Evi satmam lazım o zaman
Evime talip var mııııııııııı
Kaca satıyon
Evi satmam lazım o zaman
Evime talip var mııııııııııı
Ay Gökçe napıyon yaaaaaaçok özledim, bak okulum görüküyor kapuz ilköğretim okulu
İnşallah canım ben de çok isterim.
Kızlar şimdi arkadaşı aradım,sağolsun sabahtan beri bi sonuçlarımı verecek öttürdü beni.Yine hepsini yollamadı 10 dakikaya kadar yollıcakmış ama tsh.ım 1.90a gerilemiş.
Ay çok sevindim ya hamdolsun.
Kız hayatım sen istanbuldaydın dey mi?
zenginlikle alakası yok bebişim. zonguldak da hemen hemen her evin manzarası masmavi denizdir.
hatta bak benim evin manzarası aynen şu;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buyrun beklerim...
ah süper. benim bi arkadaş cüzdanı kaptı, o sıra evli mutlu çocuklu şarkısının tam o sırasını ayarlamışlar bangır bangır çalmaya başladı ve kız kendi başına ortada dans etti deli gibi. a
hha süperdi ama. yarıldı tüm davetliler. ki bi de seçkin bi düğündü.
bende çok maldım düğünümde. bildiğin mal ama. oynamadım bile
bende eskiden ist. yaşayan herkesi zengin sanardım hayatım)) ne alakaysa. bi de almanyada akrabası olanlara çok özenirdim. teyyy teyyy.
ben her şey dahil 700'e oturuyorum.gel kız bizim siteye benim üst kat boş. 3 oda bi salon. ebeveyn banyolu sıfır ev. manzarayı da es geçme baksana
ADAM BASTI UYANIK ÇORUMLU NAPALIM OLTAYA DÜŞÜRDÜ BENİAyy canım gözünaydın çok sevindim maşallah...
Abooooo adam mı bastı ayağınaPüüü sana
![]()
:kahkaha::kahkaha::kahkaha: Daha kârlı
bende eskiden ist. yaşayan herkesi zengin sanardım hayatım)) ne alakaysa. bi de almanyada akrabası olanlara çok özenirdim. teyyy teyyy.
ben her şey dahil 700'e oturuyorum.gel kız bizim siteye benim üst kat boş. 3 oda bi salon. ebeveyn banyolu sıfır ev. manzarayı da es geçme baksana
allah iyiliğini versin kız nerden buldun aslıı koşşşş çabuk bu habere bakkk :kahkaha::kahkaha:
kız sen kapuzda mı okudun. ahah nede oturdunuz siz?
kızlarr şuna bakınnn görümcemin 2,5 aylık bebeği yeni doğduğunda fotosunu koymuştum 4350 doğan hani erva adı nasıl tatlııı mevlüt takımı ve şekeriyle birlikte çekmişler
vala öle aslıcann eşine bi göstert üzülmesin boşa :dayy gökçeye döndüm haaaa geride kaldımama koptum haa iyiymiş tuğbam:kahkaha::kahkaha:
sağol güselim darısı bizlerin başına[sıze="3"]ay tuğbaaa maşallah sübanallah çok tatlı [/sıze]
şişikte ne şişik yavrum doğdu göremedim bile yengesi yisin onu aşkummm çok sessiz maşallah[sıze="3"]oyyyy maşallah şişik :d[/sıze]
seninkide böle tosturuk olur mu dersin?ayy maşallah kızzzzzz nasıl şekermiş rabbim nazardan sakınsın inşallah
kız 40 mevlüdü yapamadı ablam bebem 2,5 ayına geldi yeni yaptı dün çok güsel bi foto ama dimi?maşallahh maşallahh. O nasıl bi güzellik öle..bu 40 mevlütünde mi tostiş be buu...
[sıze="3"]tuğba maşallah subhanallah çok güzel bebek [/sıze]
zenginlikle alakası yok bebişim. zonguldak da hemen hemen her evin manzarası masmavi denizdir.
hatta bak benim evin manzarası aynen şu;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buyrun beklerim...
ah süper. benim bi arkadaş cüzdanı kaptı, o sıra evli mutlu çocuklu şarkısının tam o sırasını ayarlamışlar bangır bangır çalmaya başladı ve kız kendi başına ortada dans etti deli gibi. a
hha süperdi ama. yarıldı tüm davetliler. ki bi de seçkin bi düğündü.
bende çok maldım düğünümde. bildiğin mal ama. oynamadım bile
vala öle aslıcann eşine bi göstert üzülmesin boşa :d
sağol güselim darısı bizlerin başına
şişikte ne şişik yavrum doğdu göremedim bile yengesi yisin onu aşkummm çok sessiz maşallah
seninkide böle tosturuk olur mu dersin?
kız 40 mevlüdü yapamadı ablam bebem 2,5 ayına geldi yeni yaptı dün çok güsel bi foto ama dimi?
darısı sizin güsellerin başına