2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bisey olmadı ama kotu hissediyorum kendimi iste :dertli:

Belki annenleri gördün diye duygusallaşmışındır bebişim??

Selam gızlar :D
Bugün giremedim nete, neler kaynattınız ilerleyen dakikalarda okucam ama baya konuşmuşsunuz yaw :D

Şimdi şekerlerimin bitmiş halini koyuyorum, bugün bitirdim :D

Hoşgeldin azoş, şekerler mutteşem ötesi olmuş kuşum çooookkkkkkk beğendim maşallah 41 kere

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Hoşgeldin,Allah tamamına erdirsin öncelikle.
Biz hemen kaynaşırız,çekinme çekinme :1:[/QUOTE]

Amin hepimizi insallah..pek çekingen değilimdir ama sanal alem ya..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Simdi aglarsam olmaz annemlerdeyim kadın noldu diye uzulur
ağlama o saman tut kendini yıvrum
slm bayanlar ben de şubat annesi olacağım devamlı yazamayacağımı düşündüğüm için uzaktan izleyici olayım dedim taki leader arkadaşım beni farkedene kadar.. uzun zamandır takipçinizim:deli:
heh ya hoşgeldin seni herşeyler farketti yazdılar ama sen görmedin galüba:lilav:
Selam gızlar :D
Bugün giremedim nete, neler kaynattınız ilerleyen dakikalarda okucam ama baya konuşmuşsunuz yaw :D
senin geldiğin nerden belli cadııı sayfalar takla atmış 5 dkda nerdesin tez canına tükürem senin bitirdin mi sonunda yarına kalsa nolurduıuuu heee hepsi bitti maşallah güselim ellerine sağlık bayuldum :bayil:
Şimdi şekerlerimin bitmiş halini koyuyorum, bugün bitirdim :D
mükemmel ellerine sağlıkkkk
kendimi kısaca tanıtayım yarışmaya istanbuldan katılıyorumgıda mühendisiyim ilk annelik tecrübem olacak:1:öyle işte..
bak ben nerden biliyorum kanımın kaynıycağı adamı memnun oldum efem bende süt teknikeriyim yehuuu meslektaş buldum kendime işini yapıyomusun? ben malesef muhasebeci olarak çalışıyorum

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ne zaman vermiştin siparişi?
Yarın eline geçer büyük ihtimal, olmadı pazartesi.

Ben pazartesi verdim.Ama sanırım stok ve sistemlerinde güncelleme gibi birşey yapıyolarmış, yoğunlarmış.
Bi de ben kutu siparişi de vermiştim ya ek olarak, istediğim renk kalmamış, yeni parti gelir diye bekletmişler, sonra da başka rengi için teyit almak için arayacaklarmış, biraz ihmal etmişler sanırsam :)
Bugün ben aradım, onayladım yeni rengi, bugün yetiştirebilirsek bugüne yetişmezse de pazartesiye elinizde olur dediler.
Geçmişi okuyunca görücen ne istiyodum ama neye kaldım diye :D:D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
heh ya hoşgeldin seni herşeyler farketti yazdılar ama sen görmedin galüba:lilav:

dediğim gibi pek yazma fırsatım olmuyr..masamla üretim arasında mekik dokuyrm:böö:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azooo bunlar ne kadara geldi sana?

Tatlım toplamda sepeti saymazsan 85, 50 adet..Ama kimi malzemeler 100lük..Sepet de 22,50 :D

senin geldiğin nerden belli cadııı sayfalar takla atmış 5 dkda nerdesin tez canına tükürem senin bitirdin mi sonunda yarına kalsa nolurduıuuu heee hepsi bitti maşallah güselim ellerine sağlık bayuldum :bayil:

mükemmel ellerine sağlıkkkk

bak ben nerden biliyorum kanımın kaynıycağı adamı memnun oldum efem bende süt teknikeriyim yehuuu meslektaş buldum
Çenen mi düşük dion bağa :D Özlemedin mi beni :D
Sağol kuşum şükür bitirdim içime dert olduydu :D

Ben pazartesi verdim.Ama sanırım stok ve sistemlerinde güncelleme gibi birşey yapıyolarmış, yoğunlarmış.
Bi de ben kutu siparişi de vermiştim ya ek olarak, istediğim renk kalmamış, yeni parti gelir diye bekletmişler, sonra da başka rengi için teyit almak için arayacaklarmış, biraz ihmal etmişler sanırsam :)
Bugün ben aradım, onayladım yeni rengi, bugün yetiştirebilirsek bugüne yetişmezse de pazartesiye elinizde olur dediler.
Geçmişi okuyunca görücen ne istiyodum ama neye kaldım diye :D:D

Okuyom okuyom bitmiyor geçmiş :D Ama içine sinmedi mi yeni sipariş?

Sanırım pazartesi tüm gün izin kullanamıcam ya of :uzgun::cirla:

Pazartesi nereye ditcektin :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar