:kahkaha::kahkaha: benimde bana göre rezilligim yoktu ta kii fotograflar ortaya cıkana kadar.. giriste yerler tas tas tı böle. ben neden düsecegimi düsünmüşş olmalıyımm bi elimle etegimi yukarı kaldırmısımm.. bütün fotograflarda az daha zorlasam dizime kadar accakmısım öle bi görüntü var giriste.. sonra artık piste geldigimde yürümekten sıkılmıss olmalıyım kii önden öndenn kosar moda gecmişimm bi elimde etegim bi elimde kocam adamcagızı sürüklrken cıkmısım resmen.. :kahkaha:
pastada esimm garibim ne bilsinn pastayıı catalıynan kaptıgı gibi agzına attı. bende bi fırcaa kendinn yemiceksinn bana verceksin diye.. ikiinci catalı bana verdi hesapta ama kameraya bakcam derken yanagıma soktu. bende kolunu tutupp kendimm agzıma soktum catık kaslarla.. tabi kamera bunların hepsini cekmişş:kahkaha: ayhhh aklıma geldii dıs cekimde adam dedi kii cicege bakın ikinizde.. cicek benim elimdee bendenizz prenses izabella asaletiynen cicege bakıyorum artistik artistik kaptırmısımm. fotograflar bi cıktıı.. kocam o cicege öle bi bakmıss kii kafasını egipp gözünü dikerekk meraklı meraklı. bi sonraki karede o cicek kafasına inmeliymişş:kahkaha:
:kahkaha: :kahkaha:
arkadaşla benim nikah düğün resimlerine bakıyoruz
bi resimde arkadaşım şöyle dedi
aaaaaaaa sen ayakkabı giymedin mi nikahta
giydim heralde saçmalama dedim
ee nerde peki dedi ayağımda dedim yok dedi
resmi yakınlaştırdık ki merdivenlerden inerken eteklerimi kalrdırmışım gerçekten ayakkabı yok ayağımda
ama hatırlamıyorum ne ara çıkardım kime verdim
sonra evimdeydi ayakkabılar ama eve nasıl geldiğini bile bilmiyorum
takı töreninden sonra eşim sıkıldı
beni bıraktı ben daraldım sigara içcem dedi takı kurdelesini kucağıma bıraktı gitti
ben de benimkini de çıkardım teyzeme bıraktım ay alın sıkıldım diye
ben de çıktım sigara içtim
sonra bizim taraf annemler teyzemler ablamlar arabalara gidiyolardı
ben de takıldım onlarla gidiyom
teyzem sen nereye geliyon dedi
kendimi o kadar kötü hissettim ki
satılmış gibi
artık onlardan değilmiş gibi
düğüne kadar annemler annemin evinde
biz de kaynanamın eve gittik
ev nası kalabalık
ben habire apartman boşluğuna çıkıp evi arıyom