eltinin oğlan bana haber et hocamı arıyım istiyim gönderir o bana hamileliğide bahane ederim ertesi günü elimize geçer
çok sağol yaaa bakım bulamazsa haber veririm sana bu aralar ona fena taktım