2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
çok kibarsın canım sağol çok rezil bi hatunsun demek yerine komiği seçtiğin için :utandim:
yok kız, vallahi komiksin sen :kupa:

bebek bir tarafta toplanınca oluyor canım arada banada oluyor o normaldir bir sorun yoktur inşallah sıkma canını

ama solda pek olmuyo, böyle sağdan sağdan giriyor hep :acep:

Bendeki acıma ama ağrı değil böyle sanki derimi iki yanından çekiyorlarmış gibi..Aynısı mı? Aynısı ise ben de rahatlıcam :D

valla ne diyeyim, böyle hani iki büklüm yapar seni, ağrı mı acı mı bilmiyorum, elini hep orada tutup bastırmak istersin, bi işe yaramaz ama gayriihtiyari. öle bişi benimki.

bblau, bu senin arkadaş geçen seferde böyle yapmıştı hatırladım ben, yani bir iyilik yapacak iyi ki.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
gülme mi gülme mi? gülmedim anırdım resmen be anırdım. ahahahahahhaa çılgınsın mennn....

hiç öyle rezilliklerim olmadı düğünümde tam içeriye girerken volkandan kafama düşen ateş parçasının kafa derimi yakması haricinde...

sonraki görüntüleri anlatmıyorum sizin hayal gücünüze bırakıyorum:..

düğünüm ayrı olaydı
pasta geldiğinde çalan Senden Başka şarkısına resmen tribün amigoları gibi el kol zıplaya zıplaya eşlik etmişim
Allah'ım meğersem ne meraklıymışım evlenmeye

aglama kızzzz gülll :D:D,ben böle durumlarda hep rezillik gelip gecici allah vücutt saglıgı versinn der üste cıkarımm:Dne güzel anılar bunlar

hee tabiii üzerinden 2,5 yıl geçti ama herkesin ilk günkü gibi hafızalarında

Anammmmmm :D Geceye ateşli bi giriş yapmışsın :p

:kahkaha::kahkaha::kahkaha: Ayy gözümün önüne geldi cumhurbaşkanı gibin :D:D

:nanik:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
heyecandan babamın adını bile zor söyledim

ya benim bütün resimlerim ağzım gülerken yırtılcak gibi yaaaaa
ve hep el sallayan bi tip
ya insan bütün salonu sanki yıllar sonra ilk kez görmüş gibi el sallar mı
hihih el salla kikiki el sallaa
ayh ayh ayyaayayyy evleniyom der gibi el salla :acep:

kocanın anasına sallasaydın en cok eli.hahahaha aldım oğlunu der gibii..kadın o cd yi izledikçe neler diyodurr geberen dut geline bakk oğlumu aldı sırıtarak el sallıyo demiştir kızz...senin gelinde el sallıcak sana sen vermiyon ya oğlunu dur senn:kahkaha::kahkaha:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yok kız, vallahi komiksin sen :kupa:

ama solda pek olmuyo, böyle sağdan sağdan giriyor hep :acep:

valla ne diyeyim, böyle hani iki büklüm yapar seni, ağrı mı acı mı bilmiyorum, elini hep orada tutup bastırmak istersin, bi işe yaramaz ama gayriihtiyari. öle bişi benimki.

bblau, bu senin arkadaş geçen seferde böyle yapmıştı hatırladım ben, yani bir iyilik yapacak iyi ki.

Heh evet benim de öyle, rahatlayalım o zaman :D Yerleri daraldı bence..Az önce teyzeme sordum o da içerden geriliyor derin daha da büyüyor karnın dedi..Büyüme gerilmesi acısıdır belki.Ben haftaya perşembe sorucam.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben bilmem ben anlamam anammm ama en çok bana cevap verdin afettim:)gelirim hadi hadiiii gene iyisin ben geliyommm:zonk::zonk:

gel kız gel sen gel bari. bunlar gelmez bılıyom ben bunları. asurfaya getiririm ben seni. azo gelmesin. :)

asurfaaaaaaaaaaaaaaaa abowww ağzını yediğim bildin kız :D Gidersen beni anarak ye :D Hatta resim çek :p .

eneeeeee asurfa he :))) gel kız gel ısmarlıcam söz. meşhurdur zonguldak kebabı.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kocanın anasına sallasaydın en cok eli.hahahaha aldım oğlunu der gibii..kadın o cd yi izledikçe neler diyodurr geberen dut geline bakk oğlumu aldı sırıtarak el sallıyo demiştir kızz...senin gelinde el sallıcak sana sen vermiyon ya oğlunu dur senn:kahkaha::kahkaha:

onun salladığı o eli koparırım :2:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
gel kız gel sen gel bari. bunlar gelmez bılıyom ben bunları. asurfaya getiririm ben seni. azo gelmesin. :)

eneeeeee asurfa he :))) gel kız gel ısmarlıcam söz. meşhurdur zonguldak kebabı.

Gelirsem zati asurfanın tüm stoğunu tüketirim o derece özledim :D Ay amcam halam değil de kebabı getirtecek beni oralara bak görüon mu :D
Ay bi de sokakta lahmacuncular olurdu leşşş gibi buram buram lahmacun kokusu gelirdi kaç metreden...Offf bayılırdım ben ona...Buralarda hiç o tatta lahmacun yok..Bi başkaydı..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gülme mi gülme mi? gülmedim anırdım resmen be anırdım. ahahahahahhaa çılgınsın mennn....

hiç öyle rezilliklerim olmadı düğünümde tam içeriye girerken volkandan kafama düşen ateş parçasının kafa derimi yakması haricinde...

sonraki görüntüleri anlatmıyorum sizin hayal gücünüze bırakıyorum:..

:kahkaha::kahkaha: benimde bana göre rezilligim yoktu ta kii fotograflar ortaya cıkana kadar.. giriste yerler tas tas tı böle. ben neden düsecegimi düsünmüşş olmalıyımm bi elimle etegimi yukarı kaldırmısımm.. bütün fotograflarda az daha zorlasam dizime kadar accakmısım öle bi görüntü var giriste.. sonra artık piste geldigimde yürümekten sıkılmıss olmalıyım kii önden öndenn kosar moda gecmişimm bi elimde etegim bi elimde kocam adamcagızı sürüklrken cıkmısım resmen.. :kahkaha:
pastada esimm garibim ne bilsinn pastayıı catalıynan kaptıgı gibi agzına attı. bende bi fırcaa kendinn yemiceksinn bana verceksin diye.. ikiinci catalı bana verdi hesapta ama kameraya bakcam derken yanagıma soktu. bende kolunu tutupp kendimm agzıma soktum catık kaslarla.. tabi kamera bunların hepsini cekmişş:kahkaha: ayhhh aklıma geldii dıs cekimde adam dedi kii cicege bakın ikinizde.. cicek benim elimdee bendenizz prenses izabella asaletiynen cicege bakıyorum artistik artistik kaptırmısımm. fotograflar bi cıktıı.. kocam o cicege öle bi bakmıss kii kafasını egipp gözünü dikerekk meraklı meraklı. bi sonraki karede o cicek kafasına inmeliymişş:kahkaha:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
:kahkaha::kahkaha: benimde bana göre rezilligim yoktu ta kii fotograflar ortaya cıkana kadar.. giriste yerler tas tas tı böle. ben neden düsecegimi düsünmüşş olmalıyımm bi elimle etegimi yukarı kaldırmısımm.. bütün fotograflarda az daha zorlasam dizime kadar accakmısım öle bi görüntü var giriste.. sonra artık piste geldigimde yürümekten sıkılmıss olmalıyım kii önden öndenn kosar moda gecmişimm bi elimde etegim bi elimde kocam adamcagızı sürüklrken cıkmısım resmen.. :kahkaha:
pastada esimm garibim ne bilsinn pastayıı catalıynan kaptıgı gibi agzına attı. bende bi fırcaa kendinn yemiceksinn bana verceksin diye.. ikiinci catalı bana verdi hesapta ama kameraya bakcam derken yanagıma soktu. bende kolunu tutupp kendimm agzıma soktum catık kaslarla.. tabi kamera bunların hepsini cekmişş:kahkaha: ayhhh aklıma geldii dıs cekimde adam dedi kii cicege bakın ikinizde.. cicek benim elimdee bendenizz prenses izabella asaletiynen cicege bakıyorum artistik artistik kaptırmısımm. fotograflar bi cıktıı.. kocam o cicege öle bi bakmıss kii kafasını egipp gözünü dikerekk meraklı meraklı. bi sonraki karede o cicek kafasına inmeliymişş:kahkaha:

:kahkaha::kahkaha::kahkaha: Alemsiniz haaaa :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
akşam akşam sinirim bozuldu :( servisci amcam geldi konu nerden açıldıysa kilodan açıldı. bana dediği lafa bakın;

zuhal (yeni doğum yapan biri iş yerınden) hiç kılo almadı ya da aldı da hiç almış gibi durmadı ama senin maşallahın var...

gerzek ya . diyemedim ki zuhalın boyu 1.80 ben 1.60ım çük kadar boyumla 10 kilo almışım nasıl gostermıyım diye.

ayrıca sanane be adam. onura dıyecem dövsün yarın. banane.

gidiyom ben dellendim. evden gırerım artık. ıyı akşamlar. gerildim akşam akşam yaaa. zuhal almamışmış. sana mı sorduk. zuhal almmamış mış. sanki sana sorduk. sana mı sorduk be. sorduk mu sana?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
akşam akşam sinirim bozuldu :( servisci amcam geldi konu nerden açıldıysa kilodan açıldı. bana dediği lafa bakın;

zuhal (yeni doğum yapan biri iş yerınden) hiç kılo almadı ya da aldı da hiç almış gibi durmadı ama senin maşallahın var...

gerzek ya . diyemedim ki zuhalın boyu 1.80 ben 1.60ım çük kadar boyumla 10 kilo almışım nasıl gostermıyım diye.

gidiyom ben dellendim. evden gırerım artık. ıyı akşamlar. gerildim akşam akşam yaaa. zuhal almamışmış. sana mı sorduk. zuhal almmamış mış. sanki sana sorduk. sana mı sorduk be. sorduk mu sana?

Kız cevabını yapıştırsaydın "Zuhal'e kocası iyi bakamamış, kocam sağolsun yemiyor yediriyor" diye :D
Kıyamam sana ben, servisçi amca ayağını denk al, bebek taşımak ööööleeee direksiyon sallamaya benzemezzz!!
:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

onlara alısmak lazım bebemm.. bana da yabancılarr aa gayet iyisin derken akrabalarr sistigimi ima ediyo .zatenn göbegimle yasamak yeterince zorr bide bunlar tuz biber.. hele esimin yengesii dün bile kasla gözz arasında kitchın da büyümüs dedi bana. ay insan her gördügünde aynı seyi söyler mi. :zonk:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

:kahkaha: :kahkaha:

arkadaşla benim nikah düğün resimlerine bakıyoruz
bi resimde arkadaşım şöyle dedi
aaaaaaaa sen ayakkabı giymedin mi nikahta
giydim heralde saçmalama dedim
ee nerde peki dedi ayağımda dedim yok dedi
resmi yakınlaştırdık ki merdivenlerden inerken eteklerimi kalrdırmışım gerçekten ayakkabı yok ayağımda
ama hatırlamıyorum ne ara çıkardım kime verdim
sonra evimdeydi ayakkabılar ama eve nasıl geldiğini bile bilmiyorum

takı töreninden sonra eşim sıkıldı
beni bıraktı ben daraldım sigara içcem dedi takı kurdelesini kucağıma bıraktı gitti
ben de benimkini de çıkardım teyzeme bıraktım ay alın sıkıldım diye
ben de çıktım sigara içtim
sonra bizim taraf annemler teyzemler ablamlar arabalara gidiyolardı
ben de takıldım onlarla gidiyom
teyzem sen nereye geliyon dedi
kendimi o kadar kötü hissettim ki
satılmış gibi
artık onlardan değilmiş gibi
düğüne kadar annemler annemin evinde
biz de kaynanamın eve gittik
ev nası kalabalık
ben habire apartman boşluğuna çıkıp evi arıyom