2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayy hayatımmm kopardııı kaynanan beni vallaa allah ta onu güldürsünnn:kahkaha::kahkaha::kahkaha: ben hep kendimii dogumhaneden kacarken hayall ediyodum elim göbegimin altında paytak paytakk.. bölee canlısınıı okuyuncaa cokk güldümm alemm kadınn yafff:D:D ama yinede içim burkuldu yalan degil. gülerek anlatıyomus kactım kactım diye.. size caktırmadan içten içe ne kadar streslidir o simdi. kayınpederim de eliyle bana atta işareti yapıyoduu kanser cıktıgında gülerekk. o kadar neseliydi ki. ama 2 gün sonra yürüyüsüü bile degişti.. allah ımm yardımcısı olsun kayınvalideninde insallah.. belli olmaz o işler.. dr ilk ameliyatında kayınpederime 1 yıl en fazla uzadı ömrü demiş ama 10 yıl yasamıs dile kolayy. belki ameliyat cözüm olurr. allah ın takdiri.. :uzgun:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ya bana da mantıksız geldi ama anlamadım ki doktorum dedi demiş bir de. aralığın 2sinde gitcem bakalım benim dr ne diyecek.

Öğren bize de haber ver canım ya tırstım :D Zaten sigorta karşılıyorsa 1500 ödüyoruz, karşılamamış halini düşünmek bile istemiyorum.

kızlar nasıl

17,90 tl.

Çok güzel bence.

Kızlar ben yemeğe kaçayım kahvaltıyı meyve-sütle geçiştirdim, bulantım vardı.
Çok acıktım :)

Afiyet olsun kuşum...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ohhh süper, sepeti yapınca resmini paylaş kopya tırtıklarıs :D
Afiyet olsun canım.
Bu hastalığı hiç duymadım ama,doktorunu bilgilendirmekte fayda var canım.
Köydekilerde fazla olmasının sebebi akraba evliliği olabilir mi ki?
Bu gen çekinikse mesela bir kişide, ama hem anne hem baba taşıyıcıysa, e akrabalar ya ikisinde de olması doğal, birleşiminde çocuklar hasta oluyorlardır belki?
Sende olmadığı için bebeğine baskın iletilmez bence ama doktorunu yine de bilgilendir bence.
Uyguna geldi canım, teşekkürler :)

fazladan ziyade sehirde yasayanların hiçbirinde cıkmamıs tesadüff.. köyde hiç akraba evliligi yok.. sadece bizimkilerde degil diger köyde yasayanlardada yokk. benimde aklıma ilk o gelmişti. ama ben dedelerden geldigini bilmiyodum. bu sabah ögrendim. meger iki büyük amca ve cocuklarıının cogunu vurmus.. kayınvalidemler ,amca cocukları da öyle. ay dehsete kapıldım resmen. gidince anlatayım dr a. ne bilim belkii ilerde tedavisi yok ama su anda bi tedbiri vardır en azından

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ayy hayatımmm kopardııı kaynanan beni vallaa allah ta onu güldürsünnn:kahkaha::kahkaha::kahkaha: ben hep kendimii dogumhaneden kacarken hayall ediyodum elim göbegimin altında paytak paytakk.. bölee canlısınıı okuyuncaa cokk güldümm alemm kadınn yafff:D:D ama yinede içim burkuldu yalan degil. gülerek anlatıyomus kactım kactım diye.. size caktırmadan içten içe ne kadar streslidir o simdi. kayınpederim de eliyle bana atta işareti yapıyoduu kanser cıktıgında gülerekk. o kadar neseliydi ki. ama 2 gün sonra yürüyüsüü bile degişti.. allah ımm yardımcısı olsun kayınvalideninde insallah.. belli olmaz o işler.. dr ilk ameliyatında kayınpederime 1 yıl en fazla uzadı ömrü demiş ama 10 yıl yasamıs dile kolayy. belki ameliyat cözüm olurr. allah ın takdiri.. :uzgun:

:D ben de doğumdan kaçmayı planlıyorum ama nereye kadar :)
Allah rahmet eylesin canım kapınpederine de
evet ameliyat çözüm olcka belki ama asla yanaşmıyor
pskiyatriste mi götürmek lazım acaba
biz sülalece beceremedik

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sezoş olacam azo. olucam ve kocaman gökçe dıye anılacak adım. annelerimiz gibi, "ben evlenmeden önce dal gibiydim" diyecem ben de yavruma.

off offf :eek:ky:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
hp yatıyorum. azcık oturunca bile bir rahatsızlık hissi oluşuyor. hatta şimdi oturduğum bile fazla geldi. ben kaçayım şekerler. kendinize bebişlerinize iyi bakın...

görüsürüz canım, iyi bak kendine...

Bblau, afiyet olsun canım......

bende gidip yemek yiyeyim barim........

görüsürügggggg bacılar....... baaayyyyy bayyyyy :kedim:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
:D ben de doğumdan kaçmayı planlıyorum ama nereye kadar :)
Allah rahmet eylesin canım kapınpederine de
evet ameliyat çözüm olcka belki ama asla yanaşmıyor
pskiyatriste mi götürmek lazım acaba
biz sülalece beceremedik

bilmem belkii. bence dr un kendine güvenmesini saglaması gerek. kendi dr una güvenmeli yani. ama zor bi karar cok haklı korkmakta.. kayınpederim ögrendikk ve 10 gün içinde vefat etti. ama söyle kii tek cigeri vardıı ve kücükk olanıydı.. kanserr o kücük cigerinn 1 lopunu almıstı yani.. 9 eylül üniversitesi kemoterapide raddyoterapi de yapılmaz artık dedi. ama tepecik gögüs hastanesindeki eski drları o riski göze aldı. kayınpederim onlara cok güveniyodu. ve 1 doz kemoterapininn 5 te birini verdiler öyle düsünn. o kadar az ilaca bile dayanamadı. ciger yok cünkü. hı kemoterapi olmasaydı da belki 5 ay daha yasıcaktı iyi ama sonra sürüncektii tam tabiriyle. zaten zor nefes alıyodu..
sizinki öyle degil. arkadasımın annesi hala yasıyo benim bildigim 3 yıldır yasıyo. bi gözü kapanmıss asagıya indigi için gec teshis bide.ilk ameliyatını olmus.2 yıl sonra nüks etmiş galiba. ben daha nisanlıydımm ege üniversitesi dedi kii nereye gitmek istiyosa götürünn bilmem ne sonra ameliyat ederiz.. yanii kesinn ölcek siz gezdirinn tozdurun daa sonra bi sansımızı deneyelim gibi. benim üstüme kızı evlendi senesi geliyo ,kadın ameliyat olmadı ve hala gayet saglıklı yasıyo. kontrollerine gidiyo geliyo. ama dr da asagıya iniyo artık yapıcak bişi yok demişti sözde. hani inmedi bi senede.. yani iyi arastırmak lazım. dr un da iyisini bulmak lazım

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
benn cıkıyorum kızlarr.. bugün bütün gün yatcam dedim ama yalan oldu. gün varmıs unutmusum ben:zonk: görümceme gidiyorum.. cok pis nezleyim gece arttı yine.. gecemedi bi türlü. dün gelenlerin kocasıda fenaydı.. öteki kız da nezleden gelemedi. ay ben mi bulastırdım size dedim ama dün gece benimkide nüksetti resmen.. sesim cırtladı yine. :zonk: hadi görüsürüzz aksam üstüü öptüm siziii

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın kızlar nasılsınız acep ben bugun süprizle uyandım hala kendime gelemedim mutfağı su bastı rezillik diz boyu anacım

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
bilmem belkii. bence dr un kendine güvenmesini saglaması gerek. kendi dr una güvenmeli yani. ama zor bi karar cok haklı korkmakta.. kayınpederim ögrendikk ve 10 gün içinde vefat etti. ama söyle kii tek cigeri vardıı ve kücükk olanıydı.. kanserr o kücük cigerinn 1 lopunu almıstı yani.. 9 eylül üniversitesi kemoterapide raddyoterapi de yapılmaz artık dedi. ama tepecik gögüs hastanesindeki eski drları o riski göze aldı. kayınpederim onlara cok güveniyodu. ve 1 doz kemoterapininn 5 te birini verdiler öyle düsünn. o kadar az ilaca bile dayanamadı. ciger yok cünkü. hı kemoterapi olmasaydı da belki 5 ay daha yasıcaktı iyi ama sonra sürüncektii tam tabiriyle. zaten zor nefes alıyodu..
sizinki öyle degil. arkadasımın annesi hala yasıyo benim bildigim 3 yıldır yasıyo. bi gözü kapanmıss asagıya indigi için gec teshis bide.ilk ameliyatını olmus.2 yıl sonra nüks etmiş galiba. ben daha nisanlıydımm ege üniversitesi dedi kii nereye gitmek istiyosa götürünn bilmem ne sonra ameliyat ederiz.. yanii kesinn ölcek siz gezdirinn tozdurun daa sonra bi sansımızı deneyelim gibi. benim üstüme kızı evlendi senesi geliyo ,kadın ameliyat olmadı ve hala gayet saglıklı yasıyo. kontrollerine gidiyo geliyo. ama dr da asagıya iniyo artık yapıcak bişi yok demişti sözde. hani inmedi bi senede.. yani iyi arastırmak lazım. dr un da iyisini bulmak lazım

Allah yattığı yerde dinlendirsin canım
hastalık zor ya
sağlık olduktan sonra aslında herşey bi şekilde oluyo
bazen çok zorluyoruz şartları gibime geliyo
Allah tük hastalara şifa versin inşallah

benn cıkıyorum kızlarr.. bugün bütün gün yatcam dedim ama yalan oldu. gün varmıs unutmusum ben:zonk: görümceme gidiyorum.. cok pis nezleyim gece arttı yine.. gecemedi bi türlü. dün gelenlerin kocasıda fenaydı.. öteki kız da nezleden gelemedi. ay ben mi bulastırdım size dedim ama dün gece benimkide nüksetti resmen.. sesim cırtladı yine. :zonk: hadi görüsürüzz aksam üstüü öptüm siziii

güle gülee geçmiş olsun canım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar