ben biraz yatıcam basım agrıyo :uzgun:
geçmiş olsun canım görüşürüzz
ben biraz yatıcam basım agrıyo :uzgun:
yok bacım benimkine ne desem teselli bulacağını sanmıyorum adam gün farkıyla kaybediyorbilmemki kız olurmu acaba?tosun gibi
Kızlar şimdi arkadaşı aradım,sağolsun sabahtan beri bi sonuçlarımı verecek öttürdü beni.Yine hepsini yollamadı 10 dakikaya kadar yollıcakmış ama tsh.ım 1.90a gerilemiş.
Ay çok sevindim ya hamdolsun.
zenginlikle alakası yok bebişim. zonguldak da hemen hemen her evin manzarası masmavi denizdir.
hatta bak benim evin manzarası aynen şu;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buyrun beklerim...
Babuş hastanelerin yenidoğan servisinden isim araklamak süper fikirmiş kız ben de bakayım belki çok değişik birşey bulurum :kahkaha:
vayy vayy havasını yediğimmanzaraya bakk. balkonda kayfe keyfi yapcan orda:dertli:yanındada bi cigarett off off..
güzel bişey sanırım gözünaydın canımmm
heee malisif
:böö: çok kötü yerde oturuyomuşun :zopa:
benim nikahta stand-up gibiydi
rezillik üstüne rezillik yaptımys:
))) hee biz zenginiz ama gönlümüz zengin :nanik:
sen hep mi ordaydın doğma büyüme yani
İvittttttttt
Tersanede oturduk..Emirgan otelinin az aşağısında
Ayy canım evinin manzarası çok güzel.
Ben geçen yıl kongre nedeniyle zonguldağa gelmiştim. Yeni öğretmen evinde kalmıştım.
Gerçekten çok güzel bir manzara ve denizi var.
Ama ben belediyesini hiç beğenmedim.
Şehir biraz pisti ve otagarı hiç yakıştırmadım. Konyanın ilçelerinin bile otagarı daha güzeldir..
Ama gerçekten tam bir karadeniz ya..
YAZIK YAA NEYSE NASİPTE NE VARSA O OLUR UZUN DÖNEM Mİ YAPCAK ŞİMDİ???
OLMAZ MI MAŞALLAH NE EKSİĞİ VARMIŞ SENİN KIZIN BEN 3800 BEKLİYORUM SENİNKİNİ CILIZ BİŞİ OLMIYCAK GİBİ DURUYO GÖBÜŞÜNDEN
Yine başladı sağ tarafımın acıması..Akşama ağlarım yine sinirden
SAĞOLASIN GÜSELİM DARISI BİZLERİNDE BAŞINA BİDE GÖRSENİZ BELLİ DEĞİL OKYANUS YEŞİLİDE GÖZLERİ VARMIŞ EŞİM ANLATIYO ÇOK ŞEKER DİYOOtuğba, ufaklık çok tatlı bu arada, Allah bağışlasın
Yine başladı sağ tarafımın acıması..Akşama ağlarım yine sinirden
hastanelerin yenidoğan servisi diye mi bakcez azom? bende bakim başım kelmi benim?
ne sandındı. biz bu eve yen taşındık taşındığımız zaman havalar soğumaya başlamıştı
pek keyfini çıkaramadık balkonunumuzun. ama mutfağım da bu manzaraya akıyo söylemesi ayıp haftasonları bu manzaraya bakarak kahvaltı ediyoruz nazom. seni de bekleriz gel kız) (şu an havam 1500. en az ab. kadar havalıyım)
ben şimdi o tersanenin üstündeyim işte. ehehhe gelsene kız özlemedin mi cadaloz. gel misafirim ol. hasret gider.
.
bende geçen gün miğdem yanıyor diye ağladım hüngür hüngür sonra daha çok ağrıdı ağlama azoş acıyı dindirmiyor inan aksine çoğaltıyorky:
ky:
SAĞOLASIN GÜSELİM DARISI BİZLERİNDE BAŞINA BİDE GÖRSENİZ BELLİ DEĞİL OKYANUS YEŞİLİDE GÖZLERİ VARMIŞ EŞİM ANLATIYO ÇOK ŞEKER DİYOO
NE OLDU KUZUCUM NEYİN VARR AHH BU BEBİŞLER ÇOK ÇEKTİRCEKLER SON ZAMANLARDA :uzgun:
Kızlar ben kaçıyorum..
Kocişimi işten alcam, bebikin bazı eksikleri var onalrı alcaz..
Kocaman öpüyorum hepinizi..
kıyamam ağlama kuzum..bak sen şimdi kuzey oğlana kıyaman bilirim ben ama azcık sağ tarafına yatsana belki oraya toplanıyor ondan acıyor canın.sıpa rahatsız olurda ortalara gecer belki.valla ben cok sağıma toplandığında hemen sağ tarafıma devriliyorum azcık hemencik oynatıyo popişi benim cadıYine başladı sağ tarafımın acıması..Akşama ağlarım yine sinirden
ne sandındı. biz bu eve yen taşındık taşındığımız zaman havalar soğumaya başlamıştı
pek keyfini çıkaramadık balkonunumuzun. ama mutfağım da bu manzaraya akıyo söylemesi ayıp haftasonları bu manzaraya bakarak kahvaltı ediyoruz nazom. seni de bekleriz gel kız) (şu an havam 1500. en az ab. kadar havalıyım)
nıye kız naptın düğününde)
doğma büyüme buralıyım. anam da babam da rizeli ama.
ben şimdi o tersanenin üstündeyim işte. ehehhe gelsene kız özlemedin mi cadaloz. gel misafirim ol. hasret gider..
öğretmen evinin de manzarası fena değildir limanı görür. ama kapuz tarafları daha güzeldir. otogarımız yıkıldı yenisi hizmete girdi süper oldu. yavaş yavaş gelişiyoruz teyzesi.
ya güselim sanırım tüm bebekler sağa toplanıyo bende yemek yediğimde olduğum yerden kalkamıyorum ki benimki daha küçük kim bilir ne olcam birazda kgnun etkisi var sanırım dikkat et kendine[sıze="3"]
ivit dindirmiyor ama çok acıyo akşamları![]()
nolsun tubişim ya, karnımın sağ tarafı her akşam bu saatlerde acımaya başlıyor, yatana kadar[/sıze]
kızlar ben kaçıyorum..
Kocişimi işten alcam, bebikin bazı eksikleri var onalrı alcaz..
Kocaman öpüyorum hepinizi..