- #6.221
çok güsel olmuş canım koyduğun sepetin kenarları kendinden tüllümü sen mi yaptın
Sağol Demetim..Sepet hazırdı, tüller de sepetin kendinde vardı.
çok güsel olmuş canım koyduğun sepetin kenarları kendinden tüllümü sen mi yaptın
ellerine saglik cok guzel olmus azooo tebrik ediyorum seni
Bisey olmadı ama kotu hissediyorum kendimi iste :dertli:
Selam gızlar![]()
Bugün giremedim nete, neler kaynattınız ilerleyen dakikalarda okucam ama baya konuşmuşsunuz yaw
Şimdi şekerlerimin bitmiş halini koyuyorum, bugün bitirdim
offf çok sıkıldım patlıcam şimdi ewdee:dertli:
siz bayağı kaynaşmış olduğunuz için açıkçası biraz da çekindim:ilknur:
Belki annenleri gördün diye duygusallaşmışındır bebişim??
Hoşgeldin azoş, şekerler mutteşem ötesi olmuş kuşum çooookkkkkkk beğendim maşallah 41 kere
Hoşgeldin aramıza canım![]()
hoşbuldum...
siz bayağı kaynaşmış olduğunuz için açıkçası biraz da çekindim:ilknur:
Sağol babuşum, inşallah seninkiler daha güzel olcak pembiş pembiş
niyeki biseymi oldu
İnşallah benimkiler de güzel olur hala gönderemediler ama :lilav:
Sağol babuşum, inşallah seninkiler daha güzel olcak pembiş pembiş
yok be laylam ama sürekli ewde oturmaktan çok sıkıldım yaa kimse de yok yanımda gezcek muhabbet etcek başım ağrıdı ya sıkıntıdan:ayk:
ağlama o saman tut kendini yıvrumSimdi aglarsam olmaz annemlerdeyim kadın noldu diye uzulur
heh ya hoşgeldin seni herşeyler farketti yazdılar ama sen görmedin galüba:lilav:slm bayanlar ben de şubat annesi olacağım devamlı yazamayacağımı düşündüğüm için uzaktan izleyici olayım dedim taki leader arkadaşım beni farkedene kadar.. uzun zamandır takipçinizim:deli:
senin geldiğin nerden belli cadııı sayfalar takla atmış 5 dkda nerdesin tez canına tükürem senin bitirdin mi sonunda yarına kalsa nolurduıuuu heee hepsi bitti maşallah güselim ellerine sağlık bayuldum :bayil:Selam gızlar![]()
Bugün giremedim nete, neler kaynattınız ilerleyen dakikalarda okucam ama baya konuşmuşsunuz yaw
mükemmel ellerine sağlıkkkkŞimdi şekerlerimin bitmiş halini koyuyorum, bugün bitirdim
bak ben nerden biliyorum kanımın kaynıycağı adamı memnun oldum efem bende süt teknikeriyim yehuuu meslektaş buldum kendime işini yapıyomusun? ben malesef muhasebeci olarak çalışıyorumkendimi kısaca tanıtayım yarışmaya istanbuldan katılıyorumgıda mühendisiyim ilk annelik tecrübem olacak:1:öyle işte..
Ne zaman vermiştin siparişi?
Yarın eline geçer büyük ihtimal, olmadı pazartesi.
Amin hepimizi insallah..pek çekingen değilimdir ama sanal alem ya..
azooo bunlar ne kadara geldi sana?
Çenen mi düşük dion bağaheh ya hoşgeldin seni herşeyler farketti yazdılar ama sen görmedin galüba:lilav:
senin geldiğin nerden belli cadııı sayfalar takla atmış 5 dkda nerdesin tez canına tükürem senin bitirdin mi sonunda yarına kalsa nolurduıuuu heee hepsi bitti maşallah güselim ellerine sağlık bayuldum :bayil:
mükemmel ellerine sağlıkkkk
bak ben nerden biliyorum kanımın kaynıycağı adamı memnun oldum efem bende süt teknikeriyim yehuuu meslektaş buldum
Ben pazartesi verdim.Ama sanırım stok ve sistemlerinde güncelleme gibi birşey yapıyolarmış, yoğunlarmış.
Bi de ben kutu siparişi de vermiştim ya ek olarak, istediğim renk kalmamış, yeni parti gelir diye bekletmişler, sonra da başka rengi için teyit almak için arayacaklarmış, biraz ihmal etmişler sanırsam
Bugün ben aradım, onayladım yeni rengi, bugün yetiştirebilirsek bugüne yetişmezse de pazartesiye elinizde olur dediler.
Geçmişi okuyunca görücen ne istiyodum ama neye kaldım diye
Sanırım pazartesi tüm gün izin kullanamıcam ya of :uzgun: