2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
şook üzerine şokkk doktora yaaa

cnm ya hakkaten 4 kilocuk yaaa ne güzel
ama şimden sonra alırsın artık güzel adayı aç bırakma sakınnnn

Ehehehe kadını dumura uğrattım galiba.
Yok artık azıcık salıyorum, o kadar da keskin davranmıcam.
Gerçi ben bebeği besleyecek şeyleri yiyodum zaten ama,miktar olarak azdı.
Artık biraz ilave yapıyorum :D

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Ehehehe kadını dumura uğrattım galiba.
Yok artık azıcık salıyorum, o kadar da keskin davranmıcam.
Gerçi ben bebeği besleyecek şeyleri yiyodum zaten ama,miktar olarak azdı.
Artık biraz ilave yapıyorum :D

İnşallah çok sağlıklı olursunuz yavrunuzla birlikte doktorun dediğini ihmal etmeyin...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Bugün gittiğim doktoru ilk kez görüyorum. Üzerimde bi panço vardı. Göbeğim de haşmetli olmadığı için anlamadı sanırım hamile olduğumu.
Önce oturdum, gebelik var mı diye sordu.
Evet dedim. 30 haftalık. Kafasını not aldığı defterden kaldırıp suratıma bi bakışı var ki şaşkın şaşkın :)
Bugün hareketlerini hissedemedim dedim. USG sırasında da gestasyonel diyabetim diye ekledim.
Ne kullanıyosun dedi, diyetle regüle ediyorum dedim.
Kaç kilo aldın peki dedi, 4 dedim. Aynı şaşkın bakıştan fırlattı tekrar :D
30+lardasınnnnnnnn 4 kilo çok azzzzzzzzz dedi.
Evet şekerini dengelemişsin, amniyonda artış yok, gelişimde irilik yok bu şekerinin iyi seyrettiği anlamına gelir ama sadece şekere yönelik çalışmışsın aynı zamanda bebeği de beslemen lazım, bugüne kadar yetmişsin bir gelişme azlığı yok ama böyle devam etme dedi.
Diyetisyen gözetimindeydim dedim.
Sen diyabetlisin şekerin yükselecek tabi, bırak yükselsin ama beslenmeyi ihmal etmeyeceğiz dedi.
Aynen kendi doktorumun dediği gibi, diyetisyenler gebelerle fazla çalışmadığı için gebe olduğunuzu göz ardı edip size normal insan gibi davranıyolar dedi.
Artık sanırım biraz daha bebeğimi beslemeye yönelik hareket etmeliyim.

Anladım tatlım... evet neyse zaten dengeli beslanmişsin sen, dedigin gibi miktar artırsan olur, bide ufak kacamaklar belkim...
yavruşunada maşallah canım. saglıgı iyiyse bir sorun yok zaten...
Tahin pekmez, ceviz ve bol bol balıkkkkkkkkkkk................

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
ıı ııı öyle olmaz canım...Bende deneye deneye bulmuştum:)Biraz karışık... Özelden tarif edeyim sana-ciko

olurr cnmmm bekliom

bizde iyiyiz cnm nasıl olalım siz peki?

valla bende acıdım şu anda fillere gel gel gel şubat

canişkom imza değiştire gel profilinden imza ekle de bu linki oraya gir sonra ekrana çıkacak imzan sonra yukarda msj yazılan bir alan var ordan resim ekle diycen linki tekrar kopyalıycan başında ve sonunda https://www.hanimefendi.com/subat-anneleri/http....[IMG] ÇIKCAK ONU KAYDET DİYCEN İMZAN BÜYÜYCEK BEBİŞİM

öfffffffff olmadı yaaaaaa ne beceriksizim ben ya

evet cnm berat süper bir isim ya çok hoşuma gidiyor bir daha oğlum olursa gökeçeciğim bebeğin ismiyle berat koymak isterim berat aden[/QUOTE]

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ivet bacım sende ye kusur kalma pizzacı seni

ben en çok 12-17 arasında aşermiştim ilk zamanlarda limon yemiştim çokkk şimdiki biraz pis poğazlık sanırım cnm :cokkomik:

:cokkomik: pizzacı olduğumu unutmamışsın çok duygulandım ama bu şekilde hatırlanmak da biraz komik olddu eheheh -ciko

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
unuturmuyum kızz sende kolacı pizzacı seniii ince katman katman ne zamandır yemiyosun ben bayadır burger aşeriyorum

ehehehe soylicem simdi beni topa tutcanız ya ben bu ara fazla kacırdım en son pizzayı 1.5 hafta once yedim gecen cuma da doktordan cıkınca burgerdan whopper yedim :lilav: tutamıyom kendimi ya avm ye gitmeye gelmiyo hic acıkıveriyom neden se :3:

yiyver sende bi burger bi kereden bisey olmaz

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
İnşallah çok sağlıklı olursunuz yavrunuzla birlikte doktorun dediğini ihmal etmeyin...

İnşallah

ağzını yirim kısss boğazıma durduydu bende şimdi yiyorum hoşbeş çilenkli seninki neli?

benimki yeşil paket, fındıklı mı oluyodu :D
İndirdim bile mideye :D

Anladım tatlım... evet neyse zaten dengeli beslanmişsin sen, dedigin gibi miktar artırsan olur, bide ufak kacamaklar belkim...
yavruşunada maşallah canım. saglıgı iyiyse bir sorun yok zaten...
Tahin pekmez, ceviz ve bol bol balıkkkkkkkkkkk................

Tahin pekmez öyle severim ki, ama yemiyodum.
Mesela yiyemediğim şeyler böyle şeyler.Tahin pekmez, bal, ne bileyim muz,incir.Bunları yiyemiyorum mesela.
Zaten çikolatadır, hamurişidir, beyaz ekmektir, tatlıdır o faslı geçtim.
Ama mesela balık yicem. 10 tane hamsi ye diyo diyetisyen.Bana 10 hamsi ne desin ayol :D:eek:ys:
Ben oturdum mu bi kilo yerim ki bana mısın demem.
Çorba bi kepçe diyo.1 kase bile değil yani,1 kepçe.
En azından porsiyonlarımı artırıcam.

Hangi aylarda daha çok aşeriliyor yaaa:)

Ben en çok ramazan gibi aşermiştim.
12-16 arası yani yaklaşık.
Gerçi benim canım balık çok istemişti, başka öyle özel bişey istemedim.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Vallah ben onun bunu istiyorum. Ama ben hamile değilkende böyleydim:)

Ben 24. haftadan önce bikaç kez pizza, bikaç kez de burger yemiştim.Kola filan içmedim ama yanında.
Sonra şeker teşhisi konunca biraz ara verdim ama ddoktorum biraz serbest bırak deyince geçen hafta 1 kere daha yemiştim.Bugunku doktordan da gazı aldım ya, kimse tutamaz beni :D:D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
benim canımın çektiği ilk şey sosis olmuştu :cokkomik: o nasıl yemek öyle ama sanki hayatımda hiç yememişim gibi parmaklarımı da yiyecektim yanında hiç unutmuyorum..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar