2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Babuş hastanelerin yenidoğan servisinden isim araklamak süper fikirmiş kız ben de bakayım belki çok değişik birşey bulurum :kahkaha:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yok bacım benimkine ne desem teselli bulacağını sanmıyorum adam gün farkıyla kaybediyor:):)bilmemki kız olurmu acaba?tosun gibi

YAZIK YAA NEYSE NASİPTE NE VARSA O OLUR UZUN DÖNEM Mİ YAPCAK ŞİMDİ???
OLMAZ MI MAŞALLAH NE EKSİĞİ VARMIŞ SENİN KIZIN BEN 3800 BEKLİYORUM SENİNKİNİ CILIZ BİŞİ OLMIYCAK GİBİ DURUYO GÖBÜŞÜNDEN :panter:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Kızlar şimdi arkadaşı aradım,sağolsun sabahtan beri bi sonuçlarımı verecek öttürdü beni.Yine hepsini yollamadı 10 dakikaya kadar yollıcakmış ama tsh.ım 1.90a gerilemiş.
Ay çok sevindim ya hamdolsun.

gözün aydın, azmin zaferi :)

zenginlikle alakası yok bebişim. zonguldak da hemen hemen her evin manzarası masmavi denizdir.

hatta bak benim evin manzarası aynen şu;

buyrun beklerim...

manzara süper ya, benim de zonguldak a taşınasım geldi, o manzara karşısında kayfe içmek nasıl da keyiflidir kimbilir :durbun:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
vayy vayy havasını yediğim:vecihi:manzaraya bakk. balkonda kayfe keyfi yapcan orda:dertli:yanındada bi cigarett off off..

ne sandındı. biz bu eve yen taşındık taşındığımız zaman havalar soğumaya başlamıştı
pek keyfini çıkaramadık balkonunumuzun. ama mutfağım da bu manzaraya akıyo söylemesi ayıp haftasonları bu manzaraya bakarak kahvaltı ediyoruz nazom. seni de bekleriz gel kız :)) (şu an havam 1500. en az ab. kadar havalıyım)

güzel bişey sanırım gözünaydın canımmm

heee malisif

:böö: çok kötü yerde oturuyomuşun :zopa:

benim nikahta stand-up gibiydi
rezillik üstüne rezillik yaptım :eek:ys:

:)))) hee biz zenginiz ama gönlümüz zengin :nanik:
sen hep mi ordaydın doğma büyüme yani

nıye kız naptın düğününde :))

doğma büyüme buralıyım. anam da babam da rizeli ama.

İvittttttttt :panter::panter:
Tersanede oturduk..Emirgan otelinin az aşağısında :D

ben şimdi o tersanenin üstündeyim işte. ehehhe gelsene kız özlemedin mi cadaloz. gel misafirim ol. hasret gider..

Ayy canım evinin manzarası çok güzel.
Ben geçen yıl kongre nedeniyle zonguldağa gelmiştim. Yeni öğretmen evinde kalmıştım.
Gerçekten çok güzel bir manzara ve denizi var.
Ama ben belediyesini hiç beğenmedim.
Şehir biraz pisti ve otagarı hiç yakıştırmadım. Konyanın ilçelerinin bile otagarı daha güzeldir..
Ama gerçekten tam bir karadeniz ya..

öğretmen evinin de manzarası fena değildir limanı görür. ama kapuz tarafları daha güzeldir. otogarımız yıkıldı yenisi hizmete girdi süper oldu. yavaş yavaş gelişiyoruz teyzesi.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Yine başladı sağ tarafımın acıması..Akşama ağlarım yine sinirden :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
YAZIK YAA NEYSE NASİPTE NE VARSA O OLUR UZUN DÖNEM Mİ YAPCAK ŞİMDİ???
OLMAZ MI MAŞALLAH NE EKSİĞİ VARMIŞ SENİN KIZIN BEN 3800 BEKLİYORUM SENİNKİNİ CILIZ BİŞİ OLMIYCAK GİBİ DURUYO GÖBÜŞÜNDEN :panter:

yok kız uzun dönem yaparsa kafayı yer adam:)5 ay yapar gelir napalım dediğin gibi kısmet böyleymiş artık yapacak bişey yok..valla 2 gün önce görmüş babası rüyasında tosuncukgibiydi diyor çokta etkilenmiş sürekli aynı rüyayı anlattı bende hep ilk seferki gibi heycanla dinledim:):)bilmiyorumki bacım bakalım kısmet ben cılız doğmuşuım 2200gr ama kocam 4500kg doğmuş ikimizin ortası olur zaar:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
tuğba, ufaklık çok tatlı bu arada, Allah bağışlasın
SAĞOLASIN GÜSELİM DARISI BİZLERİNDE BAŞINA BİDE GÖRSENİZ BELLİ DEĞİL OKYANUS YEŞİLİDE GÖZLERİ VARMIŞ EŞİM ANLATIYO ÇOK ŞEKER DİYOO

NE OLDU KUZUCUM NEYİN VARR AHH BU BEBİŞLER ÇOK ÇEKTİRCEKLER SON ZAMANLARDA :uzgun:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hastanelerin yenidoğan servisi diye mi bakcez azom? bende bakim başım kelmi benim?

Valla dünür aklına gelen herhangi bir hastanenin ismini yaz google'a..Bugün doğanlar yazılı yeri bul ordan bak :D Ben bizim hastaneyi yazacam.

ne sandındı. biz bu eve yen taşındık taşındığımız zaman havalar soğumaya başlamıştı
pek keyfini çıkaramadık balkonunumuzun. ama mutfağım da bu manzaraya akıyo söylemesi ayıp haftasonları bu manzaraya bakarak kahvaltı ediyoruz nazom. seni de bekleriz gel kız :)) (şu an havam 1500. en az ab. kadar havalıyım)

ben şimdi o tersanenin üstündeyim işte. ehehhe gelsene kız özlemedin mi cadaloz. gel misafirim ol. hasret gider.
.

Oyyyyy özlemem mi hem de nasıl özledim, Allah kısmet etse de yaza bebişle gelsem ne süper olur..Doğduğum evi görsem yeniden...
1 amcam ve 2 adet halam hala zonguldaktalar..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar ben kaçıyorum..
Kocişimi işten alcam, bebikin bazı eksikleri var onalrı alcaz..
Kocaman öpüyorum hepinizi..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bende geçen gün miğdem yanıyor diye ağladım hüngür hüngür sonra daha çok ağrıdı ağlama azoş acıyı dindirmiyor inan aksine çoğaltıyor:eek:ky::eek:ky:

İvit dindirmiyor ama çok acıyo akşamları :(

SAĞOLASIN GÜSELİM DARISI BİZLERİNDE BAŞINA BİDE GÖRSENİZ BELLİ DEĞİL OKYANUS YEŞİLİDE GÖZLERİ VARMIŞ EŞİM ANLATIYO ÇOK ŞEKER DİYOO

NE OLDU KUZUCUM NEYİN VARR AHH BU BEBİŞLER ÇOK ÇEKTİRCEKLER SON ZAMANLARDA :uzgun:

Nolsun Tubişim ya, karnımın sağ tarafı her akşam bu saatlerde acımaya başlıyor, yatana kadar :(

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kıyamam ağlama kuzum..bak sen şimdi kuzey oğlana kıyaman bilirim ben ama azcık sağ tarafına yatsana belki oraya toplanıyor ondan acıyor canın.sıpa rahatsız olurda ortalara gecer belki.valla ben cok sağıma toplandığında hemen sağ tarafıma devriliyorum azcık hemencik oynatıyo popişi benim cadı :)

nıye kız naptın düğününde :))

doğma büyüme buralıyım. anam da babam da rizeli ama.

ben şimdi o tersanenin üstündeyim işte. ehehhe gelsene kız özlemedin mi cadaloz. gel misafirim ol. hasret gider..

öğretmen evinin de manzarası fena değildir limanı görür. ama kapuz tarafları daha güzeldir. otogarımız yıkıldı yenisi hizmete girdi süper oldu. yavaş yavaş gelişiyoruz teyzesi.

anamm geliyomm bende.bende de göl manzarası var ama deniz manzarasının yanında corttt kalır :) ne havalısın kızz 4.doğuruyomus kadan oldun:kahkaha:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
[sıze="3"]

ivit dindirmiyor ama çok acıyo akşamları :(

nolsun tubişim ya, karnımın sağ tarafı her akşam bu saatlerde acımaya başlıyor, yatana kadar :(
[/sıze]
ya güselim sanırım tüm bebekler sağa toplanıyo bende yemek yediğimde olduğum yerden kalkamıyorum ki benimki daha küçük kim bilir ne olcam birazda kgnun etkisi var sanırım dikkat et kendine
kızlar ben kaçıyorum..
Kocişimi işten alcam, bebikin bazı eksikleri var onalrı alcaz..
Kocaman öpüyorum hepinizi..

kendine ii bak ii alışverişler canım çekti yaww

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ay kızlar ya ağlıcam şimdi.
Sabahtan beri bi tahlillerimi vericek beni öttürdü arkadaş, yarım saat sonra, 1 saat sonra derken yeni yolladı ve eksik yaptırmış ya.Dün söylediğim kalemleri yazdırmamış :acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar