2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
verdim verdim oyumu.yapanların eline sağlık.pek güzeller be.hadi sana gitmiştir insallah oyum.

eline saglık cnmm..:huhuu: bilmiyom artıkınn sonra görcezz ..ama ne önemi varr haketten cok güzel yemeklerin heppicigi..

kızlarr oylamayann kalmasınn.. :durbun::durbun:ayy 6 kişi varr 26 kişi oylamıss koca sitede.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bu arada kızlar ben size demedim dimi biz isme karar verdik gibi.daha doğrusu irem kesin karar verdi.ipek olsun istiyor..ne diyosunuz bakim :D

Ay çıkmadan gördüm dünürüm Allahtan harika isim seçmiş İrem.
İpek bennim rahmetli teyzemin oğlunun kızının adı..Bayılıyorum o isme, bir kıza çok yakışan isimlerden biri..Ben çok beğendim canım.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bu arada kızlar ben size demedim dimi biz isme karar verdik gibi.daha doğrusu irem kesin karar verdi.ipek olsun istiyor..ne diyosunuz bakim :D
bence cok hoss isimm cnmm.. bide ben bulaydımm:eek:ky: esimin yegeninin adı zeynepp. bende cok severim ama 2 zeynep olmasın dedim. dün kayınvalidem zeynep koyun en iyisi eviniz ayrı ne olcak dedi.. zeynepp bi panikk koymayınn koymayın diye. aa niye dedimm.. yeni dogan bebege yasayanın adını verdiginde digeri ölüyomus dedi:zonk: nerden duyduysa :kahkaha: yok kızım dedim hurafe onlar. belki yaslılar ölüyo diye söylüyolardır ama o da ismi kondugundan degil zamanı geldigi içindir dedim. iyi koy o zaman diyo kıyamam ya. korkmus:zonk:
Bende verdim kız işalla sana vermişimdir...
eline saglık bebem..

bebikom sende gizli gizli bakma bakemm.. git oyunu kullan:D

azossss iyi aksamlarr datlumm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
heyecandan babamın adını bile zor söyledim

ya benim bütün resimlerim ağzım gülerken yırtılcak gibi yaaaaa
ve hep el sallayan bi tip
ya insan bütün salonu sanki yıllar sonra ilk kez görmüş gibi el sallar mı
hihih el salla kikiki el sallaa
ayh ayh ayyaayayyy evleniyom der gibi el salla :acep:
çok komik hee gelininde sana sallıycak eliii:kahkaha:alınca şahin oğlanı...
Anammmmmm :D Geceye ateşli bi giriş yapmışsın :p

:kahkaha::kahkaha::kahkaha: Ayy gözümün önüne geldi cumhurbaşkanı gibin :D:D
çok komikkk kız saçları iyi kurtarmışş amannınnı benim eşimin kafadada yeşil yeşil konfetiler kalmıştı resimlerde ayaklı çelenk gibinde yasık neyseki çabuk farkettim:kahkaha:
selam kıslaaarrr:sila: napisınız bakıyımm:D anam herkes avatarına kocişleriyle resmini koymuşşş:ajan: özlediniz mi kıss kocişlerinizi
sende koy sendeee hoşgeldinnn
Hoşgeldin datlummm...Sen de koy kız eksik kalma :D
naptın kız sen olunca bu sayfalar fena ilerliyo cadoloz ne kaynattınız gene :D
onun salladığı o eli koparırım :2:
heee koparırsınnn şahin oğlanda öle derdi zatiii gelinler kıymetli kızzz :nanik:
:kahkaha::kahkaha::kahkaha: Alemsiniz haaaa :D
sennde alemsinnn bende düğün salonuna girerken tam kameramanla ropörtaj yaparkene ayağım bir kaçdı 4 merdiveni toto üstünde indim eşimde beni tutcam die eğilmesiyle küt die bi ses geldi belinden çok fenaydı canımız çok acıdı eşim oklava yutmuş gibi düğün sonuna kadar doğru dürüst hareket edemedi bide yazık eve girdik o gece heyecanla wcde bir yerden su akmış tabanı kösele damat terlikleriyle bir kaymışş sese kapıda bittim neyin var neyin var dedim ses yok kapıyı açtım yerde belinin üstüne çakılmış o sinirle başlarım damat terliğine diye fırlatı verdi terliği o gece yalan oldu adam hareket edemediki düğün gecesi :Dolacak iş değillll:kahkaha:
akşam akşam sinirim bozuldu :( servisci amcam geldi konu nerden açıldıysa kilodan açıldı. bana dediği lafa bakın;

zuhal (yeni doğum yapan biri iş yerınden) hiç kılo almadı ya da aldı da hiç almış gibi durmadı ama senin maşallahın var...

gerzek ya . diyemedim ki zuhalın boyu 1.80 ben 1.60ım çük kadar boyumla 10 kilo almışım nasıl gostermıyım diye.

ayrıca sanane be adam. onura dıyecem dövsün yarın. banane.

gidiyom ben dellendim. evden gırerım artık. ıyı akşamlar. gerildim akşam akşam yaaa. zuhal almamışmış. sana mı sorduk. zuhal almmamış mış. sanki sana sorduk. sana mı sorduk be. sorduk mu sana?
yolarız o zuhali ondan öncede şöfer amcayı gıcık suratlı adam kendi göbeğine baksın :nanik:
Kız cevabını yapıştırsaydın "Zuhal'e kocası iyi bakamamış, kocam sağolsun yemiyor yediriyor" diye :D
Kıyamam sana ben, servisçi amca ayağını denk al, bebek taşımak ööööleeee direksiyon sallamaya benzemezzz!!
:D
ahhh şofer şofer sen kendi işine baksana yarın onurdan dayak yiycen haberin yok
tamam geliyommmm ilk uçakla yok uçak olmaz otobisle geliyom:)
nereye gidiyon benide alsana
hala dün yediğim cipsin tadı ağzıma geliyo geğirdikçe :kahkaha: :kahkaha:
öhö öhö öhö geyirme beeee püfff
kızlaarrrrr herkesss oy kullandı mıı yemek yarısmasında bakayımmmmm.

oyladım hangisi iştahımı açtıysa oyu ona verdim ama seninkini tahmin edebiliyorum

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hayır bebikom bu evde pişmicek pılavdı makarnaydı. baksana 1.80lik zuhal hiç kılo almaışmış ama benbim maşallahım varmışmış.

elin adamı bana bunu dıyo. densiz hadsiz çapsız... serviste arkasındaydım tam dedim şuna şepeşelleyi bi çakayım neye uğradığını şaşırsın. sonra dedim kaza maza yaparız dur gökçe.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
hayır bebikom bu evde pişmicek pılavdı makarnaydı. baksana 1.80lik zuhal hiç kılo almaışmış ama benbim maşallahım varmışmış.

elin adamı bana bunu dıyo. densiz hadsiz çapsız... serviste arkasındaydım tam dedim şuna şepeşelleyi bi çakayım neye uğradığını şaşırsın. sonra dedim kaza maza yaparız dur gökçe.

yaa densizin tekinin dediğini ne takıyon sen ya bosversene o kimki ne anlicak bu islerden.. o adamın soylediklerinin sinirlerini bozmasına izin verme bi kere..hem bunlar kalıcı değil bunu biliyoruz doğumda yarısına yakını gidicek hem kime ne zaten ..dıs kapının mandalı..umursamaa

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

amannn bacım o kendi göbeğine baksın zuhalde kimmiş pehhhh totomun ucundaki benn kendini kıyasladığın hatunlara bak 1,80 değil 2mt olsa kaç yazar bacım bugüne bugün topiğimizin en sexu en ince hatunlarındansın zuhali yirim :nanik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar