2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Kızlar şimdi arkadaşı aradım,sağolsun sabahtan beri bi sonuçlarımı verecek öttürdü beni.Yine hepsini yollamadı 10 dakikaya kadar yollıcakmış ama tsh.ım 1.90a gerilemiş.
Ay çok sevindim ya hamdolsun.

güzel bişey sanırım gözünaydın canımmm

Kız hayatım sen istanbuldaydın dey mi?

heee malisif

zenginlikle alakası yok bebişim. zonguldak da hemen hemen her evin manzarası masmavi denizdir.

hatta bak benim evin manzarası aynen şu;

buyrun beklerim...

ahahah süper. benim bi arkadaş cüzdanı kaptı, o sıra evli mutlu çocuklu şarkısının tam o sırasını ayarlamışlar bangır bangır çalmaya başladı ve kız kendi başına ortada dans etti deli gibi. ahahahha süperdi ama. yarıldı tüm davetliler. ki bi de seçkin bi düğündü.

bende çok maldım düğünümde. bildiğin mal ama. oynamadım bile :)

:böö: çok kötü yerde oturuyomuşun :zopa:

benim nikahta stand-up gibiydi
rezillik üstüne rezillik yaptım :eek:ys:

bende eskiden ist. yaşayan herkesi zengin sanardım hayatım :))) ne alakaysa. bi de almanyada akrabası olanlara çok özenirdim. teyyy teyyy.

ben her şey dahil 700'e oturuyorum. :) gel kız bizim siteye benim üst kat boş. 3 oda bi salon. ebeveyn banyolu sıfır ev. manzarayı da es geçme baksana:)

:)))) hee biz zenginiz ama gönlümüz zengin :nanik:
sen hep mi ordaydın doğma büyüme yani

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ayy canım gözünaydın çok sevindim maşallah...

Abooooo adam mı bastı ayağına :D Püüü sana :D:D

:kahkaha::kahkaha::kahkaha: Daha kârlı :D
ADAM BASTI UYANIK ÇORUMLU NAPALIM OLTAYA DÜŞÜRDÜ BENİ
bende eskiden ist. yaşayan herkesi zengin sanardım hayatım :))) ne alakaysa. bi de almanyada akrabası olanlara çok özenirdim. teyyy teyyy.

ben her şey dahil 700'e oturuyorum. :) gel kız bizim siteye benim üst kat boş. 3 oda bi salon. ebeveyn banyolu sıfır ev. manzarayı da es geçme baksana:)

OHH MİSSS KIZ 700E BU MANZARA SIFIR EV MAŞALLAHH YİNE DAYANAMAYIP LİNK KOYMUŞUN GÖKÇE SENİ SENİ
BENDE EMEKLİ OLUNCA ASOSSTA OTURACAM DAĞIN EN DİBİNDE UÇURUMDA HAYAL EDİYORUM KENDİMİ OYYYY DENİZ MANZARASII OLSUNDA :utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
DUYURU:

Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi ve Mustela işbirliği ile düzenlenen “Bebeğim Olacak Seminerleri” devam ediyor.

Kasım ayı boyunca süren “Bebeğim Olacak Semineri” programlarının sonuncusu, 26 Kasım Cumartesi günü Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi’nde gerçekleşecek.

Anne ve baba adaylarına hamilelik, doğum, emzirme, bebek bakımı gibi konuların anlatıldığı seminerler, tüm anne ve baba adaylarına açık…

Yer: Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi 11. Kat Konferans Salonu

Saat: 13.00–18.00

Katılım ücretsiz

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlarr şuna bakınnn görümcemin 2,5 aylık bebeği yeni doğduğunda fotosunu koymuştum 4350 doğan hani erva adı nasıl tatlııı mevlüt takımı ve şekeriyle birlikte çekmişler

di-W1LA.jpg

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlarr şuna bakınnn görümcemin 2,5 aylık bebeği yeni doğduğunda fotosunu koymuştum 4350 doğan hani erva adı nasıl tatlııı mevlüt takımı ve şekeriyle birlikte çekmişler

di-W1LA.jpg

ayy maşallah kızzzzzz nasıl şekermiş rabbim nazardan sakınsın inşallah:)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Medical parkın internet sitesinden doğan bebeklere bakıyorum.
İsimlerinden kopya çekeyim.
Dikkatimi çekti de bebeklerin çoğu 3kg altında doğmuş…

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ayy gökçeye döndüm haaaa geride kaldım:(:(ama koptum haa iyiymiş tuğbam:kahkaha::kahkaha:
vala öle aslıcann eşine bi göstert üzülmesin boşa :d
[sıze="3"]ay tuğbaaa maşallah sübanallah çok tatlı [/sıze]
sağol güselim darısı bizlerin başına
[sıze="3"]oyyyy maşallah şişik :d[/sıze]
şişikte ne şişik yavrum doğdu göremedim bile yengesi yisin onu aşkummm çok sessiz maşallah
ayy maşallah kızzzzzz nasıl şekermiş rabbim nazardan sakınsın inşallah:)
seninkide böle tosturuk olur mu dersin?
maşallahh maşallahh. O nasıl bi güzellik öle..bu 40 mevlütünde mi tostiş be buu...
kız 40 mevlüdü yapamadı ablam bebem 2,5 ayına geldi yeni yaptı dün çok güsel bi foto ama dimi?
[sıze="3"]tuğba maşallah subhanallah çok güzel bebek [/sıze]

darısı sizin güsellerin başına

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
zenginlikle alakası yok bebişim. zonguldak da hemen hemen her evin manzarası masmavi denizdir.

hatta bak benim evin manzarası aynen şu;

buyrun beklerim...

ahahah süper. benim bi arkadaş cüzdanı kaptı, o sıra evli mutlu çocuklu şarkısının tam o sırasını ayarlamışlar bangır bangır çalmaya başladı ve kız kendi başına ortada dans etti deli gibi. ahahahha süperdi ama. yarıldı tüm davetliler. ki bi de seçkin bi düğündü.

bende çok maldım düğünümde. bildiğin mal ama. oynamadım bile :)

Ayy canım evinin manzarası çok güzel.
Ben geçen yıl kongre nedeniyle zonguldağa gelmiştim. Yeni öğretmen evinde kalmıştım.
Gerçekten çok güzel bir manzara ve denizi var.
Ama ben belediyesini hiç beğenmedim.
Şehir biraz pisti ve otagarı hiç yakıştırmadım. Konyanın ilçelerinin bile otagarı daha güzeldir..
Ama gerçekten tam bir karadeniz ya..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
vala öle aslıcann eşine bi göstert üzülmesin boşa :d

sağol güselim darısı bizlerin başına

şişikte ne şişik yavrum doğdu göremedim bile yengesi yisin onu aşkummm çok sessiz maşallah

seninkide böle tosturuk olur mu dersin?

kız 40 mevlüdü yapamadı ablam bebem 2,5 ayına geldi yeni yaptı dün çok güsel bi foto ama dimi?

darısı sizin güsellerin başına

yok bacım benimkine ne desem teselli bulacağını sanmıyorum adam gün farkıyla kaybediyor:):)bilmemki kız olurmu acaba?tosun gibi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar