verdim verdim oyumu.yapanların eline sağlık.pek güzeller be.hadi sana gitmiştir insallah oyum.
eline saglık cnmm..
kızlarr oylamayann kalmasınn..
verdim verdim oyumu.yapanların eline sağlık.pek güzeller be.hadi sana gitmiştir insallah oyum.
Kızlar ben çıkıyorum, öpirem hepicinizi tek tek
İyi akşamlar cümleten...
bu arada kızlar ben size demedim dimi biz isme karar verdik gibi.daha doğrusu irem kesin karar verdi.ipek olsun istiyor..ne diyosunuz bakim
Kızlar ben çıkıyorum, öpirem hepicinizi tek tek
İyi akşamlar cümleten...
bence cok hoss isimm cnmm.. bide ben bulaydımmbu arada kızlar ben size demedim dimi biz isme karar verdik gibi.daha doğrusu irem kesin karar verdi.ipek olsun istiyor..ne diyosunuz bakim
eline saglık bebem..Bende verdim kız işalla sana vermişimdir...
ii akşamlaaaarr
bebikom sende gizli gizli bakma bakemm.. git oyunu kullan
ha kullancam ama yemek yedikten sonra ondan şimdi bakmıyom hepsine canm bişey cekmesin diye :nanik:
eferimmm:2: :kahkaha: unutma sakınn.. psikolojik baskıyla bütün siteye oy kullandırcam:kahkaha:
çok komik hee gelininde sana sallıycak eliii:kahkaha:alınca şahin oğlanı...heyecandan babamın adını bile zor söyledim
ya benim bütün resimlerim ağzım gülerken yırtılcak gibi yaaaaa
ve hep el sallayan bi tip
ya insan bütün salonu sanki yıllar sonra ilk kez görmüş gibi el sallar mı
hihih el salla kikiki el sallaa
ayh ayh ayyaayayyy evleniyom der gibi el salla :acep:
çok komikkk kız saçları iyi kurtarmışş amannınnı benim eşimin kafadada yeşil yeşil konfetiler kalmıştı resimlerde ayaklı çelenk gibinde yasık neyseki çabuk farkettim:kahkaha:AnammmmmmGeceye ateşli bi giriş yapmışsın
![]()
:kahkaha::kahkaha::kahkaha: Ayy gözümün önüne geldi cumhurbaşkanı gibin
sende koy sendeee hoşgeldinnnselam kıslaaarrr:sila: napisınız bakıyımmanam herkes avatarına kocişleriyle resmini koymuşşş
özlediniz mi kıss kocişlerinizi
naptın kız sen olunca bu sayfalar fena ilerliyo cadoloz ne kaynattınız geneHoşgeldin datlummm...Sen de koy kız eksik kalma
heee koparırsınnn şahin oğlanda öle derdi zatiii gelinler kıymetli kızzz :nanik:onun salladığı o eli koparırım :2:
sennde alemsinnn bende düğün salonuna girerken tam kameramanla ropörtaj yaparkene ayağım bir kaçdı 4 merdiveni toto üstünde indim eşimde beni tutcam die eğilmesiyle küt die bi ses geldi belinden çok fenaydı canımız çok acıdı eşim oklava yutmuş gibi düğün sonuna kadar doğru dürüst hareket edemedi bide yazık eve girdik o gece heyecanla wcde bir yerden su akmış tabanı kösele damat terlikleriyle bir kaymışş sese kapıda bittim neyin var neyin var dedim ses yok kapıyı açtım yerde belinin üstüne çakılmış o sinirle başlarım damat terliğine diye fırlatı verdi terliği o gece yalan oldu adam hareket edemediki düğün gecesi:kahkaha::kahkaha::kahkaha: Alemsiniz haaaa
yolarız o zuhali ondan öncede şöfer amcayı gıcık suratlı adam kendi göbeğine baksın :nanik:akşam akşam sinirim bozulduservisci amcam geldi konu nerden açıldıysa kilodan açıldı. bana dediği lafa bakın;
zuhal (yeni doğum yapan biri iş yerınden) hiç kılo almadı ya da aldı da hiç almış gibi durmadı ama senin maşallahın var...
gerzek ya . diyemedim ki zuhalın boyu 1.80 ben 1.60ım çük kadar boyumla 10 kilo almışım nasıl gostermıyım diye.
ayrıca sanane be adam. onura dıyecem dövsün yarın. banane.
gidiyom ben dellendim. evden gırerım artık. ıyı akşamlar. gerildim akşam akşam yaaa. zuhal almamışmış. sana mı sorduk. zuhal almmamış mış. sanki sana sorduk. sana mı sorduk be. sorduk mu sana?
ahhh şofer şofer sen kendi işine baksana yarın onurdan dayak yiycen haberin yokKız cevabını yapıştırsaydın "Zuhal'e kocası iyi bakamamış, kocam sağolsun yemiyor yediriyor" diye![]()
Kıyamam sana ben, servisçi amca ayağını denk al, bebek taşımak ööööleeee direksiyon sallamaya benzemezzz!!
nereye gidiyon benide alsanatamam geliyommmm ilk uçakla yok uçak olmaz otobisle geliyom
öhö öhö öhö geyirme beeee püfffhala dün yediğim cipsin tadı ağzıma geliyo geğirdikçe :kahkaha: :kahkaha:
kızlaarrrrr herkesss oy kullandı mıı yemek yarısmasında bakayımmmmm.
taze fasulye yapıcam. yanına ne yapsam kı be ya? zati kilo almışmışım...
taze fasulye yapıcam. yanına ne yapsam kı be ya? zati kilo almışmışım...
hayır bebikom bu evde pişmicek pılavdı makarnaydı. baksana 1.80lik zuhal hiç kılo almaışmış ama benbim maşallahım varmışmış.
elin adamı bana bunu dıyo. densiz hadsiz çapsız... serviste arkasındaydım tam dedim şuna şepeşelleyi bi çakayım neye uğradığını şaşırsın. sonra dedim kaza maza yaparız dur gökçe.
hayır bebikom bu evde pişmicek pılavdı makarnaydı. baksana 1.80lik zuhal hiç kılo almaışmış ama benbim maşallahım varmışmış.
elin adamı bana bunu dıyo. densiz hadsiz çapsız... serviste arkasındaydım tam dedim şuna şepeşelleyi bi çakayım neye uğradığını şaşırsın. sonra dedim kaza maza yaparız dur gökçe.