2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
anneler, hamileyken saçını kestiren vaaar mı ?

var ben 2 ayda bir kestiriyorum yoksa bakımsızlıktan ölerim :lilav: koca karı uydurması oo yok saçını kesersen bebeğin ömründen gidermiş pehhh rabbimin verdiği ömrü kimse bilemez allah uzun ömrlü sağlıklı evlatlar nasip etsin bize

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ben kestirmedim. Hurafe olduğunu biliyorum ama, eski kafalıyım ben.
Hamile kalmadan az önce kestirmiştim, çalı gibi de olmadı pek uğraşmadığım için eskisi gibi.

ben 2 hafta önce diplerine boya gelmıyecek şekilde boyatıp kısacık kestirdim bebişim.

hee oh ne güzel güle güle kullan..bende kestirip kestirmemek arasında gidip geliyom simdi çok biçimsiz oldu uzayınca saçlarım gidip söyle bi katlı kestiresim var ama aslında hurafelere inanmam bende ama :D öfff daha 3 ay beklemem gerekcek şimdi kestirmezsem..bilemedim ki ayy :1:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
var ben 2 ayda bir kestiriyorum yoksa bakımsızlıktan ölerim :lilav: koca karı uydurması oo yok saçını kesersen bebeğin ömründen gidermiş pehhh rabbimin verdiği ömrü kimse bilemez allah uzun ömrlü sağlıklı evlatlar nasip etsin bize

demi..evet aslında öyle saç kestirmeyle hiç insan ömrü mü kısalırmış uzarmış..dediğin gibi insanın siniri bozuluyo artık çok uzadı saçlarım bi şekle girmiyo da ondan sordum sizlere pof..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
LEO bizim sülalede de değişik sevme sıfatları vardır kız. bi de döve döve bebek severiz biz. de bakalım kendi bebeğime kıydırabilecek miyim?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
dün tv izlerken uzanayım azcık dedim neyse ve uzandım benim kız başladı yattığım tarafa tepiklemeye dikkat ediyorum ne zaman yatsam öyle yapıyor bende ama kızım olmazki hiçmi dinlenmesin annen banada yazık ama dedim seslice eşimde kızdı hatta kızıma bağırma diye:)neyse kalktım sonra tam 3 saat kıpırdamadı iyimi ne özürler diledim kuzumdan salladım mıncırdım karnımı ııı ıhhhh kımıldamadı çok üzüldüm yaa gece yattığımda iyice dinledim ozaman kımıldadı şükür bugünde iyi.sanırsam küstü bana akşam aman töbe bi daha demem kızz alnıyorlarmı ne:ilknur::ilknur:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
rabbim bi bebeğin ömrünü anasının saçının boyuna mı endekslemiş?

allah uzun sağlıklı ömürler versin yavruma ama inan o kadar bakımsızdım ve o kadar salmıştım ki bu ara bıraz toparladım kendimi. insanın psikolojisi bile değişiyor az biraz bakım yapınca yahu.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ya anlam verilcekmiş gibi değil istanbulun göbeğinde pislik ondan snra belediyeler bakıyo diyolar bırak git yaaa kız binamız yepyeni sokaklar o kadar dar evler o kadar bicimsizki inan insanın ruhu daralır boll para versin direk insan gibi yaşanan semplere taşınmak istiyorum bıktım burdan alllahtan ev hanımı değilim yoksa evde patlardım sıkıntıdan

kızz orası öle zenginlikten kasıt farklı farklı burada bu cevrenin en pahalı semplerinden biri sebebide en merkezi yer olması

ben sevdiğim insanlara derim genelde sevme şeklime bak gıcık suratlı gergedan yavrusu kabuksuz tosbaa:huhuu: sevgi dilim bi değişik

biliyorum bacım benim dediğim zenginlikte maddisel değildi zatti gönül zengiliğiydi oda bizlerde çok şükür yerinde yoksa manzara bendede yok boşver evde huzur oldun yeterki

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
azo nerde bugünnnnn.az bi eksiği kaldı zanlımca onları kafayı taktı zaar kendini alışverişe vurdu:cee:cee

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ay yine kafam karıştı leader sen izmirde diil miydin ya.

canişkom ben epey karışık yerlerde yaşadım zaman zaman özetleyecek olursam doğma büyüme istanbulluyum 14 yaşındayken burdan taşındık altınoluk( balıkesir) 6 kış orda geçti (tahin filan değil babamın zevk meseleleri doğaya aşıklığı sürükledi) sonra ben üni kazandımm balıkesirde 2 yıl orda okudum orda okurkende kardeşlerim anadolu lisesi için tercih yapacaktı orda okumak istemediler babamı gaza getirdiler izmire taşındılar bu arada gittiğimiz her yerden bir ev almış bulunduk :) canımız nereye isterse oraya gidiyoruz :D sonra izmirde eşimle tanıştık evlendik ordanda tekrar istanbula dönüş yaptık bundan ibaretizz cnm :lilav:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
rabbim bi bebeğin ömrünü anasının saçının boyuna mı endekslemiş?

allah uzun sağlıklı ömürler versin yavruma ama inan o kadar bakımsızdım ve o kadar salmıştım ki bu ara bıraz toparladım kendimi. insanın psikolojisi bile değişiyor az biraz bakım yapınca yahu.

değişiyo evet..ben hamile kalmadan önce hep derdim kendi kendime ben asla bakımsız bi hamile olmicam diye ama simdi saldım gidiyo :( bi kestirsem soyle güzelce en azından biraz morailm düzelcek..gideyim bari yarın obur gun :dill:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
değişiyo evet..ben hamile kalmadan önce hep derdim kendi kendime ben asla bakımsız bi hamile olmicam diye ama simdi saldım gidiyo :( bi kestirsem soyle güzelce en azından biraz morailm düzelcek..gideyim bari yarın obur gun :dill:

bende kestirdim bayrama yakın inanmam öyle hurafelere

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canişkom ben epey karışık yerlerde yaşadım zaman zaman özetleyecek olursam doğma büyüme istanbulluyum 14 yaşındayken burdan taşındık altınoluk( balıkesir) 6 kış orda geçti (tahin filan değil babamın zevk meseleleri doğaya aşıklığı sürükledi) sonra ben üni kazandımm balıkesirde 2 yıl orda okudum orda okurkende kardeşlerim anadolu lisesi için tercih yapacaktı orda okumak istemediler babamı gaza getirdiler izmire taşındılar bu arada gittiğimiz her yerden bir ev almış bulunduk :) canımız nereye isterse oraya gidiyoruz :D sonra izmirde eşimle tanıştık evlendik ordanda tekrar istanbula dönüş yaptık bundan ibaretizz cnm :lilav:

He tamam tamam şimdi bildim, hatta bi ara eşin geri izmire dönmek istemişti filan,sonra halloldu.
Ordan kafam karıştı benim demek :)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
gökçee morhipo'da istediğin düz battaniyelerden bak bi istersen

Ekli dosyalar

• [img][3][1][234x321]CA6LTA7D.jpg
    [img][3][1][234x321]CA6LTA7D.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 45

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar