2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayy kızlarrr az önce tüik ten geldi bi kız.. bize gecen hafta gelmişti adam. üst katı ve alt kadı bulamamıs adres onayı yaptıı. kilir rasından baktım konustum kızla.. üst katın kapısı acıkmıs.. nasıl yani dedimm baya acık ve orda ısık yanmıyo dedi kız. korktum bende.. haber vereyim dedim.. cünkü onlar arada hafta sonu gelirler.. kız bende korktum 30 sn ye beklerseniz bi cıkıp geliyim yine dedi. olur dedimm. baya acık kapı dedi. simdi esimle arkadası geliyo.. adama da haber vermişler.. umarım hırsız girmemiştirr yaaa

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hayır bebikom bu evde pişmicek pılavdı makarnaydı. baksana 1.80lik zuhal hiç kılo almaışmış ama benbim maşallahım varmışmış.

elin adamı bana bunu dıyo. densiz hadsiz çapsız... serviste arkasındaydım tam dedim şuna şepeşelleyi bi çakayım neye uğradığını şaşırsın. sonra dedim kaza maza yaparız dur gökçe.

Ben 90 kiloyu bile kaldırırım göstermem diyeydin ya babuş.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
amannn bacım o kendi göbeğine baksın zuhalde kimmiş pehhhh totomun ucundaki benn kendini kıyasladığın hatunlara bak 1,80 değil 2mt olsa kaç yazar bacım bugüne bugün topiğimizin en sexu en ince hatunlarındansın zuhali yirim :nanik:

yeaahhhh kamon evribadi... şu an havuza girmek için şezlongundan kalkan banu alkan kadar endamlı yürüyorum evin içinde o denli havaya girdim... saçımı da suvurayım dıyecem ama saç kalmadı kafada kuş boku gibi kısacıklar.

ama haklısın bebişim. zuhal de kım be papucumun sırığı..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ayy kızlarrr az önce tüik ten geldi bi kız.. bize gecen hafta gelmişti adam. üst katı ve alt kadı bulamamıs adres onayı yaptıı. kilir rasından baktım konustum kızla.. üst katın kapısı acıkmıs.. nasıl yani dedimm baya acık ve orda ısık yanmıyo dedi kız. korktum bende.. haber vereyim dedim.. cünkü onlar arada hafta sonu gelirler.. kız bende korktum 30 sn ye beklerseniz bi cıkıp geliyim yine dedi. olur dedimm. baya acık kapı dedi. simdi esimle arkadası geliyo.. adama da haber vermişler.. umarım hırsız girmemiştirr yaaa

Ayyyy inşallah ya....ama hırsız girse gündüz vakti duyulmazmı ya.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hiç laf işte... öfff fatoş var dı mı bugun. neyse bak az keyfım yerıne geldi şimdik.
vardı ya :aglayan: eşimde eve alt kımşumuzu çağırdı nie ağlıyom die sor alt komşumuzun beyi kurtlar vadisi hastası yalan oldu fatoş puff netten izlerik artıkın

amannnnn kız allah korusun .... haber et

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hiç laf işte... öfff fatoş var dı mı bugun. neyse bak az keyfım yerıne geldi şimdik.

evetttt fatoş var bugunnnnnnn....
akşama makarna yapcam canım çekti.
yarından kelli de bu makarnaymış, pilavmış,poğaçaymış işlerini kapatıyorum.
seviyeli beslenme tarzıma geri dönüş yapıcam ipin ucu kaçmadan.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yeaahhhh kamon evribadi... şu an havuza girmek için şezlongundan kalkan banu alkan kadar endamlı yürüyorum evin içinde o denli havaya girdim... saçımı da suvurayım dıyecem ama saç kalmadı kafada kuş boku gibi kısacıklar.

ama haklısın bebişim. zuhal de kım be papucumun sırığı..

çok komik yaaa süpersin kızz havalan tabiii puff senin duruşun yeter bacımmm göbeğimizle döveriz biz şofer amcayı sen takma kimseyi...:panter:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bak benim kardeşim 180, kilosu 62 filan ama ipinceciks diil.
Cıks zuhal 90 kaldıramaz ben karar verdim.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
şşt kızlar sizin göbeğinizde o yukardan aşağı doğru olan çizgiden çıktı mı bende çıktı valla :panter:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızz dogru söylemiş. altlı üstlüü 2 kilidide oymuslarr.. hırsızz girmişşş .. allahımm zaten korkuyodumm.. nasıl surcam ben evde simdi:gitme:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
evet değişik hoş bi şey demi :) bi arkadaşımın eşi,sezeryan yapılırsa o çizgi üzerinden yapılcağını sanıyodu haha o çizginin o yüzdenoluştuğunu sanıyomuş :kahkaha:

Sezeryan çizgisi :D
Ehehehehehe :D
Teallam ya :)

kızz dogru söylemiş. altlı üstlüü 2 kilidide oymuslarr.. hırsızz girmişşş .. allahımm zaten korkuyodumm.. nasıl surcam ben evde simdi:gitme:

Anneaaaammmmm gündüz gündüz hemde he?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

korkutma kendini stres yapma bide şimdi bunu bak kendine bebişe zarar sonra..şöyle düşün yani bu iş insanın başına gelcek oldumu her yerde her türlü gelir zaten,Allah korusun ama bişey olmaz evde birilerini göre göre öyle bişeye kalkışamazlar o kadar da deiilll

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar