2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
şşt kızlar sizin göbeğinizde o yukardan aşağı doğru olan çizgiden çıktı mı bende çıktı valla :panter:

bende de çıktı, hem de göbeğin üstüne kadar da uzadı.....

yaa kabusum bu benimm. nerdeyse en korktugum sey yani. hiçbişiden korkmuyorum kötü ni,yetli insandan korktugum kadar.. ilk 3 ayımız bu evde her sese kulak kabartarakk gecti. tam alısıyorum dedim zemin kata girdiler.. aradan 1_2 ay gectii. allah ım sen yardım et bilmem ne yine tam alısıyoruz derken giris kata girdi.. kendimi hamilelige vurdumm unuttum nerdeyse.. ama gece yalnız kalamıyorum yine.. bu seferde 6. katt yaa bizim üstümüzz.. ikii kilidii komple dısarı cıkarmıslarr. nasıl becerdinn ses cıkarmadan onu.. görceniz bakk yine uykumda sıcramaya baslıcam ben.. su semtten bi tasınaydıkk. :acep: telsiz sesleri geliyo.. polisin kapıyı calmıcagndan emin olsam oturupp aglıcam zırıl zırıl

taşınma ihtimaliniz varsa taşının dicem ama hamile hamile zor olur sana yaa, alarm taktırırsanız rahatlarsın biraz, onların evde bulunmadığını biliyorlardır, sen evdesin bişey olmaz, korkma.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yokk cnmm insaat sektöründe benim esim.. gece yatısı olmaz dısarda ama beton falan gecikince gece yarısı geliyo bazen. bende hepp birinin evine gidiyom korkudan. :D

içtim içtim.. kocişte geldii rahatladım accık. cok bişileri var mıydı acaba. burda sürekli kalmadıklarından evde altın maltın yoktur heralde. öff yazık insanlara da ya

tamam işte evde yokmuşlar ya genelde ondan öyle bi durum olmuştur sen korkma bende evde sık sık yanlız kalıyorum 2 gun..3 gun.. düşünmemeye çalışıyom öyle şeyler napayım başka..Allah korusun hepimizi

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
haa pardon birinin eşi kampa falan gıdıyordu da onunla karıştırdım. dıyecektım ikna et taşın dıye de doğum üzeri kış vakti zor...

o zaman eşine anlat korkularından bahset ne bılım sana bakıcı falan tutsun :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
çıkyorum bu sefer kesin ve net. eşim gelmek üzere benım daha masam kurulacak. opuyorum sızı hatunlar...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bende de çıktı, hem de göbeğin üstüne kadar da uzadı.....

taşınma ihtimaliniz varsa taşının dicem ama hamile hamile zor olur sana yaa, alarm taktırırsanız rahatlarsın biraz, onların evde bulunmadığını biliyorlardır, sen evdesin bişey olmaz, korkma.

azılı anam bunlarr. kesin aynı kişi yada kişiler kollayı giriyo sürekli.. ay zemini gündüz yazz günü soymuslar.. tahminen 6 gibi falan yanii.. yuhh demiştim o zaman. aklıma hemen merdiven yıkayan kadın geliyo günah almıyım da. en cok o biliyo gelip gitmedigini üst katın. kocası da korkunc bi tiptii. pis günahları boyununa. bende kendimi öle teselli ediyorum biz hep evdeyiz. aman ben yokken girsin girceksede yemişim tv sini

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
haa pardon birinin eşi kampa falan gıdıyordu da onunla karıştırdım. dıyecektım ikna et taşın dıye de doğum üzeri kış vakti zor...

yavrum eşi kampa giden aslıcandı zor ya rabbim kötülerle karşılaştırmasın
azılı anam bunlarr. kesin aynı kişi yada kişiler kollayı giriyo sürekli.. ay zemini gündüz yazz günü soymuslar.. tahminen 6 gibi falan yanii.. yuhh demiştim o zaman. aklıma hemen merdiven yıkayan kadın geliyo günah almıyım da. en cok o biliyo gelip gitmedigini üst katın. kocası da korkunc bi tiptii. pis günahları boyununa. bende kendimi öle teselli ediyorum biz hep evdeyiz. aman ben yokken girsin girceksede yemişim tv sini

sen dikkat et korkma alarm işinide bi düşünün derim malı geçtim ama inan insan evdeyken karşılaşsa fena olur yani alarm en azından kaçırtır adamı ne bilim zaten servisten hemen geliyolar
polislerde aynı anda ...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ooof ulen of...Mudanya'yı ozledim valla yaa öyle güzel bir yerdi ki orda yaşlanmak isterdim..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar ben kaçar eve gideyim yoruldum artık bir sürü işim var bu saatten sonra balıkla uğraş yağlı yağlı amannnn offf kadın olmaz zor zanaat

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yavrum eşi kampa giden aslıcandı zor ya rabbim kötülerle karşılaştırmasın

sen dikkat et korkma alarm işinide bi düşünün derim malı geçtim ama inan insan evdeyken karşılaşsa fena olur yani alarm en azından kaçırtır adamı ne bilim zaten servisten hemen geliyolar
polislerde aynı anda ...

tamam işte evde yokmuşlar ya genelde ondan öyle bi durum olmuştur sen korkma bende evde sık sık yanlız kalıyorum 2 gun..3 gun.. düşünmemeye çalışıyom öyle şeyler napayım başka..Allah korusun hepimizi

hiçbişi almamıslar. kurcalamıslar evi dagıtmıslar ama adam para altın falan kolladı heralde. zaten dvd falan eskiymişş zahmete girmemiş. kapı masrafları var sadece. bide kapının girisinde siyahh kcük kücükk seyler varmıss polis te bu ne ya demiş. anlamamıslar ne oldugunu. bizde de altın para bulunmaz ama laptopu falan götürür heralde affetmez.. allah ım korusun hepimizii

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
hiçbişi almamıslar. kurcalamıslar evi dagıtmıslar ama adam para altın falan kolladı heralde. zaten dvd falan eskiymişş zahmete girmemiş. kapı masrafları var sadece. bide kapının girisinde siyahh kcük kücükk seyler varmıss polis te bu ne ya demiş. anlamamıslar ne oldugunu. bizde de altın para bulunmaz ama laptopu falan götürür heralde affetmez.. allah ım korusun hepimizii

Allah korusun,her türlü kötülükten esirgesin hepimizi inşallah...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
:kahkaha: hazırlamaya başladım şimdi..aslında pek keyfim yok boğazım acıyo canım bişey istemıyo ama napalım
prensesim için yicem mecbur

benimde yiyesim kactııı:eek:ys: ama hırsız korkusundan mıı uyandıgımdaa kocamann bi dilim tiramisu yedigimden mi bilemedim suan:kahkaha:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
benimde yiyesim kactııı:eek:ys: ama hırsız korkusundan mıı uyandıgımdaa kocamann bi dilim tiramisu yedigimden mi bilemedim suan:kahkaha:

ikisi birleşince kaçmıştır tabi..bende yanlızım bu aksam esim sehirdısında :( hem hamileyim hem yanlızım hemde keyfim yok bogazım acıyo..yazık bana ya

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ikisi birleşince kaçmıştır tabi..bende yanlızım bu aksam esim sehirdısında :( hem hamileyim hem yanlızım hemde keyfim yok bogazım acıyo..yazık bana ya

yinede cesaretlisinn.. ben mesela 12_de 1 de gelcek oluyo mümkün degil evde duramıyorumm. düsün yani korkumuu.. elektrikler faan kesilse erkenn dogururumm allah korusunn. allah ım ne korkagım bn ya. yakınında bi akraban yok mu

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yinede cesaretlisinn.. ben mesela 12_de 1 de gelcek oluyo mümkün degil evde duramıyorumm. düsün yani korkumuu.. elektrikler faan kesilse erkenn dogururumm allah korusunn. allah ım ne korkagım bn ya. yakınında bi akraban yok mu

yook maalesef benim ailem ant. da eşiminki mersin de yaşıyo..biz denizlide..bizim apartman 3 katlı her katta tek daire var..apartmanın sahibi bizim altımızda oturuyo normalde ama onlarda almanyaya gittiler zeminde bi aile oturuyo bide en üstte biz işte..başka kimse yok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar