2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
öff taze fasulye ayıklama aparatı çıkarsa ya şu isviçreli bilim adamları...
keşkemmm o kolayda bamya ayıklama aparatı çıkarsalar dahada kolay olur işimiz
şşt kızlar sizin göbeğinizde o yukardan aşağı doğru olan çizgiden çıktı mı bende çıktı valla :panter:
bende yok nasıl bi çizgiymiş?
kızz dogru söylemiş. altlı üstlüü 2 kilidide oymuslarr.. hırsızz girmişşş .. allahımm zaten korkuyodumm.. nasıl surcam ben evde simdi:gitme:

yaaa ne fena kuzenimin evine girdi yeni ,allahtan evleri sigortalıymışda çalınan herşeyi sigorta karşıladı ne altınlar ne tvler pcler çalmış güpegündüz sonra hırsız alarmı taktırdılar şüzi bi rakam ödüylar ama en azından rahatlar

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

yaaa ne fena kuzenimin evine girdi yeni ,allahtan evleri sigortalıymışda çalınan herşeyi sigorta karşıladı ne altınlar ne tvler pcler çalmış güpegündüz sonra hırsız alarmı taktırdılar şüzi bi rakam ödüylar ama en azından rahatlar

ya genelde göbek deliğinden aşağı doğru beliriyo kahverengimsi bi çizgi dikey bi çizgi işte herkes te olmayabiliyomuş yani illa çıkcak diye bişey yok öylesine bişey işte o da doğumdan sonra kaybolanlardan :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
maşallah babuş o zaman kardeşine taş hatunmuş yaşı kaçtı kız kardeşlerimden birine ayarlayaydım biri petrol ve doğal gaz mühendisi olcak biride deniz işletmeleri yönetimi okuyo bak gelecekleri parlak çocuklar

Ekli dosyayı görüntüle 9501 bu foto 2 yıl önceki halleri şimdi boy pos aldı başlarını gitti

Ekli dosyayı görüntüle 9502 fabrikamız sağlam sanırımm anacım

sen gel bi düşün bacım şu kardeşini biizmkiler 92-93 doğumlular

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Sezeryan çizgisi :D
Ehehehehehe :D
Teallam ya :)

Anneaaaammmmm gündüz gündüz hemde he?

bilmiyoruz kii. onlar arada hafta sonu gelirler. kimbilir ne zaman girdi. 6 daireyiz hepi topu bu 1 yılda 3. daire.. ilk zamanlarr gece yatamıyodum korkudan al iste tam sırasıydıı.. :uzgun:

korkutma kendini stres yapma bide şimdi bunu bak kendine bebişe zarar sonra..şöyle düşün yani bu iş insanın başına gelcek oldumu her yerde her türlü gelir zaten,Allah korusun ama bişey olmaz evde birilerini göre göre öyle bişeye kalkışamazlar o kadar da deiilll

insallahh.. alllahımmm cok korktummm yaaa.. ben dedimm tasınalım burdan dedimm. elleri kırılsınn pislikk herifler

kızz o alarmm görümcemde var.. ama zaten alarmm calıyosa adam içerdedir yani.. du bende alarmları arastırayımm.. ev sahipleri de yola cıkmıs geliyomuss. offf kalpp atısım hızlandıı valla..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
offff ben de çıkayım şu yemeği üzerine atayım... yoksa aç kalacaz. sıyu şekerler... yarına görüşürüz.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
leoşşş belden aşağa vurmak yok ama. benim kardeşim de manken gibin uşak fotosunu koyuyor muyum hem? çok ayıp...

babuş kardeşine selam :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bilmiyoruz kii. onlar arada hafta sonu gelirler. kimbilir ne zaman girdi. 6 daireyiz hepi topu bu 1 yılda 3. daire.. ilk zamanlarr gece yatamıyodum korkudan al iste tam sırasıydıı.. :uzgun:

insallahh.. alllahımmm cok korktummm yaaa.. ben dedimm tasınalım burdan dedimm. elleri kırılsınn pislikk herifler

kızz o alarmm görümcemde var.. ama zaten alarmm calıyosa adam içerdedir yani.. du bende alarmları arastırayımm.. ev sahipleri de yola cıkmıs geliyomuss. offf kalpp atısım hızlandıı valla..
canım sakin ol o alarmlar ötünce abartmıyorum adamlar nerdeyse max 5 dkya geliyolar hızır acil gibi gecen kuzen yanlışlıkla öttürmüş gelmişler pronet alarm sistemi markada didim birkere
offff ben de çıkayım şu yemeği üzerine atayım... yoksa aç kalacaz. sıyu şekerler... yarına görüşürüz.

afiyet olsun bacım ben daha eve gitcem balık ayıklıycam kızartcam püff sonra un kurabiyesi yapcam misafir gelcek

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
maşallah babuş o zaman kardeşine taş hatunmuş yaşı kaçtı kız kardeşlerimden birine ayarlayaydım biri petrol ve doğal gaz mühendisi olcak biride deniz işletmeleri yönetimi okuyo bak gelecekleri parlak çocuklar

Ekli dosyayı görüntüle 9501 bu foto 2 yıl önceki halleri şimdi boy pos aldı başlarını gitti

Ekli dosyayı görüntüle 9502 fabrikamız sağlam sanırımm anacım

sen gel bi düşün bacım şu kardeşini biizmkiler 92-93 doğumlular

kızımm seninn yüzünn zayıflamıss.. yoksa sen mi kilo verdinn o fotolardan sonraa

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

sen az sakin olsana ya... otur bi bakayım az sakinleş. su iç.. hamilesin sen...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
leoşşş belden aşağa vurmak yok ama. benim kardeşim de manken gibin uşak fotosunu koyuyor muyum hem? çok ayıp...

babuş kardeşine selam :)

kızz şu halime bak yavruları gibiyim yanlarında benim oğlum dayıya çekcek galiba tuğrul dayısı gibin enine boyuna olcek sende koy bi göreym hani kardeşin adı ne??

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
canım sakin ol o alarmlar ötünce abartmıyorum adamlar nerdeyse max 5 dkya geliyolar hızır acil gibi gecen kuzen yanlışlıkla öttürmüş gelmişler pronet alarm sistemi markada didim birkere

afiyet olsun bacım ben daha eve gitcem balık ayıklıycam kızartcam püff sonra un kurabiyesi yapcam misafir gelcek

kızz ne kadanmıss kii fiyatıı.. ??

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sen az sakin olsana ya... otur bi bakayım az sakinleş. su iç.. hamilesin sen...

yaa kabusum bu benimm. nerdeyse en korktugum sey yani. hiçbişiden korkmuyorum kötü ni,yetli insandan korktugum kadar.. ilk 3 ayımız bu evde her sese kulak kabartarakk gecti. tam alısıyorum dedim zemin kata girdiler.. aradan 1_2 ay gectii. allah ım sen yardım et bilmem ne yine tam alısıyoruz derken giris kata girdi.. kendimi hamilelige vurdumm unuttum nerdeyse.. ama gece yalnız kalamıyorum yine.. bu seferde 6. katt yaa bizim üstümüzz.. ikii kilidii komple dısarı cıkarmıslarr. nasıl becerdinn ses cıkarmadan onu.. görceniz bakk yine uykumda sıcramaya baslıcam ben.. su semtten bi tasınaydıkk. :acep: telsiz sesleri geliyo.. polisin kapıyı calmıcagndan emin olsam oturupp aglıcam zırıl zırıl

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yaa kabusum bu benimm. nerdeyse en korktugum sey yani. hiçbişiden korkmuyorum kötü ni,yetli insandan korktugum kadar.. ilk 3 ayımız bu evde her sese kulak kabartarakk gecti. tam alısıyorum dedim zemin kata girdiler.. aradan 1_2 ay gectii. allah ım sen yardım et bilmem ne yine tam alısıyoruz derken giris kata girdi.. kendimi hamilelige vurdumm unuttum nerdeyse.. ama gece yalnız kalamıyorum yine.. bu seferde 6. katt yaa bizim üstümüzz.. ikii kilidii komple dısarı cıkarmıslarr. nasıl becerdinn ses cıkarmadan onu.. görceniz bakk yine uykumda sıcramaya baslıcam ben.. su semtten bi tasınaydıkk. :acep: telsiz sesleri geliyo.. polisin kapıyı calmıcagndan emin olsam oturupp aglıcam zırıl zırıl

yavrum az sakin ol ya ne ağlaması. eşin bildiğim kadarıyla futbolcuydu ve kamplara falan gıdıyordu di mi senin?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

yaa bebeğini düşün şimdi sen sıkma kendini aa git bişeyler iç hakikaten kurma kafanda.. tamam zor bir durum ama napıcan herkesin başına gelebilir ona bakarsan Allah'a emanetiz napalım rahatla biraz

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yavrum az sakin ol ya ne ağlaması. eşin bildiğim kadarıyla futbolcuydu ve kamplara falan gıdıyordu di mi senin?

yokk cnmm insaat sektöründe benim esim.. gece yatısı olmaz dısarda ama beton falan gecikince gece yarısı geliyo bazen. bende hepp birinin evine gidiyom korkudan. :D
yaa bebeğini düşün şimdi sen sıkma kendini aa git bişeyler iç hakikaten kurma kafanda.. tamam zor bir durum ama napıcan herkesin başına gelebilir ona bakarsan Allah'a emanetiz napalım rahatla biraz

içtim içtim.. kocişte geldii rahatladım accık. cok bişileri var mıydı acaba. burda sürekli kalmadıklarından evde altın maltın yoktur heralde. öff yazık insanlara da ya

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar